Šta je novo?

Prince of Persia (2008)

Sto se tice novog princa... Nadam se da ce da bude dostojni prekretnik (ne mogu da kazem nastavak :)) starog/novog serijala... SOT je meni bio odlican. Fajtovi su standardno arkadni i prelaki za moj ukus (rebound od zida i insta-kill svega :))... I vrlo lose odradjeno usporenje (waste odlicnog peska).

WW je kralj, borbe su perverzno odradjene, i ceo ton u kome je igrica odradjena (Dahaka, smrt je blizu, princ je doterao cara do duvara) sam odlicno prihvatio. Do dan danas, pored Shadow and the Flame-a, to mi je omiljeni deo... Voice acting i Godsmack u pozadini mi se nisu bas svideli, ali ima par lepih tema... Naravno... I dva razlicita kraja...

TTT mi se nije bas svideo iz dva razloga i dve reci: Speed Kill... Konstantno trazenje putanja do ledja strazara i pritiskanje dugmeta u pravo vreme su me smorili... Princ izgleda kao da ce da se use*e, Farah izgleda kao da ima 40+ godina, a i Kaileena je ruzna... Vise su mi se svidele prenaglasene sise u WW... Generali (da ih ne nazovem bosovi) su mi nekako... Genericni, mada mi se svidela nema ogromna budala... usrali su i boss fajtove speed-killom... Ali, borba koja se odvija u samom princu je odlicno odradjena, i voice-actor je jednostavno zao...

U svakom slucaju mislim da su ove tri igrice must own/download/play (ubacite jos neki glagol :d) za svakog ko voli platformske igre...

My $0,02...

DA, DA, WW je VRH princa !!! trojku su prilicno smorili, a uopste nije moralo da bude tako! WW je najjaci jer je MRACAN!!!! + prica koja je zaista VRH produkcije za jednu igru, a za TTT si skroz u pravu.
e, sad da se vratimo na "novog Princa":
sram da ih bude! zna se STA JE, i KO JE bio "originalni" Princ, ovo je smejurija, pljuvanje u lice starom Princu! mogli su ga nazvati kako god oce, samo NE Prince Of Persia!
a i smrdi na anime, da bi bio "onaj Princ", ne kazem da je to lose, GREAT IDEA IN FACT, malo osvezenja, ---- samo to nije to, niti moze da bude.
verujem da ce igra biti prava poslastica za PoP fanove :)banana::banana::banana:)
hmmmmmmm sad sam pogledao one trailere... ono nema veze sa princom! ovaj je neki beskrvan "nazovi klon", pri tome jos i full of anime details, ni traga od MRAKA originalnog Princa.... jos + ova mala anime devojcica.... imho - nema ovo veze i ne treba da ima sa princom kojeg mi znamo (i volimo :smoke:)
aj zivi bili pa videli

Poslednja izmena:
Ja se nadam da ce da ispadne OK... Bez obzira sto nema kontrolu vremena, on ima DEVIL BRINGER.... Pardon... Ima neku metalnu ruku, koja me izuzetno podseca na Nera iz DMC-a...
A nacina da se prica produzi ima koliko hoces... Mislim, mogao je to da bude isti princ u novoj igri...

Priča starog princa je zaokružena, nema smisla nasilno je produžavati. Diveloperima treba oprostiti što su i ovoj igri ostavili PoP u naslovu, ipak brand recognition je bitna stavka, a i oni ljudi treba nešto da zarade. Sve dok ne izbace lošu igru pod PoP imenom ne ljutim se uopšte.

Ovaj novi princ mi vise lici na nindzu....nindza princ.... \(^.^)/

sram da ih bude! zna se STA JE, i KO JE bio "originalni" Princ
Pa vidi, isto tako je i Sands of Time bio pljuvanje u lice starom Princu 1 i 2. Vrsna 2D platforma gde se svaki korak morao planirati pretvorila se u 3D buttonmash. I šta sad, po kom ključu neko može da spreči da se buduće igre razlikuju od Sands of Time, TTT i WW?

DA, DA, WW je VRH princa !!! trojku su prilicno smorili, a uopste nije moralo da bude tako! WW je najjaci jer je MRACAN!!!! + prica koja je zaista VRH produkcije za jednu igru, a za TTT si skroz u pravu.
e, sad da se vratimo na "novog Princa":
sram da ih bude! zna se STA JE, i KO JE bio "originalni" Princ, ovo je smejurija, pljuvanje u lice starom Princu! mogli su ga nazvati kako god oce, samo NE Prince Of Persia!
a i smrdi na anime, da bi bio "onaj Princ", ne kazem da je to lose, GREAT IDEA IN FACT, malo osvezenja, ---- samo to nije to, niti moze da bude.
verujem da ce igra biti prava poslastica za PoP fanove :)banana::banana::banana:)
hmmmmmmm sad sam pogledao one trailere... ono nema veze sa princom! ovaj je neki beskrvan "nazovi klon", pri tome jos i full of anime details, ni traga od MRAKA originalnog Princa.... jos + ova mala anime devojcica.... imho - nema ovo veze i ne treba da ima sa princom kojeg mi znamo (i volimo :smoke:)
aj zivi bili pa videli
mrak originalnog princa?!?! :S: Na kojeg to Princa mislis, koja igra?

mrak originalnog princa?!?! :S: Na kojeg to Princa mislis, koja igra?

na WW, koji drugi? dahaka, mrak, patnja, ti ko da nisi igrao / skontao PRICU !!!
@voodoo_ ----> pa i ja sam voleo onog "starog-starog" princa, pa i opet, nova trilogija je NESTO za sebe. zaokruzena prica, TOP produkcija... da ne hvalim dalje poduhvat i domet koji sija NA VRHU svih igara danas !!!

osim toga ovaj mali g.a.y od princa, nema nikakve veze sa onim, samo su mu nadenuli ime...
@morbius - da u pravu si, ali JA, kao TVRDI fan PRAVOG Princa - im ne oprastam!
ono je BLASPHEMY !!

sve se razvodnjava u blatu komercijale i ekonomije....
eto i od Princa ce uskoro biti - spanska serija
ako mene pitate - nije to Princ!
SILENCE!

meni jeste :p

pa kvalitet i "kolicina" ushicenosti prilikom igranja, slozices se, ne moze da se meri izmedju: starog-starog Princa (onaj 2d) i "starog" Princa (trilogy ) ...

Poslednja izmena od urednika:
@morbius - da u pravu si, ali JA, kao TVRDI fan PRAVOG Princa - im ne oprastam!
ono je BLASPHEMY !!

sve se razvodnjava u blatu komercijale i ekonomije....
eto i od Princa ce uskoro biti - spanska serija
ako mene pitate - nije to Princ!
SILENCE!

Ma polako bre... Šta ako ovo ispadne bolje od originala? Lično doduše mislim da neće, gledajući onaj trejler i slušajući šta tip priča imam blagi utisak da će novi princ biti dosta slabiji, ali ko zna, dobra priča može stvarno mnogo da izvuče druge stvari. Može ovo da ispadne dobro.

Ubisoft has confirmed the PC version of their new Prince of Persia game has slipped a week for release and is now planned for December 12th whereas console versions of the game will still arrive on December 5th.

Ubisoft has also revealed the system specifications required to play Prince of Persia on your home PC:

* Supported OS: Windows XP/Windows Vista
* Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
* RAM: 1 GB Windows XP/2 GB Windows Vista
* Video Card: 256 MB DirectX 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)
* Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0–compliant sound card (5.1 sound card recommended)
* DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0 libraries (included on disc)
* DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
* Hard Drive Space: 8 GB
* Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)
* Supported Video Cards at Time of Release: ATI RADEON X1600/1650-1950/HD 2000/3000 series NVIDIA GeForce 6800/7/8/9 series

odlicno, posto su se izgleda izdavaci ispucali sa najvecim hitovima, a kakav je trend u zadnjih 10ak dana da se sve igre koje zasluzuju paznju i koje su bile planirane da izadju do kraja godinu odlazu na period od minimum 10 dana do 2-3 meseca, nemam potrebe da jurim kupovinu novog hardware-a....:banana::wall:

@ Drumski

The PC release of Ubisoft Montreal's colorful platform Prince of Persia has been delayed one week after the console versions hit, according to reports and retail listings For example, Amazon.com shows the PC version hitting North America on December 9, with the PlayStation 3 and Xbox 360 editions still on track for the promised December 2 launch. No reason was provided for the delay, though Ubisoft and Electronic Arts are among the many publishers that have been postponing PC releases until after console versions arrive (like with EA's Dead Space and Mirror's Edge).

In other words - postponuju PC izdanja za one koji imaju PC i konzolu, jer je na konzolama manji procenat piraterije...

Ma znam ja za te fore, samo sam preneo info. Ne bih se začudio i da pomere izlazak za jedno mesec, dva.

Mislim da igra ne izgleda toliko dobro na trejlerima i slikama koliko ce biti zarazna kad se pocne igrati... Mislim da ce se svima svidjeti...

Poslednja izmena:
Ooo gosn 'ne udaljavajte se od teme'. Nice, nice... Ovog puta cu poverovati review-u, jer sam od pocetka kontao da je igra vredna paznje. E da i launch trejler je vec bio okacen na prethodnoj strani... ccc moderatoru, moderatoru:d

Prva igra koja izgleda kao concept art koju umetnici koriste za dizajniranje virtuelnih svetova :)

Ovo ima da se igra!

well.....zar nije trebala danas da izadje?

Izlazi 9.12. inače na gamespotu dobila ocjenu 8.0

A na Gejtrejlersima 8.7.

Sad sam odgledao opis i potpuno mi je neverovatno da igra sa toliko rupetina u mehanici, priči i ovakvim izvođenjem kakvo je, u kombinaciji sa užasnom prazninom može da dobije toliku ocenu. Da preporučim Peci da se preimenujemo u Prince of Halo, ima da postanemo No. 1 na netu za 3 dana...

Lični favorit - vraćanje kroz nivo posle svakog čišćenja :trust: Zanimljivo mi je kako se potpuni izostanak izazova u vidu nemogućnosti ginjenja i vodiča koji ti uvek pokazuje kuda ići (naravno, nisu zaboravili da spomenu svetli Fable 2 primer :vomit: ) pravda kao "realnost i potreba da se igrači ne frustriraju učitavanjima i čekpointima" (ne samo u ovom rivjuu), dok se vraćanje kroz ceo nivo nakon čišćenja da bi se pokupile svetlosne kugle tumači kao "zanimljiv feature", a to smara 100x više.

Igra maltene predstavlja podskup Assassin's Creed-a. Suštinski se tamo može naći sve što i ovde, samo je tamo bolje.

Poslednja izmena:
A na Gejtrejlersima 8.7.

Sad sam odgledao opis i potpuno mi je neverovatno da igra sa toliko rupetina u mehanici, priči i ovakvim izvođenjem kakvo je, u kombinaciji sa užasnom prazninom može da dobije toliku ocenu. Da preporučim Peci da se preimenujemo u Prince of Halo, ima da postanemo No. 1 na netu za 3 dana...

Lični favorit - vraćanje kroz nivo posle svakog čišćenja :trust: Zanimljivo mi je kako se potpuni izostanak izazova u vidu nemogućnosti ginjenja i vodiča koji ti uvek pokazuje kuda ići (naravno, nisu zaboravili da spomenu svetli Fable 2 primer :vomit: ) pravda kao "realnost i potreba da se igrači ne frustriraju učitavanjima i čekpointima" (ne samo u ovom rivjuu), dok se vraćanje kroz ceo nivo nakon čišćenja da bi se pokupile svetlosne kugle tumači kao "zanimljiv feature", a to smara 100x više.

Igra maltene predstavlja podskup Assassin's Creed-a. Suštinski se tamo može naći sve što i ovde, samo je tamo bolje.

Niko ne mrzi više od mene koncept automatskog dopunjavanja energije za par sekundi, ali Prince of Persia definitivno predstavlja apsolutni vrhunac gluposti na tom planu, prva igra u istoriji koja igrače tretira kao potpune debile, izbacujući bilo kakav izazov iz nje.

Igraću ovo čudo pre nego što donesem bilo kakav zaključak, a pošto očekujem samo najgore od njega, mogu jedino da budem prijatno iznenađen, izgleda.

Vrh Dno