Šta je novo?

Prince of Persia (2008)

Sto se tice ovog potpunog izbacivanja DRM-a iz najnovijeg princa, nadam se da stvari ne odu od loseg ka gorem za Ubisoft (Montreal). Ako cena kod nas bude bila slicna ceni Dead Space-a, 2500 din, razmisljam da posegnem za dzepom i kupim original, cisto da podrzim genijalce iz Montreala.

Poslednja izmena:
Uffff. Premotah ga... Premotao bih ga ranije, jer sam mislio da ce kraj da se promeni ako skupim svaki j**eni light seed... Ali nece... Posle pravog kraja u Warrior Withinu, mislio sam da nijedan sledeci PoP ne moze da ima bolji... Ali moze... Po meni, ovo je jedan od najboljih end game "cinematica" od svih igara... Rame uz rame sa velikanima poput WCIII:TFT...

Nista necu da pricam... Ali ovu igru vredi odigrati do kraja, samo da bi ste ga videli...

Sto se tice ovog potpunog izbacivanja DRM-a iz najnovijeg princa, nadam se da stvari ne odu od loseg ka gorem za Ubisoft (Montreal). Ako cena kod nas bude bila slicna ceni Dead Space-a, 2500 din, razmisljam da posegnem za dzepom i kupim original, cisto da podrzim genijalce iz Montreala.

Svaka cast ako realizujes nameru u zemlji na brdovitom Balkanu.

Stigao sam do samog kraja. Obisao 23 nivoa, ostao mi je joj jedan. Lepo sto su dali slobodu uodlicivanju kojim ces redosledom da ozelenis svetove. tamno zeleni sam ostavio za kraj. Do sada sam sakupio 721 light seed, a pre ulaska u zadnji fight, vraticu se da pokupim preostale. Uradim par screenshotova i bacim ih na wallpaper.

Poslednja izmena:
Nemo' se cimas oko svih light seedova... I pripremi se za iznenadjenje...

Poslednja izmena:
Takođe, smeta mi što je toliko laka, ali je barem prilično dugačka. Prosto me je sramota da ne uzmem original.

Nemo' se cimas oko svih light seedova... I pripremi se za iznenadjenje...

Iznenadio sam se. Skoro mi suza krenula.
Videh odjavu, kad slucajno krenem napred i videh 4 drva zivota...
I tu se silno obradovah.
....

Super igra.
Grafika, zelenilo, animacije, humor...Sve.

Ako nisi provalio, treba da ih saseces, pa da odes i da saseces glavno drvo... I slusaj sta ti Ahriman prica u pozadini :D :D

Iznenadio sam se. Skoro mi suza krenula.
'Suza krenula'...:DPa ja sam poslednji put ovako plak'o na kraju Titanica:d:guitar: Suzeee krijem one same teku:D

Evo predjoh je i ja. Dobraaa, odrekoh se do kraja starog princa, ko da ga nije ni bilo.Ipak je new princ idejna evolucija, nikako korak u nazad...
Nego, ja se nesto obradovao kako cu posle onog drvosecenja morati sve ponovo da invertujem tj 'rasplodim'. Koji mazohistichki trip:d

Poslednja izmena od urednika:
Znaci totalna ironija na kraju igre... ceo ciklus dogadjaja se ponovo pokrenuo zbog Elike, ali ovog puta je princ taj koji je oslobodio Arimana. Posle svog lecenja zemlje i zarobljavanja Arimana cela igra se svela na njegovo oslobadjanje. Zacarani krug - genijalno. Siguran sam da ce ovo sr***e princ cistiti u naredna dva dela.

Poslednja izmena:
Pa dobro... Temelj za trilogiju... Ja sam dobrih 15 minuta razmisljao da li da ucitam raniji sejv i da sakupim sve seedove u nadi da ce ova da... Pa znas vec sta ;)... Ali nece qrva... Ovi zacrtali da ima samo jedan kraj!

Meni se svidja shto su napravili igru koja te tera da je prodjesh - to shto ne mozesh da poginesh je po meni dobro jer bi se inache smorio svaki put sve ponovo prelaziti. Borbe su ponekad dosta teshke, ali se uvek nadje nachin da se zavrshe kako treba ;)
Kao chovek koji ne moze da predje The Two Thrones poshto mi nikako ne uspeva da ubijem onog dzina u areni, mogu samo da kazem likovima iz Ubisofta jedno veliko hvala!

Btw, muzika i level dizajn su vrhunski, da ne pricham o animaciji likova i dijalozima (koji su ponekad skroz ludi). Jedna od retkih igara koja me je odushevila ove godine.

Hmmm... Za razliku od SoT trilogije koju sam premotao oko 50 puta (sva tri dela ukupno), ova me bas nesto ne tera da je prodjem... Presao sam je dvaput. Jednom bez svih seedova, jednom sa svim... I vise nemam zelje... Borbe su po meni prelake... Jer, kao sto sam vec naveo.
E,E,G,E,E,S,E,M skida oko sedminu healtha.
(E-Elika, G-Gauntlet, S-Skok, M-Mac)
Jos ako nabije neprijatelja uza zid, skine osminu. Taj kombo + dobar blok koji omogucava kontru... I ne moze vam niko nista..

Sto se tice muzike i dizajna, jeste odlicno odradjeno...

Ako nisi provalio, treba da ih saseces, pa da odes i da saseces glavno drvo... I slusaj sta ti Ahriman prica u pozadini :D :D

Cekaj malo. "Patak se tako ne transportuje"
Meni je kraj kada joj Prince da novu zivotnu energiju, iz tvrđave izađe Ahryman, Prince nosi Eliku i odjava...
Nije valjda da je gluperda ( ja ) nesto propustio?

Poslednja izmena:
Hmmm... Za razliku od SoT trilogije koju sam premotao oko 50 puta (sva tri dela ukupno), ova me bas nesto ne tera da je prodjem... Presao sam je dvaput. Jednom bez svih seedova, jednom sa svim... I vise nemam zelje... Borbe su po meni prelake... Jer, kao sto sam vec naveo.
E,E,G,E,E,S,E,M skida oko sedminu healtha.
(E-Elika, G-Gauntlet, S-Skok, M-Mac)
Jos ako nabije neprijatelja uza zid, skine osminu. Taj kombo + dobar blok koji omogucava kontru... I ne moze vam niko nista..

Sto se tice muzike i dizajna, jeste odlicno odradjeno...

Siguran si da si bas to hteo reci? Kao moderator, obrati malo paznju sta pises... Porazavajuce je za mene da me ovakvi moderatori cenzurisu...

Sedmina ti je 14.3% od ukupnog healtha
Osmina ti je 12.5% od ukupnog healtha

Dakle, tvojom logikom, dodatno nabijanje uz zid skida jos manje healtha ;)

Poslednja izmena:
Siguran si da si bas to hteo reci? Kao moderator, obrati malo paznju sta pises... Porazavajuce je za mene da me ovakvi moderatori cenzurisu...

Kada sam ih nabijao uz zid, jedan precizno odmeren udarac macem, je bio momentalni kraj napasti.

Danas sam probao igru, zar nikako ne moze da se omoguci force feedback na Logitech RumblePad 2 i da se menja rezolucija i detalji?

Za nestrpljive eve ga ovde video kraj

Pre toga ide najava za novu, izgleda , lepu igru Mushrooman . Budite strpljivi.

Ne pazis na casu... Kombo skine sedminu, pa nabijanje uza zid bossovima obicno JOS skine osminu (osim warrioru i hunteru kad ga ubijas u njegovoj kuli).

Ja se nisam lepo izrazio...

Danas sam probao igru, zar nikako ne moze da se omoguci force feedback na Logitech RumblePad 2 i da se menja rezolucija i detalji?

Rezoluciju i detalje menjas pre nego li kliknes na Launch Game... Forcefeedback na RP2 ne radi... A probao sam sve... Sto je notorna glupost... Jer je Force feedback radio u TTT...

Poslednja izmena:
U vezi Logitech Gamepada, kako si ti rasporedio tastere?
Ima li igra vise krajeva?

Navodim ti raspored sa PSX kontrolera.

Leva analogija - kretanje
Desna analogija - kamera
R1 - udarac
L1 - kandza (gauntlet)
L2 - razgovor sa elikom
Trougao - magija (za borbu)
Krug - blok
X - skok
Kocka - nista
Select - mapa
Start - pauza

Igra nema vise krajeva. Potrebno je samo 640 seedova za otkljucavanje moci!

Nema .
Postovao sam gore link za kraj. Da ima vise krajeva, okacio bih sve.

Izgleda da mi se izbagovala igra na samom kraju.

Videcete u atacmentu gde sam se zaglavio, ona vrata nece da se otvore! :trust:

Prilozi

• argh.JPG
    argh.JPG
    60.4 KB · Pregleda: 138
I ne treba da se otvore... Prodji kroz svetlo

Vrh Dno