Šta je novo?

Prince Of Persia: The Forgotten Sands

pojavio se i fix c...k sad dal ce ispraviti one bugove videcemo :)

ljudi,igra li ko ovu igru na lcd-u?

ne mogu da resim problem sa ekranom

naime,kada upalim igru,nije mi preko celog ekrana,iako je sve podeseno...

zamislite problem na desktopu bez overscan-a,meni je tako u igri...

ima li resenje?

najnoviji drajveri su instalirani,sve ostale igre rade bez problema...

jel imas info dugme na daljincu da vidis na koliko hz ti je slika? Ukoliko je hercaza manja od 60, drajveri i tv ne komuniciraju dobro sa kodom igre, tj moraces da forsiras 60hz preko, na primer, ati tray toolsa:
Refresh lock--->Customize--->Odredis rezoluciju na kojoj igras i zakljucas na 60hz. To je to....

EDIT: Sada sam proverio, u pravu sam, samo sto sam ja namestio stalno da forsira 60hz za 1080p za bilo koju igru.
Kad sam iskljucio igra je radila na 24hz i sa crnim okvirom okolo. Eto , castis pivo i qrve:D

Poslednja izmena:
jel imas info dugme na daljincu da vidis na koliko hz ti je slika? Ukoliko je hercaza manja od 60, drajveri i tv ne komuniciraju dobro sa kodom igre, tj moraces da forsiras 60hz preko, na primer, ati tray toolsa:
Refresh lock--->Customize--->Odredis rezoluciju na kojoj igras i zakljucas na 60hz. To je to....

EDIT: Sada sam proverio, u pravu sam, samo sto sam ja namestio stalno da forsira 60hz za 1080p za bilo koju igru.
Kad sam iskljucio igra je radila na 24hz i sa crnim okvirom okolo. Eto , castis pivo i qrve:D

hvala,sada je sve ok...

cuo sam pre da je najbolje zakljucati refresh,ali se to meni nesto ne svidja...

nema veze,sada cu ga ostaviti,bitno je da sve igre rade bez problema...

nego,da li je bitno da stavim na 60 ili na 59 koliko mi stoji u win7?

Poslednja izmena:
jel uspeo neko da prodje ovaj deo? nece vrata da se otvore kad se povuce ova poluga na kojoj princ visi:)
probao i da smanjim tezinu igre ali nista
a imam i onaj fixer:) sto je izasao

Prilozi

• princ.JPG
    princ.JPG
    140 KB · Pregleda: 108
Da, prosao sam, ali se pojavio bug na Aquagate nivou. Dolazi se do provalije sa klatnima, nemoze se preskociti , a ne regauje wall run ?!. Sa c..fixom.
...fix sam prekopirao preko prvobitnog i saves rade.

Poslednja izmena:
Da si procitao nfo fix-a, shvatio bi zasto save ne radi, tj na koji način.

Every time you step on a button in game, it sends a request
to server asking what to do. Server then sends the door code
to open, including how much time it stays open. Levers work
similarly, every time you press the TAB button to display
skills, game asks again server: What skills do player have,
and so on and on.....

Saving Notes:

If you have a savegame with you trapped behind a door, because
you returned to a checkpoint after you died, then you need to
restart a new game.

Its not possible to fix your save, as your save relay on old
packets that are wrong.

@anarki1302
Nema teorije da ti smeta ako je forsiran 60Hz i nije bitno 59 ili 60, ali sto nebi stavio 60 kada ti ekran podržava oba.

Poslednja izmena:
Ja sam premotao igricu uz pomoc novog fixa koji izasao :) Nema bagova, jedino negde na sredini igre ima jedan deo kad skocis na onu sipku i vrata treba da se otvore medjutim nisu htela da se otvore, pa sam ja samo vratio stari lek i nastavilo mi save odatle i uspeo sam da predjem, posle sam opet vratio onaj novi fix i zavrsio igru do kraja bez bagova. I nije tacno da moras iz pocetka da igras sa novim fixom, meni bas nastavilo odakle sam stigao :)

Inace igra je extra, samo sto nisam se bas puno odusevio premotu, prethodni delovi su imali mnogo lepse premote...

Meni dupl obolje radi igra sa fixom, i nema bagova...

I nije tacno da moras iz pocetka da igras sa novim fixom, meni bas nastavilo odakle sam stigao :)

Jel? Meni na pr. nije hteo da radi kada sam pretabao fix, a verovatno i ti što su pravili fix nemaju pojma sta pricaju, što je izgleda logično:)
Znaci kao prvo treba da bude jasno da igra pravi razlicite values-e i na razlicitim nivoima težine(i da je u prvom fix-u easy nivo ispoliraniji od bagova), drugo bilo koju polugu da si stisnuo, šipku pomerio i povukao svojom težinom server(kao što piše) šalje kod vratima da se otvore i koliko dugo da su otvorena. E sad, u zavisnosti od valuesa koji se racunaju od početka igre i koji mogu biti u originalu svaki put drugaciji, kroz igru ces imati i svaki put drugaciji algoritamski kod, osim u ovom slucaju kad je server simuliran i svaki put šalje isti pattern... Tako je na pr. i u betmenu bilo problema sa trigerima.
Ok treba probati, ne kažem, uz malo sreće će i raditi, meni nije...;)Eh, nesrecan se rodih majko:D

Presao sam, dobra je igra, niej bagovala sa fixom uopste vise.

Kako su smesni oni sto su samo dve strane u nazad pricali i likovali kako je Ubi zakucao ekser u kovceg piratima i kako ce ova igra biti dostupna sirokim masama za godinu dana...totalno potcenjivanje brace pirata.

tako je bre komsija, reci im bre...sta oni tebi tu nesto sole pamet ... :banana:

jel uspeo neko da prodje ovaj deo? nece vrata da se otvore kad se povuce ova poluga na kojoj princ visi:)
probao i da smanjim tezinu igre ali nista
a imam i onaj fixer:) sto je izasao

presao ovaj deo tako sto sam vratio stari c...k
sad ponovo ubacim fix i idemo dalje:banana:

Da li si posle ubacivanja fixa igrao na easy ili normal i da li mora ispocetka ili nastavljas gde si stao?

Nastavio sam na easy, stigao sam do onog Djin City nivoa malo posle onih ogromnih spiralnih stepenica tad sam ubacio fix i do kraja nisam naisao na bagove.

igra super izgleda i odlicno radi... samo princ ima bas sweet face :p

Ne svidja mi se igra, pocev od princa koji je feget sa britanskim akcentom a sama igra nije izazovna nimalo, sve je nekako lako, sama borba je lose uradjena... Sta bi dao da vidim Warrior Within u ovom novom engineu

Igra je ocaj u odnosu na ranije seriale ovaj deo je potpuno razocarao.Cela igra moze da se zavrsi brzo osim onog skakutanja u The Final Climb.Price i muzike nema jedna totalno prazna igra .

Poslednja izmena:
Level : The Palace

Zaglavih ovde. Opet bug ?
Na ovom nivou su bila ona 3 bacaca plamena, posle kojih se stvaraju mumije. NA donjem nivou se aktiviraju ploce na vratima, spusti se vratilo, skoci se i teleportom se dodje na mesto gde Pera sad stoji .
Sta dalje ?

Poslednja izmena:
Treba da ti se otvore vrata ta i da nastavis,, meni nije bagovalo, igrao sam na easy.

Npr ja nemam uopste problema sa bagovima ivratima i ostalim sranjima o kojima pricate, moj problem je sledeci-Ja nema opciju za promenu grafickih podesavanja ima 24-ku ful hd i nemam opciju da promenim rezoluciju i poboljsam grafiku!!! Poludecu pomagajte!! Bu the way probao sam mnoge stvari
npr da sa cd-a pokrenem autorun ali nista!! POMAGAJTE!!!

Npr ja nemam uopste problema sa bagovima ivratima i ostalim sranjima o kojima pricate, moj problem je sledeci-Ja nema opciju za promenu grafickih podesavanja ima 24-ku ful hd i nemam opciju da promenim rezoluciju i poboljsam grafiku!!! Poludecu pomagajte!! Bu the way probao sam mnoge stvari

Pa imas eksterni game settings u start\programs\ubisoft.

^^Baci pogled u install dir -> "GameSettings"

Ti imas,izgleda,original ?

Zavrsena igra.
Definitivno, najlaksi od svih princeva.
Cak je laksi od onog starog, dosovskog, princa. Onog od celih 800Kb .

Zavrsena igra.
Definitivno, najlaksi od svih princeva.
Cak je laksi od onog starog, dosovskog, princa. Onog od celih 800Kb .

hm u pravu si.... igra samo izgleda extra ali nije bas neko zadovoljsto igrati je... mislim da ce nastavak na ovom engineu ostaviti bolji utisak... steta vise sam ocekivao cekajuci lek tako dugo... kad se uporedi sa AC2 igra bledi vrlo brzo :trust:

Nazad
Vrh Dno