Kad je ova kategorija u pitanju, nije bas tacno: Microsoft making Windows free on devices with screens under 9 inches.Sve to stoji ali Android je free a Windows se placa. -_-
Može, kako ne bi moglo.Ovi androidi su prilicno zanimljivi, ali oni mogu ono sto moze i telefon samo na vecem ekranu. Win tableti su vec ozbiljnija stvar. Na androidu ne mogu recimo da pustim youtube i da iskljucim ekran ili da pisem poruku u isto vreme. Kad bih nasao win tablet za 15 000 ak hiljada nov ili polovan uzeo bih ga bez razmisljanja. Ovako da dajem 250 evra prilicno je mnogo. Za te pare moze nov laptop da se kupi. Zar hardver tesle 7.85 nije dovoljan da pogura osmicu? Ako zanemarimo arhitekturu posto verovatno nije kompatibilna sa windows om.
Ali si u krivu da je windows tablet upotrebljiviji od android tableta.
Android je mnogo upotrebljiviji na 7-8 inča od windowsa...
... ovde argumenta nema.Može, kako ne bi moglo.
Viral recimo omogućava to, a ima ih još.
Nije Youtube aplikacija od googlea jedina aplikacija te namene...
Windows jeste moćniji od androida.
Ali si u krivu da je windows tablet upotrebljiviji od android tableta.
Bar tako stoji sa dijagonalama 7, 8 i 9 inča.
Ne daje ga Microsoft "džaba" (nema ništa džaba pa ni to) uz uredjaje tih dijagonala.
Android je mnogo upotrebljiviji na 7-8 inča od windowsa i tu se stvari (to jest windows) neće tako skoro promeniti da bi se situacija izmenila u korist windowsa.
Ja jesam, koristio sam ga neko vreme (upotrebljiv windows tablet te dijagonale bi mi bio mnogo bolja stvar od androida) ali windows je gnjavaža koristiti i na 8 a zamisli tek na manjim dijagonalama.
Nisam probao, ali ima puno aplikacija koje tvrde da je to moguće 😉Na androidu ne mogu recimo da pustim youtube i da iskljucim ekran ili da pisem poruku u isto vreme
Hajde da ne mlatimo praznu diskusiju.
Ili si koristio/koristiš win tablet (što sam te pitao a na šta nisi odgovorio) ili ga nisi koristio.
Sa druge strane, meni je bilo potrebno da pokrećem neke Winows aplikacije za šta sam ranije morao da vučem laptop napolju, pa mi je ovaj tablet bio veliko olakšanje i nije mi žao što sam ga uzeo.
Može na neke modele, kao što je Toshiba Encore.Jel moze na te male win tablete da se nakaci externi monitor?
Da, da, to i jeste poenta tableta 😉Za regularnu upotrebu tableta (YouTube i Facebook na šolji i u krevetu :smoke🙂
pa mi je ovaj tablet bio veliko olakšanje i nije mi žao što sam ga uzeo.
Da, da, to i jeste poenta tableta 😉
Ovi androidi su prilicno zanimljivi, ali oni mogu ono sto moze i telefon samo na vecem ekranu. Win tableti su vec ozbiljnija stvar. Na androidu ne mogu recimo da pustim youtube i da iskljucim ekran ili da pisem poruku u isto vreme. Kad bih nasao win tablet za 15 000 ak hiljada nov ili polovan uzeo bih ga bez razmisljanja. Ovako da dajem 250 evra prilicno je mnogo. Za te pare moze nov laptop da se kupi. Zar hardver tesle 7.85 nije dovoljan da pogura osmicu? Ako zanemarimo arhitekturu posto verovatno nije kompatibilna sa windows om.
Plus se dobije plaćena verzija office-a, što je bitno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari