buyjoon
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.04.2008
- Poena
- 319
I ne treba da se otvore... Prodji kroz svetlo
Pa nece da prodje, dete mu peceno!
I ne treba da se otvore... Prodji kroz svetlo
A i da bude nastavka (a bice), ko te tera da ga igras![]()
Upravo predjoh igru, ne mogu da vam opisem koliko sam razocaran!
Elementi platforme su prelaki, borbe su prelake, poslednji boss je prelak, sve se zavrsi za nepuno poslepodne, princevi komentari bas i nisu zanimljivi, princ u nekakvom polu manga fazonu, sam kraj igre tek me je razocarao, nadam se da nece biti nastavka ovog princa, ne moze ni da prismrdi SoT-u... Bas sam razocaran, dok sam igrao imao sam na momente osecaj da igram interaktivni film, a ne Princa, samo tipkas par tastera, a sve se samo odvija, bljak.
Jedino sto bih mogao pohvaliti jesu lake, ali zanimljive borbe, steta sto ih nema vise i stil grafike, ali sve je to vec vidjeno i ranije na primer u Okami-ju.
Jos jednom, samo se nadam da nastavka nece biti...
Ja sam ovog Princa odigrao do pola, smorio se i ununstall. Sve mi je nekako na istu foru, malo skakucem, nikne trava, pa na kupljenje onih light-ova i tako ukrug.
Imao zelju da odigram do kraja, ali misiiim stvarno...![]()
Meni je ona ranija trilogija skroz ok igrica ovo je vise kao neka bajka u strip fazonu (hocu reci vise je za klince)
Pa da, zato sam je odigrao, da se setim decackih dana.
Pa da, zato sam je odigrao, da se setim decackih dana.
koristim logitech rumble pad 2 dzojstik i kad aktiviram prince of persia 2008 igrica ga u opste ne prepoznaje. xbox controler je zatamnjen kao i vibracija, moram klasicno tamo da ga namestam.
pa me interesuje jel to moze nekako da se namesti i kako? da mi radi normalno i da mi radi vibracija takodje...
Tvoj logi ne podrzava xinput tako da nista od vibracija.
pa sta mi preporucujes koji dzojstik da uzmem na kome ce sve to normalno da radi i koji to podrzava? jel isto imam problem sa vibracijom kod gta IV...
smorio sam se ziv sad za njega, ima da ga poklonim mladjem bratu...
extra sve bolje do boljeg znaci.
cekam ja dok dodje ovaj saitek i kupujem. i onda opet prince...
*** ne mogu da verujem za logi da samo jedan jedini njihv dzojstik to podrzava nijedan drugi...
Potpuno se slazem stobom![]()
Meni se jako svideo novi Prince of Persia, ali je naravno najveci nedostatak odsustvo veceg izazova. Malopre sam ponovo presao Sands of Time. To je stvarno remek delo sto se platformskih zagonetki tice, a najvise volim i takodje mrzimdeo kada Fara uzme vase oruzje pa posle moras ekstra da pazis jer nema bodeza da te vrati. Novi Princ mi ima prelepu atmosferu i takodje zanimljivu pricu i svidja mi se sto sam osecao da igram skroz drugacijeg Princa, a ne onog starog. Verujem da ce nastavak nove sage biti jos bolji.
Ima li negde save game za ovu igru??Reinstalirao sam Win pa mi otislo sve!:wall:
Driveri 180.48 , bez ukljucenog v-sync loading ucitava sporo. Sa ukljucenim v-sync ucitavanje je onako kako se ocekuje, brzo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari