Its not possible to fix your save, as your save relay on old
packets that are wrong.
jel imas info dugme na daljincu da vidis na koliko hz ti je slika? Ukoliko je hercaza manja od 60, drajveri i tv ne komuniciraju dobro sa kodom igre, tj moraces da forsiras 60hz preko, na primer, ati tray toolsa:
Refresh lock--->Customize--->Odredis rezoluciju na kojoj igras i zakljucas na 60hz. To je to....
EDIT: Sada sam proverio, u pravu sam, samo sto sam ja namestio stalno da forsira 60hz za 1080p za bilo koju igru.
Kad sam iskljucio igra je radila na 24hz i sa crnim okvirom okolo. Eto , castis pivo i qrve![]()
Every time you step on a button in game, it sends a request
to server asking what to do. Server then sends the door code
to open, including how much time it stays open. Levers work
similarly, every time you press the TAB button to display
skills, game asks again server: What skills do player have,
and so on and on.....
Saving Notes:
If you have a savegame with you trapped behind a door, because
you returned to a checkpoint after you died, then you need to
restart a new game.
Its not possible to fix your save, as your save relay on old
packets that are wrong.
I nije tacno da moras iz pocetka da igras sa novim fixom, meni bas nastavilo odakle sam stigao![]()
Presao sam, dobra je igra, niej bagovala sa fixom uopste vise.
jel uspeo neko da prodje ovaj deo? nece vrata da se otvore kad se povuce ova poluga na kojoj princ visi
probao i da smanjim tezinu igre ali nista
a imam i onaj fixersto je izasao
Da li si posle ubacivanja fixa igrao na easy ili normal i da li mora ispocetka ili nastavljas gde si stao?
Npr ja nemam uopste problema sa bagovima ivratima i ostalim sranjima o kojima pricate, moj problem je sledeci-Ja nema opciju za promenu grafickih podesavanja ima 24-ku ful hd i nemam opciju da promenim rezoluciju i poboljsam grafiku!!! Poludecu pomagajte!! Bu the way probao sam mnoge stvari
npr da sa cd-a pokrenem autorun ali nista!! POMAGAJTE!!!
Npr ja nemam uopste problema sa bagovima ivratima i ostalim sranjima o kojima pricate, moj problem je sledeci-Ja nema opciju za promenu grafickih podesavanja ima 24-ku ful hd i nemam opciju da promenim rezoluciju i poboljsam grafiku!!! Poludecu pomagajte!! Bu the way probao sam mnoge stvari
npr da sa cd-a pokrenem autorun ali nista!! POMAGAJTE!!!
Zavrsena igra.
Definitivno, najlaksi od svih princeva.
Cak je laksi od onog starog, dosovskog, princa. Onog od celih 800Kb .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari