DarkHorus
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.11.2007
- Poena
- 319
Sto se tice novog princa... Nadam se da ce da bude dostojni prekretnik (ne mogu da kazem nastavak) starog/novog serijala... SOT je meni bio odlican. Fajtovi su standardno arkadni i prelaki za moj ukus (rebound od zida i insta-kill svega
)... I vrlo lose odradjeno usporenje (waste odlicnog peska).
WW je kralj, borbe su perverzno odradjene, i ceo ton u kome je igrica odradjena (Dahaka, smrt je blizu, princ je doterao cara do duvara) sam odlicno prihvatio. Do dan danas, pored Shadow and the Flame-a, to mi je omiljeni deo... Voice acting i Godsmack u pozadini mi se nisu bas svideli, ali ima par lepih tema... Naravno... I dva razlicita kraja...
TTT mi se nije bas svideo iz dva razloga i dve reci: Speed Kill... Konstantno trazenje putanja do ledja strazara i pritiskanje dugmeta u pravo vreme su me smorili... Princ izgleda kao da ce da se use*e, Farah izgleda kao da ima 40+ godina, a i Kaileena je ruzna... Vise su mi se svidele prenaglasene sise u WW... Generali (da ih ne nazovem bosovi) su mi nekako... Genericni, mada mi se svidela nema ogromna budala... usrali su i boss fajtove speed-killom... Ali, borba koja se odvija u samom princu je odlicno odradjena, i voice-actor je jednostavno zao...
U svakom slucaju mislim da su ove tri igrice must own/download/play (ubacite jos neki glagol :d) za svakog ko voli platformske igre...
My $0,02...
DA, DA, WW je VRH princa !!! trojku su prilicno smorili, a uopste nije moralo da bude tako! WW je najjaci jer je MRACAN!!!! + prica koja je zaista VRH produkcije za jednu igru, a za TTT si skroz u pravu.
e, sad da se vratimo na "novog Princa":
sram da ih bude! zna se STA JE, i KO JE bio "originalni" Princ, ovo je smejurija, pljuvanje u lice starom Princu! mogli su ga nazvati kako god oce, samo NE Prince Of Persia!
a i smrdi na anime, da bi bio "onaj Princ", ne kazem da je to lose, GREAT IDEA IN FACT, malo osvezenja, ---- samo to nije to, niti moze da bude.
verujem da ce igra biti prava poslastica za PoP fanove
hmmmmmmm sad sam pogledao one trailere... ono nema veze sa princom! ovaj je neki beskrvan "nazovi klon", pri tome jos i full of anime details, ni traga od MRAKA originalnog Princa.... jos + ova mala anime devojcica.... imho - nema ovo veze i ne treba da ima sa princom kojeg mi znamo (i volimo :smoke
aj zivi bili pa videli
Poslednja izmena: