Šta je novo?

Prince Of Persia: The Forgotten Sands

Znaci svi prelazimo na Xbox, ili djenge za original igru.

Mislim da od izlecenja nema nista...i dalje tvdim...AC2 i SC su bile "moshe", a POP je ekser u celo dokotrima , koji su se jos koprcali sa AC2 i SC , a ovo ih je dojkracilo...

A ko zna, mozda su svi otisli u JA da bode Severnu Koreju, pa ce sad iz besa da razjebu sve sto se razjebati moze :-devil-: Udri Brus skidrow li zle ubijevce:-devil-:

ja cu i dalje da bodrim gusare... na sv.prvenstvu :d

pojavila vam se izlecena verzija princa ali pise da je zasada beta upitanju... imate samo lek da skinete a imate i celu igru pa kome sta odgovara neka vuce...

Treba sacekati pravi lek,sa ovim koliko vidim moze da se igra samo 5min..

Ne radi ali evo par slika :)

Prilozi

• Prince of Persia 2010-06-26 20-35-49-75-large.jpg
    Prince of Persia 2010-06-26 20-35-49-75-large.jpg
    270.4 KB · Pregleda: 122
  • Prince of Persia 2010-06-26 20-35-56-19-large.jpg
    Prince of Persia 2010-06-26 20-35-56-19-large.jpg
    263.7 KB · Pregleda: 112
  • Prince of Persia 2010-06-26 20-36-03-54-large.jpg
    Prince of Persia 2010-06-26 20-36-03-54-large.jpg
    117.6 KB · Pregleda: 91
  • Prince of Persia 2010-06-26 20-36-23-68-large.jpg
    Prince of Persia 2010-06-26 20-36-23-68-large.jpg
    255.3 KB · Pregleda: 97
  • Prince of Persia 2010-06-26 20-36-24-75-large.jpg
    Prince of Persia 2010-06-26 20-36-24-75-large.jpg
    248.6 KB · Pregleda: 81
Cekaj nisam u toku od kako imam konzole, sta je to uradio Ubisoft, kakva je to zayebana zastita ?
Znam da me ortak smara stalno da ne moze neke igre da igra.

Igra se sihronizuje sa serverom Ubisofta kada pređeš određenu deonicu. Zbog toga grupe koje krekuju igre moraju prvo da nabave i pređu originalnu igru da bi mogli da ubace te fajlove u simulirani server. Naravno to njima uzima mnogo vremena (mnogo više od standardnog krekovanja) i veliki broj tih grupa nema interesa da se time bavi već traže druge (elegantnije) načine kako da zeznu Ubisoft. Za sada drugog načina nema i zato krekovanih igara koje izdaje Ubisoft nema na internetu. Sreća u nesreći jeste da su trenutno samo Ubisoft igre pogođene ovim problemom što znači da samo oni koji nemaju ukusa kada su video igre u pitanju pate zbog nedostatka istih za besplatan download.

+1

Lepo receno. Dok god se samo Ubi vodi ovom politikom nece biti problema

Skidrow strikes again....zabio ekser u celo ubiju....idemooooo....:-devil-:

Youth Gone Wild (Skid Row) :)

Problem postoji nakon 2 sata igranja odprilike. Kod dela The Prison gde ima kao neka zamka sa strelama i bodljem pravo je kapija a ispred zamke je dugme na koje treba da stanes da bi se otvorila kapija. Medjutim kad stanes na to dugme kapija se ne otvara! Citao sam i na stranim forumima SVI imaju taj problem!

Problem postoji nakon 2 sata igranja odprilike. Kod dela The Prison gde ima kao neka zamka sa strelama i bodljem pravo je kapija a ispred zamke je dugme na koje treba da stanes da bi se otvorila kapija. Medjutim kad stanes na to dugme kapija se ne otvara! Citao sam i na stranim forumima SVI imaju taj problem!

Treba da se smanji nivo tezine na easy;) Radi

To sam jos negde isto procitao, ali da kad smanjis tezinu onda posle ne mozes da vratis na NORMAL? Meni je i ovako lako, tek na easy ima da bude glupo :(

Izaci ce jos neki fix garant samo polako, dobar je i ovaj napredak kako sam se nadao :)

Ozbiljno, svaka cast skidrow momcima....mozda ja ovo da nam omiljena "disciplina" kopovina igara nikada nece umreti...dok je skidrow-a, ubi moze samo da :wall: , nama :bottle::party::type:

nije mi toliko zbog igre, vec volim sto je pravda pobedila... klinci iz sirotinjske četvrti:smash:

ima li neko problema sa overscanom?

naime,na LCD-u mi igra nije preko celog ekrana,iako je 1920...

Dobra je igra, ja sam ocekivao mnogo gore, ali akrobacije su odlicno odradjene, samo borba i sam princ mi se ne svidjaju. Ali igra je ok. Nemam problema sa rezolucijom 1080p sve na max. 8xAA radi lepo i izgleda dobro.

Treba da se smanji nivo tezine na easy;) Radi

Meni se sidela igra, mada je mnoogo laksa od prethodnih delova.Imam utisak da su morali da ga naprave sa izlaskom filma.
Ovde sam zaglavio, na slici u prilogu.
Da nije problem u verziji igre. Koristim cisti original, sa lekom na s..d..w.

Kako se ovaj lik iz princa menja u Enzi-a iz Assassin Creeda 2

U kom folderu je save game, da napravim beckup pre nego spustim nivo tezine.
Jedno glupo pitanje: Ako je spustanje nivoa tezine resenje, sta ce se desiti na sledecem bugu ?
Da krenem da igram od pocetka ?

Ja sam spustio nivo tezine i nema bagova nikakvih vise a tezina je ista, sta znam, nemam pojma u cemu je razlika easy normal, meni nije nista teze bilo na normal...

IGra je zanimljiva pogotovo delovi sa akrobacijama, jako lepo odradjeno.

U kom folderu je save game, da napravim beckup pre nego spustim nivo tezine.
Jedno glupo pitanje: Ako je spustanje nivoa tezine resenje, sta ce se desiti na sledecem bugu ?
Da krenem da igram od pocetka ?

za XP se ovde nalazi:

C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\storage

umesto ovog User ide tvoje ime ili sta si ti vec stavio....

Postoji jos neki bag negde pred kraj koji je moguce da se predje sa trainerom, na foru snimianja pozicije kao telaportovanje slicno....

Meni se sidela igra, mada je mnoogo laksa od prethodnih delova.Imam utisak da su morali da ga naprave sa izlaskom filma.
Ovde sam zaglavio, na slici u prilogu.
Da nije problem u verziji igre. Koristim cisti original, sa lekom na s..d..w.

Pa to ti je onaj bag sto moras da promenis tezinu na easy da bi ti se otvorila vrata...

Igra mi je odlicna,uz naravno neke manje zamerke koje su vec pomenute npr borba mi je nekako cudna i nikako mi se ne svidja faca od princa,zaista je nekako "medena":D zna se da je princ uvek bio nekako mracan lik...ali to je uglavnom to od zamerki za sad....

Vrh Dno