Šta je novo?

Pristupacni Windows 8 tableti

• Začetnik teme Začetnik teme HAD~
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne, dobija se full verzija office-a, student verzija, ali ima sve koliko sam primetio. Bez vremenskog ograničenja.

To je super stvar. Ja sad gledam ovaj encore mini sto stize, i pise da se dobija godinu dana pretplate za personal verziju. Bezveze. No to nije tema, hvala na odgovoru.

Pitanje je dana kad ce ili cena pasti ili neko naci nacin da se win8 smesti putem otkljucavanja android tableta sa intel procesorima pod uslovom da ima mesta za win8 boot loader... uopste mi za sada nije jasna politika cena, verovatno android tablet-a ima ko g....a pa su jeftiniji a ovde sa win8 lupili cene za 98% isti uredjaj!
Idealno je da se mogu otkljucati pa nek svako bira sta mu se vise svidja i odgovara pa i dual boot za neke!

Postoji vec par android tableta na koje mozes da stavis i windows. Dual boot za sada samo na jednom (koliko sam ispratio, moguce da gresim).

^ O kojim modelima je reč?

Jos da puste (naravno ne zvanicno vec eto desi se propust) piratovanje win 8 na tabletima i ode android u bunar :d

Eh, sad su našli da se ostvaruju kad već kupih tablet 😛

Jos da puste (naravno ne zvanicno vec eto desi se propust) piratovanje win 8 na tabletima i ode android u bunar :d
Pa i sada se windows normalno instalira, samo što je malo specifičan način kako se pravi boot fleška.
Ja sam, doduše, instalirao svoju legalnu kopiju da bih skinuo shovelware sa kojim je došao, ali ništa te ne sprečava da instaliraš kakav god windows... osim što si već platio licencu kroz cenu :-devil-:

Ja evo sad idem da kupim nexus 7, ali bice prodat cim se ovi pojave kod nas 😉

Nazad
Vrh Dno