Šta je novo?

Prey utisci, saveti

Odlicna igra,upravo je predjoh.Nije kratka a ni dugacka,taman koliko treba.Igra mi nijednog trenutka nije dosadila,stalno se nesto menja.Mozda je AI mogao da bude malo bolje uradjen,bar kod tih vojnika,sta li su?

Nevezano za temu: Ima li jos neka sveza pucacina? Nesto mi se puca ovih dana :D Aj preporucite neku...

off-topic
nemoj samo liquidator da uzmes, juce sam probao. ... zestoko ****** :puke:

Jos jedan glas za Chrome:Specforce ...

Evo pre par minuta zavrsih igru. Meni se igra dopala. Level design nije najsjajniji ali igra nije losa. Za razliku od Doom III koji sam presao 65% za ovo sam imao i snage i volje da ga obrnem.

Moja ocena igre 80/100.

Odigracu i nastavak tj sledeci deo kada izadje.

Evo i ja zavrshio juce igru... Moje misljenje : Fantasticno. Mogu slobodno da kaze da u poslednje 3-4 godine nisam odigrao bolji FPS sa vishe elemenata igre i istripovanijom pricom... Svaka cast momcima iz Human Head-a...

Presao sam igru i mogu reci da sam odusevljen. Nijednom mi nije dosadila, a igrao sam je na tenane oko 10 sati sto je sasvim dovoljno. Kakav doom 3 i quake 4, ovo je prava stvar. Ponovo cu je prelaziti na tezem nivou.

meni je igra nista posebno. prvo je izasao Doom i to je bilo o.k. onda se pojavila expanzija i to nije bilo lose. Q4 me je smorio, a ovo je jos losije. ovo je 3. po redu expanzija za Doom. onaj endzin i okruzenje je pocelo debelo da smara. uopste nisam odusevljen onim tripovima sa promenom gravitacije i pentranja po zidu. spirit walk takodje nije nista posebno. ne znam cime se to odusevljavate? ajde da kazem da se igra svidja nekome ko nije igrao D3 i Q4, ali posle njih...

Poslednja izmena:
Pa nije revolucija, ali je dobra igra. Meni ne smeta okružje, grafika. Uglavnom puno bolje od Dooma3 i Quakea4.

ne znam, meni je D3 bio skroz o.k. Q4 me je vec pomalo smorio, a sad ova igra. dokle misle da na prodaju iste proizvode sa drugim imenom?

Hej, pa šta bi ti pravio s takvim engineom. Zamisli AVP na tom engineu. Tebi Doom3 bolje sjeda, ali je Prey ipak dosta bolja igra.

Probao sam MultiPray u LAN-u sa ortacima i malo smo se smorili... Bilo nas samo trojica pa smo se mnogo jurili po mapama a cini mi se i da nema tu Q3 zarazu npr.
Inace provalili smo i da fora sa menjanjem gravitacije nije uopste tako originalna kako je i meni izgledalo. Ustvari, svi smo jako zaboravni... Ista fora je postojala jos u Serious Sam!!! Ja se toga nisam secao uopste naprimer. Isti taj trip, samo u DX7.0a :D Probasmo i Simu nocas pa smo se iznenadili ko deca kad smo provalili... Cak mi bilo i zanimljivije ovde.
Inace i dalje mislim da je Pray super igra!

@starac:
Prey bolji od Doom3? nema sanse. atmosfera u D3 je mnogo bolja, kao i zvuk. Prey ima samo jeftine trikove tipa ta gravitacija i pentranje po zidu, koji smaraju. meni se okretalo u glavi zbog toga...

ok ti si jedan od 1000 koji tako misli, ajde sad bezi :)

Odlicna igra. Odavno nisam nesto igrao sa toliko uzivanja.
Odlicno je uradjena, dobro optimizovana, ima neka sjajna idejna resenja, gameplay je vrhunski, prica dovoljno zanimljiva da te drzi do kraja. Akcija je fino dozirana, polako u pocetka, da bi se pri kraju zavrsilo sa velikim okrsajima. Posebno bih naglasio simfonijsku muziku koja dize tenziju prilikom okrsaja.
Sve u svemu, velika preporuka za one koji nisu probali.
Bice ovo jedan od kandidata za FPS godine.

pozzzzzzzzzzzzz

Chinaski je napisao(la):
@starac:
Prey bolji od Doom3? nema sanse. atmosfera u D3 je mnogo bolja, kao i zvuk. Prey ima samo jeftine trikove tipa ta gravitacija i pentranje po zidu, koji smaraju. meni se okretalo u glavi zbog toga...

Bash sam juce (inspirisan tvojim komentarima) instalirao Doom3 bash da vidim kako mi izgleda posle Prey-a... Znaci decko ti ili si slep ili igrash te igre na nekoj kanti od mashine pa ti to izgleda sve isto... Mogu komotno da kazem da je grafika za koplje nize u doomu nego u prey-u, level design takodje, a o gameplay-u IMO ne treba pricati mnogo poshto sam doom (ja i mnogo ljudi koje znam) zavrshio u X rascepkanih perioda preko jedno 3 meseca koliko mi je bio dosadan dok sam prey preshao maltene u jednom dahu...I kad vec pricamo o jeftinim trikovima, po tebi je kada ti se otvori pregrada iza ledja (cega je i doom i expanzija prepun) i neshto te odjednom oshine super osmishljena atmosfera/gameplay ?! Ah da, umalo nisam zaboravio da kazem, obe igre sam terao u 1280x1024, Ultra quality, 4xAF bez AA.

Just My 2 Cents...

Poslednja izmena:
Bash sam juce (inspirisan tvojim komentarima) instalirao Doom3 bash da vidim kako mi izgleda posle Prey-a... Znaci decko ti ili si slep ili igrash te igre na nekoj kanti od mashine pa ti to izgleda sve isto...

Obojica se ne slažemo s njegovom konstatcijom, no to je njegovo mišljenje. Poštuj to.

Prey je nešto najbolje napravljeno na Doom3 engineu, i kroz čitavu igru se vidi da su ljudske glave planski sve odradili. Znači nije sve samo nabacano kao što je to slučaj sa Q4.
Doom3 je demonstracija enginea. Ima odličnu atmosferu. No tu igru programeri nisu ozbiljno shvatili, pa su je tako i napravili. To se vidi na nekim mjestima, kao što je recimo onaj storage locker gdje treba ukucati 666, ili onaj dio gdje je zombi hrana drugom zombiju, pa kada im se priđe blizu i onaj što je hrana ustaje...
Evo ja bih recimo sada radije ponovio Doom3 nego Q4.

Prey dobija doom3 po pitanju igrivosti - u doom3 imash stalno jedno te isto, a u prey imash u svakom nivou neshto interesantno + imash bar nekakvu prichu :D

Odlichna igra!

Ne znam zašto su pojedinci oduševljeni, ja nisam video nikakvu čaroliju. Igra je u nivou ostalih nadprosečnih naslova ali nikakav spektakl, kakav je Farcry bio svojevremeno i kakav će biti njegov nastavak Crysis.

Paradigma je napisao(la):
Ne znam zašto su pojedinci oduševljeni, ja nisam video nikakvu čaroliju. Igra je u nivou ostalih nadprosečnih naslova ali nikakav spektakl, kakav je Farcry bio svojevremeno i kakav će biti njegov nastavak Crysis.

Recimo da se slazem sa ovim misljenjem. Svakako Prey je igra koju vredi odigrati i preporuciti

ne znam, meni je facry bio po pitanju gejmpleja osrednji, nisam video nista toliko inovativno koliko se dize sada fama oko toga... mada nije ni cudo kad mu je konkurencija na nuli...

Paradigma je napisao(la):

Nije ti jasno zašto su neki oduševljeni natprosečnom igrom??? Tvoje reči...

Agilni ne znam za tebe ali ja prosečne naslove ne instaliram. Uvek je reč o naslovima koji imaju kvalitet. Kada je reč o toj grupi naslova Prey ne iskače, čak bih doom3 i quake 4 klasici dao prednost.

konacno da neko deli moje misljenje da Prey nije nista posebno...objasnicu kasnije...

Vrh Dno