.:GoRaNStEin:. je napisao(la):
Citiras nesto sto apsolutno nema smisla .. Ako je GOLD verzija, onda je to ono sto ce biti i Retail ... jer GOLD podrazumeva fazu umnozavanja ..... znaci master se umnozava ...
Gold verzija jeste verzija koja se šalje na umnožavanje, ali shvati da nije u pitanju master CD. Uzmi u obzir da ovo izdanje, koje svi uveliko skidate nema protekciju (dobro zvuči, ali ne mora biti dobro)!!! Ne znam koja će biti, ali to je posao izdavača, ne developera, koliko mi je poznato. Svakako, finalna će imati neke razlike, to je definitivno. Nisam toliki stručnjak, da znam kako sve to funkcioniše, ali ova verzija, takva kakva je, može za mnoge biti bagovita, posebno na kasnijim nivoima (mnogima već jeste, sudeći po komentarima na stranim forumima, a i Kutija se izgleda žali).
Još nešto, u konzoli lepo piše koja verzija igre je u pitanju... "Prey 0.2.99 win-x86...". Ne zvuči baš najbolje :d
Zatim, još stvari koje idu u prilog nedovršenoj (neispoliranoj) igri:
"Damn this game installs a rootkit. dont know if its harmful or not but it creates some files in your windows system folder.
It is "Themida" and it is "Designed for software developers who wish to protect their applications against advanced reverse engineering and software cracking" - ovo verujem da kasnije zamenjuje klasična protekcija.
Enivej, oni koji baš žele da budu među prvima koji su obrnuli igru, to će uspeti sa ovom verzijom. Stvarno je u pitanju kompletna igra. Ja ipak čekam neko normalno izdanje (druga varijanta se već pojavila, mada i dalje ne u izdanju ljudi od poverenja), pa da igram bezbrižno.
Loša vest... 5-6 sati igranja.
:wave: