Šta je novo?

Prey utisci, saveti

@Toxic:
nadam se da ne mislis na mene?

Poslednja izmena:
Dobro je to izgledalo i onda. Dodushe svi ti tech demoi uvek izgledaju bruka.

Sad i meni treba help; Ogromna prostorija sa nekim tornjem i lift me vodi na prvi i drugi sprat. Kad stignem na drugi ona demonska dusha me napada dok je ne pogodim onom svojom astralnom strelom, i shta onda? Kuda dalje ne mogu da provalim?

EDIT: Obradujte me da ima josh dosta do kraja igre? :d

Poslednja izmena:
ToxiC je napisao(la):
Inace, za Prey, ako bar nemate 5.1 onda 2.1 zvook ... brooka !! Ispod toga nema uzivanja

Ovo je toliko tačno da... pa eto, nisam par dana igrao Prey, stao na pola, dok nisam nabacio nove zvučnike. Strašno kakav je osećaj sada.

Predjoh je i ja.. Odlicna igra, nema sta novo reci sto vec nije pomenuto ovde..

Ja i dalje ne kontam... "Go in to the tower and take the elevator to the second floor. Go straight
forward and a console will appear. Activate it and will be in a shuttle."
Kad izadjem na drugom spratu i idem pravo napred, nema nikakva konzola... Ima neka kao terasica i na tom delu prestaje ograda, i padam odatle ako produzim pravo.
Ajde vi shto ste preshli bre pomagajte??

:::SPOILER za DjoleNS::::
mislim da treba da odes prvo na 1 sprat i da odvezes shuttle do gore :trust:

Joj, ma prvi sprat je u stvari broj 2 kad se vozish liftom, a prizemlje je 1. E sad kad odem na prvi sprat, tj sprat broj 2, shta onda?
Ja tamo ne vidim nikakav shuttle?

:spoiler:
jel to ona kao kula u zatvorenoj ogromnoj prostoriji?
probaj otici na jos jedan sprat vislje, mozda je tamo!

spoiler:ma treba da uzmes shuttle,on ti se pojavi kad dodjes do kraja postolja,samo stisnes levim misem i to je to_Onda odletis gore...

E pa to je fora shto se kod mene izgleda ne pojavljuje... Idem opet da probavam, ako ne uspem, shaljem vam save pa cemo da vidimo.

pogledaj te platforme, na jednoj ce se pojaviti/izmorfovati prekidach u obliku ruke aliena (kao u total recall :)), onda pritisnesh to dugme i gle chuda oko tebe se pojavi shatl :D

E al mi objasniste... Nema bre nikakvih prekidacha, jedini prekidachi su dole kad treba da se otvore vrata od lifta. Evo zakachicu par shotova da vam bude jasnije gde sam zapeo...

Prilozi

• prey 2006-07-27 11-26-59-40.jpg
    prey 2006-07-27 11-26-59-40.jpg
    120.1 KB · Pregleda: 42
  • prey 2006-07-27 11-27-18-06.jpg
    prey 2006-07-27 11-27-18-06.jpg
    156.3 KB · Pregleda: 47
  • prey 2006-07-27 11-27-42-98.jpg
    prey 2006-07-27 11-27-42-98.jpg
    172.1 KB · Pregleda: 60
  • prey 2006-07-27 11-27-51-60.jpg
    prey 2006-07-27 11-27-51-60.jpg
    157.7 KB · Pregleda: 70
zerbah je napisao(la):
pogledaj te platforme, na jednoj ce se pojaviti/izmorfovati prekidach u obliku ruke aliena (kao u total recall :)), onda pritisnesh to dugme i gle chuda oko tebe se pojavi shatl :D

Evo covek ti je objasnio ne moze bolje.Treba da pridjes kraju jedne od tih platformi i onda se pojavi prekidac i ruka i leeetis....

Aman nema bre kod mene tog prekidacha... Dodjem do kraja platforme, nishta se ne pojavi, i padnem ako podjem josh malo napred! Evo slike..

Prilozi

• prey 2006-07-27 11-28-03-06.jpg
    prey 2006-07-27 11-28-03-06.jpg
    182.9 KB · Pregleda: 47
idi na prvi sprat (to je floor 2 u igri). tamo ces imati dve platforme na ivici poda po kome hodas. kad pridjes jednoj od njih, tacnije stanes na nju, imaces kao neku kuglu ispred sebe koji pritisnes i oko tebe se formira letilica. juce sam presao bas ovaj nivo.
edit:
hmm, ako nema prekidaca i platforme, sigurno si zaboraovio da kliknes na neko dugme da je formiras, samo je pitanje gde se to dugme nalazi. jesi li probao da skines neki walkthrough sa neta i da procitas sta tamo pise?

Poslednja izmena:
Pa vidish chetvrtu sliku sa mog prvog atachmenta i ispod ovaj drugi atachment, to su ti slike te platforme koja je odma ispred lifta, i vidish da nema nikakve kugle kod mene a ni prekidacha...
Zjuu pochinjem da tripujem da imam bug koji niko drugi nema....
Ne znam ajde najbolje ako neko moze lepo na mail da mi poshalje poziciju tu bash kod tog prekidacha... Ko moze nek mi pusti PP pa cu mu proslediti mail.. Bio bih mu zahvalan. :)

Ma Djole onda to nije ta platforma,ajde probaj da se popnes na gornju platformu ili koja vec ima

Ej ljudi ladno je to bio neki bug!!! Samo shto nisam pomislio da sam il lud il corav, i sve isprobao, uchitavao iznova i ne vredi, i na kraju reko aj da probam da uchitam poziciju s prethodne table pa sve predjem ispochetka dovde...
I ladno sad imam taj prekidach!! :S:
Koja nebuloza za neverovati.....

da nisi kliknuo nesto sto nisi kliknuo ranije, pa se platforma pojavila?
btw. sta mislis koliko ima do kraja? i ja sam stigao dotle, tacnije presao sam taj nivo.

Imate josh vi da se naigrate ;)

ko onda kaze da je igra kratka? ja sam je do sada igrao cirka 4-5 sati. igram po sat-dva, jer igra na duze rokove smara :)

Pa, taj prvi shatl je negde na 1/3-1/2 igre... A tu tek pochinju tripovi :D

zerbah je napisao(la):
Pa, taj prvi shatl je negde na 1/3-1/2 igre... A tu tek pochinju tripovi :D

Bash tako... tu tek pocinje najbolji deo igre ;)

znaci igra uopste nije kratka. traje oko 10 sati sto nije uopste lose. mogda je kratka onome koji sedne jedan dana deset sati za redom i zavrsi je, ali to su extremi. bolje po sat-dva pa kad se predje-predje.

Reci to nekom ko igra WoW :)

Igra je u principu taman toliko dugachka da nema smaranja. I ima dosta finih momenata koji razbijaju monotoniju koja je ubijala u doom-u 3, naprimer.

Poslednja izmena:
ma kakvi kratka, ja je igrao oko 12 sati (iz 2 dana, tj. jedan weekend)... :)

Bogami ja se natripovao da je blizu onog dela gde sam zapeo negde kraj... I zapeo da igram bez prestanka i zavrshio je do uveche. :)
Pa nije toliko kratka, bash je taman. Stvarno su fini tripovi posle...

cekaj bre, koliko ima od mesta gde si se zaglavio do kraja? ja cu sad da opicim sat vremena.

Nazad
Vrh Dno