NovemberWhisky
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.05.2007
- Poena
- 595
A koja je tacno prednost tih privatnih parkinga u odnosu na P11, jer vidim da su prilicno skuplji?
Au tako uporedno kad stavis stvarno bezbrazluk!P11 rast cijena:
2022: 16 dana = 3200 dinara
2023: 16 dana = 4800 dinara
2024: 16 dana = 8000 dinara
Neće me gledati P11 ove godine za ljetovanje - s obzirom na 6100 dinara kod ostalih za 16 dana, taksi mi dođe najbolje rešenje.
Kakav lopovluk, 3700 din za 20min vožnje.P11 je 400 dinara po danu. Taksi od aerodroma do Zvezdare me je izašao 3.700 pre mesec i po dana. Dakle, nije isplativije nikome ko ne živi u Surčinu, na Novom Beogradu ili u Zemunu.
P11 je 400 dinara po danu. Taksi od aerodroma do Zvezdare me je izašao 3.700 pre mesec i po dana. Dakle, nije isplativije nikome ko ne živi u Surčinu, na Novom Beogradu ili u Zemunu.
Kakav vaučer i kava cena?! Uzmeš na aerodromu onaj "vaučer" i na njemu piše da je standardna cena sa aerodroma do bilo koje adrese u Beogradu čini mi se 2.500 ili 2.700 dinara. Ne isplati se uzimati vaučer ako ideš do Novog Beograda ili glavne autobuske, ali onda moraš da paziš da upali taksista pravu tarifu (obično uključe onu za van grada i tako varaju mušterije).I to sa vaučerom.
Evo cenovnika ovde, zatrebaće: https://beg.aero/lat/parking_i_prilaz/transport/taksiVaučer zavisi od lokacije - do blizu Pionira je valjda druga zona i košta 3000, treća zona je izgleda 3700 što je imao Sgt. Major. Za Novi Beograd je pretpostavljam nešto niža cijena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari