gx-x je napisao(la):Ljudi jel probao neko MP ? Ja pokusavam ali imam dva problema:
1. KAd se konektujem na neki derver - ne mogu da se pokrecem, tj krenem na neku stranu on me vrati nazad u momentu, kao da sam zaglavljen, ne znam kako da opsiem, ping ~100ms ADSL 256/64
2. Dok ne iskljucim firewall nece sve servere da mi izlista, iako su sve dozvole date za doticnu igru (firewall je LNS sp3), kad iskljucim firewall, onda sve lista ali problem pod tackom jedan i dalje ostaje.
Jel zna neko nesto ? predlozi ideje ? (BF2 mi radi normalno, q3 radi normalno...) Kad ja napravim internet server onda je sve ok.
PS. ZA SVE:
ubacivanjem opcije seta com_precisetic "0" u autoexec.cfg se resava stutter u svimm doom3 engine baziranim igrama, te i 35fps vise ne odaje utisak kao 25fps. Probajte ! Drugari moji i ja smo se siti namucili i iznervirali dok ovo nismo provalili (stutter je ono sitno zapinjanje i preskakanje iako je fps ok). Znaci ovo radi u D3, Q4 i u Prey-u. Poz.
2K, a publishing label of Take-Two Interactive Software, Inc. and 3D Realms today announced the first-person shooter Prey has gone to gold master and will be available in North America on July 11th and in Europe on July 14th. Developed by Human Head Studios under the direct supervision of 3D Realms, Prey will be available for Xbox 360™ video game and entertainment system from Microsoft and PC in both a regular edition and a Limited Collector's Edition.
The demo for the PC version of Prey is currently available for download at LucidLAN mirror, with an Xbox 360 demo available soon. "Prey raises the bar for first-person shooters and is a must-have game for the summer," said Christoph Hartmann, President, 2K. "Its unique features, crisp graphics and in-depth storyline make it a truly revolutionary game." Read The Full Article at: LucidLAN.com
gx-x je napisao(la):... (e sad iskreno, nisam siguran da li heretic 2 ima unreal ili quake engine, u svakom slucaju nije slican ni po cemu ni sa jednom ni sa drugom igrom).
Sudeći po Sašinim testovima u SK, 7600GS je jedva nešto malo brža od 6600GT, taman onoliko koliko je i skuplja (10 evra)...Ser_Zile je napisao(la):cena te dve kartice je ista![]()
voodoo_nbgd je napisao(la):That's it, kupujem X1600Pro!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari