Šta je novo?

Prince Of Persia: The Forgotten Sands

Poprilicno slab odziv na temu i ovaj deo uopste. Meni su svi predhodni POP delovi za PC bili super, izuzev onog katastrofalnog crtaca ..
Koliko vidim ovo izgleda kao klasican POP - a takav ne bi trebalo da ne valja. Ukoliko je prica iole dobra, a gameplay kakav treba da bude, bice ovo sasvim OK naslov. Na onom gore traileru se vidi da su ubacili foru da se zamrze voda. Izgleda da ce to biti "glavna fora" u ovom delu.

Ma problem je što izgleda da je ovaj PoP platformer jer borba deluje očajno. Borba je u trilogiji bila ubedljivo najbolji deo (barem meni). Zbog toga mislim da je FS dosta lošiji od trilogije.

Borba je ovde jako jako lose uradjena gledajuci gameplay snimke.

slazem se, ne znam sta je falilo unapredjenom combat sistemu...valjda ih je mrzelo ili sta vec, mozda su hteli da pridobiju mladju publiku
i onaj crtani princ je veoma dobra igra, ne kapiram zasto pljuvanje :)

u ovom princu je sve dosta pojednostavljeno... od same borbe koja je toliko laka da posle onih silnih preskakanja i zaledjivanja vode koja pred kraj zna bas da zadaje muke borba vam dodje da se odmorite i predahnete malo od silnog platformisanja, a drugo je to sto je sam igra po sebi laka jer nema da se bira tezina tesko nego samo lako i normal...

a verujem da je sve ovo razlog zbog karatkog roka zabog izlaska filma, jel koliko mi se cini da je prvo bilo samo u planu da se snimi film i onda je nekome sunulo u glavu da bi mogli da naprave i igru pa su u jako kratkom roku sklepali igru... a to ce te moci videti kada bude igrali zadnju tablu koliko ce vam muke zadavati svo ono silno skakanje i zaledjivanje vode a kada se budete borili sa zadnjim toliko ce te ga lako ubiti da vam nece biti dobro koliko je u nekim strvarima pojednostavljeno a u nekim malo vise zakomlikovano nego sto bi trebalo da bude...

a vidim komentar da se nekome dopada ovaj poslednji princ, samo cu reci tesko djubre od igre... ovaj deo princa sam zavrsio a onaj nisam se ni trudio da ga igram jer toliko je lose odradjeno pa jos onaj nasilan humor koji su mu ubacili dok pricate pa princ nesto lupi i sada bi to kao trebalo da bude smesno i od svega najgore je to da skoro u 90% slucaja niste mogli da poginete jer vas je ona riba uvek spasavala, retko se kada desi da poginete... sve u svemu bolji mi je ovaj princ odradjen nego poslednji deo ali daleko je to od one trilogije koja je prva izasla, ubedljivo najbolji prince of persia je bio sednes of time (bar po meni)...

Poslednja izmena:
u ovom princu je sve dosta pojednostavljeno... od same borbe koja je toliko laka da posle onih silnih preskakanja i zaledjivanja vode koja pred kraj zna bas da zadaje muke borba vam dodje da se odmorite i predahnete malo od silnog platformisanja, a drugo je to sto je sam igra po sebi laka jer nema da se bira tezina tesko nego samo lako i normal...

a verujem da je sve ovo razlog zbog karatkog roka zabog izlaska filma, jel koliko mi se cini da je prvo bilo samo u planu da se snimi film i onda je nekome sunulo u glavu da bi mogli da naprave i igru pa su u jako kratkom roku sklepali igru... a to ce te moci videti kada bude igrali zadnju tablu koliko ce vam muke zadavati svo ono silno skakanje i zaledjivanje vode a kada se budete borili sa zadnjim toliko ce te ga lako ubiti da vam nece biti dobro koliko je u nekim strvarima pojednostavljeno a u nekim malo vise zakomlikovano nego sto bi trebalo da bude...

a vidim komentar da se nekome dopada ovaj poslednji princ, samo cu reci tesko djubre od igre... ovaj deo princa sam zavrsio a onaj nisam se ni trudio da ga igram jer toliko je lose odradjeno pa jos onaj nasilan humor koji su mu ubacili dok pricate pa princ nesto lupi i sada bi to kao trebalo da bude smesno i od svega najgore je to da skoro u 90% slucaja niste mogli da poginete jer vas je ona riba uvek spasavala, retko se kada desi da poginete... sve u svemu bolji mi je ovaj princ odradjen nego poslednji deo ali daleko je to od one trilogije koja je prva izasla, ubedljivo najbolji prince of persia je bio sednes of time (bar po meni)...

Nije sedness, nego sands of time.

Meni se svi Pop delovi svidjaju, (posebno Sot) i po tom pitanju nemam zamerke, jer volim skoci tamo i ovamo , pritisni prekidac, nagazi platformu...

Bensedin ce se poprilicno kasniti.

^^logično zaključivanje.

Nema veze što je borba mlaka ionako više volim platforming.

Iskreno da kazem, u Sands Of Time mi je najtezi deo bio platformski. Borbe su bile OK, ali nisu bile preterano teshke. Warrior Within nisam preshao zato shto me je smorio platformski deo gde me juri onaj crni duh negde na sredini igre. Two Thrones sam doshao do zadnje bitke, ali je nisam preshao jer su me maximalno smorili oni quicktime momenti (pritisni to i to dugme za 0.001 sekundu, pa josh 10 puta tako). Poslednji, "crtani" PoP (aka "Prodigy") mi se svideo poshto nije bio toliko prenabudzen quicktime eventima, imao je jako prijatnu atmosferu, platformska igra je bila na nivou i bez mnogo nerviranja jer ne mozesh da umresh, razgovori sa Elikom su bili simpa i pricha je bila fina. Bedak je shto nisu to produzili...

Iskreno da kazem, u Sands Of Time mi je najtezi deo bio platformski. Borbe su bile OK, ali nisu bile preterano teshke. Warrior Within nisam preshao zato shto me je smorio platformski deo gde me juri onaj crni duh negde na sredini igre. Two Thrones sam doshao do zadnje bitke, ali je nisam preshao jer su me maximalno smorili oni quicktime momenti (pritisni to i to dugme za 0.001 sekundu, pa josh 10 puta tako). Poslednji, "crtani" PoP (aka "Prodigy") mi se svideo poshto nije bio toliko prenabudzen quicktime eventima, imao je jako prijatnu atmosferu, platformska igra je bila na nivou i bez mnogo nerviranja jer ne mozesh da umresh, razgovori sa Elikom su bili simpa i pricha je bila fina. Bedak je shto nisu to produzili...

Meni taj duh nije prestavljao problem, ali me je onaj deo kad Prince izlazi iz nekog bunara i nalece na gomilu Jusufa, toliko ubi u pojam, da sam morao da zovem kviska u vidu user-a Sikili-ja.

@borab

mali lapsus ali bitno je da smo se razumeli na cega sam mislio....

Slazem se da je borba prilicno lose odradjena, a i nekako se sve svodi na ubiti wave neprijatelja-skoci/preskoci/namesti/premesti-pa kao neki mini boss fight etc. Grafika/detalji su doduse sasvim dobro odradjeni, licno mi se svidja deo kad trazi savet od razie i kad bezi od ratasha kroz palatu.

Sve znate o igri, a niko nije uspeo da je pokrene ?

pa sve se zna jer je odavno izasla za konzole i na istoj je i zavrsena...

Lek za ovu igru ce biti gotov kad i vakcina protiv side...mogli bi malo da se ubrzaju...

bas tako...mislim da su ubijevci odradili zastitu do savrsenstva.
Mislim da siroke narodne mase ovo nece videti pre sledece godine, a pitanje da li ce i tada nesto biti...moguce da su zakucali ekser u celo, znate vec kome.. :-devil-:

meh, pojavice se to kroz mesec dana max....vise me brine sto sam 3 dana skidao rusku verziju -.-

Samo da je neki posteni haker, legalno kupi, zavsi i posalje nam values.db.

bas tako...mislim da su ubijevci odradili zastitu do savrsenstva.
Mislim da siroke narodne mase ovo nece videti pre sledece godine, a pitanje da li ce i tada nesto biti...moguce da su zakucali ekser u celo, znate vec kome.. :-devil-:

kakve su im igre mogu slobodno da ostanu zasticene ionako ne vrede razbijanja ;)

ja mislim da ovo nece sigurno pre sledece godine biti sredjeno...kao sto rekoh, izgleda da bi ovo mogao da bude ekser u celo nasim dragim lekarima... :smackbum:

Ja sam lepo instalirao ponovo onog zadnjeg prince of persia od prosle godine, i tako sam zakucao negde na pocetku ranije kad sam ga igrao, pa sada mogu natenane..ispocetka u walkthrough :party:

ja mislim da ovo nece sigurno pre sledece godine biti sredjeno...kao sto rekoh, izgleda da bi ovo mogao da bude ekser u celo nasim dragim lekarima... :smackbum:

Ja sam lepo instalirao ponovo onog zadnjeg prince of persia od prosle godine, i tako sam zakucao negde na pocetku ranije kad sam ga igrao, pa sada mogu natenane..ispocetka u walkthrough :party:

kako se zove taj poslednji princ sto izasao .. i jel dobar? daj lepo reci da ga skinem i da se igram , nisam to igrao uopste nijednog... izgleda da od ovoga leba nema od cekanja... dizem ruke:smack:

Poslednji je Prince of Persia: The Forgotten Sands.

Njemu je prethodio Prince of Persia.

ko nije igrao na box-u moram da kažem da je igra solidna, jedino animacije izgledaju nenormalno dobro, na početku kad princ jaše kroz neki kanjon i kad skakuće po kulama grada, kako su kosu odradili (pored svega ostalog) - savršenstvo. skoro kao real life, ali ne zezam se uopšte. inače sam veliki kritičar kad nije dobro urađeno, ali ovo kad sam gledao nisam zatvarao usta. ingame grafika naravno nije ni 30% tako dobra, ali kontam da je to možda više zbog boxa i da je na pc-u bolje.
game play je odličan, bolji nego u onom prethodnom cartoon princu.

ko nije igrao na box-u moram da kažem da je igra solidna, jedino animacije izgledaju nenormalno dobro, na početku kad princ jaše kroz neki kanjon i kad skakuće po kulama grada, kako su kosu odradili (pored svega ostalog) - savršenstvo. skoro kao real life, ali ne zezam se uopšte. inače sam veliki kritičar kad nije dobro urađeno, ali ovo kad sam gledao nisam zatvarao usta. ingame grafika naravno nije ni 30% tako dobra, ali kontam da je to možda više zbog boxa i da je na pc-u bolje.
game play je odličan, bolji nego u onom prethodnom cartoon princu.

mislim da ima emulator da se skine negde sa boxa valjda za ovog najnovijeg.sve je lepo ripovano i portovano za pc.. igra je drugacija nego na pc malo izmenjena ali je solidna. verovatno su kontrole malo problem. uglavnom od PC izgleda nema nista zbog lekića,tako da bolje i box verzija nego nista.

a danas je videh u game-s oriđiđi za pc. možda ta portovana radi na pc-u dobro sa xbox kontrolerom koji isto može i na pc-u da se koristi uz odgovarajući adapter.

a danas je videh u game-s oriđiđi za pc. možda ta portovana radi na pc-u dobro sa xbox kontrolerom koji isto može i na pc-u da se koristi uz odgovarajući adapter.

ma valjda ima moze i sa tastaturom i misem... uglavnom citava tema s lekićem me toliko nervira tako da na pomenu princa dobijem grceve u vilici , pa nisam proveravao i necu u inat:wall:. koga zanima zna se, pravac gusari

Znaci, ( ne nisam zemunac), napravljena je savrsena zastita, a sve u cilju da se prilagodimo laganim prelaskom na Cloud-ing.:mad:

Nazad
Vrh Dno