Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Ja sam bio sarkastičan...
Čim napiše ¨garantujem da nije prevara¨ onda je sigurno legit 🤦♂️Braćo ne znam da li je i vama izlazilo na instagramu/facebooku neka "kompanija" OKE green. Danas baš dok sam listao instagram izašla mi je neka reklama za njih pa sam hteo da vidim baš o čemu se radi.
Išao sam malo dublje pa sam video da je ceo princio u tome da ti uložiš neku svotu novca (5000, 12000, 20000) i da posle toga kao na nekom dnevnom nivou kako oni kažu "na dva klika" dobijaš neku određenu cifru novca (fazon 160 do 300 din).
Da ne objašnjavam sada sve ali koliko sam ja uspeo da skapiram funkcioniše tako što te navuku da se prijaviš tamo i verovatno da bi ostvario neki "profit" (koji oni napominju da je oko 20000 mesečno) moraš da dovedeš još ljudi tu.
Zanimame neko vaše mišljenje i da li je neko imao iskustva sa njima.
Ja ne mogu da verujem da smo došli do toga da je pojedincima potrebno ovako nešto objašnjavati.@NemanjaRadicevic dovoljno je samo da se izgugla i videće se neke stvari. npr. da na sajtu možeš samo da se uloguješ ili da otvoriš nalog. nema nikakvog infoa šta je to, o čemu to, neka istorija itd itd pri čemu je prevod na srpski katastrofa. takođe možeš videti i da postoji par preduzetničkih radnji sa ovim nazivom. to meni deluje da su navukli neke naivne ljude
Delujes mi kao promoter ili neko ko je usao pa peca nove naivce. Na desetine ovakvih gluposti sam video i svi su imali isti modus operandi, ne zanima ih neće da ulaze ali znaju da nije prevara.A ovo da je prevara se iskreno ne slažem u potpunosti, jer oni sve rade po ps-u. Ne želim da pričam kao da se razumem ali po iskustvima koje sam u međuvremenu naišao dok sam još malo čačko ovu temu vidim da je sve regularno. Novac dobijaš redovno, u bilo kom trenutku ti vrate novac ako odustaneš. E sada na koji način oni do toga dolaze to je nešto drugo. Iskreno svaka čast kome god da je pala ova ideja napamet, čovek uzima pare kao što ovi kažu "ne radeći ništa".
Zanimalo te iskustvo nekoga u vezi necega gde ne zelis da ulazis i ne deluje ti da tu nesto moze da bude? Zasto te onda zanima necije iskustvo u vezi necega gde ne nameravas da se angazujes i verujes da od toga nema nista? Dooobro...Braćo moja samo me zanimalo iskustvo možda nekog člana jer niti sam nameravao u to da ulazim niti mi je delovalo da tu može nešto da bude.
Sta znaci da si hteo da skrenes paznju na druge? Okej ovaj drugi deo da si mislio da moze da se zaradi ne bi podelio sa drugima vec bi informaciju zadrzao za sebe. Taj deo je jasan.Samo sam hteo da skrenem pažnju na druge jer u suprotnom ne bih ovde postavljao ovo da sam verovao da može neka para da se zaradi.
Iskustva na koja si u medjuvremenu naisao znaci sta konkretno? Bio si prisutan kada je neko povlacio novac na svoj racun i video izvode iz banke da je novac stvarno legao na racun ili je neko na internetu napisao da mu je novac vracen kada je odustao. Ono, i ja mogu da napisem da sam princ Mambije i ako mi uplatis 10 soma evra isplaticu ti 10 miliona jer eto moze mi se a Pera, MIka, Laza i Zika potvrdjuju da su i oni dobili, svako po 10 milki. Eto.A ovo da je prevara se iskreno ne slažem u potpunosti, jer oni sve rade po ps-u. Ne želim da pričam kao da se razumem ali po iskustvima koje sam u međuvremenu naišao dok sam još malo čačko ovu temu vidim da je sve regularno. Novac dobijaš redovno, u bilo kom trenutku ti vrate novac ako odustaneš. E sada na koji način oni do toga dolaze to je nešto drugo. Iskreno svaka čast kome god da je pala ova ideja napamet, čovek uzima pare kao što ovi kažu "ne radeći ništa".
Cak mi i deluje da je zavijen promo
Naravno da jeste...Delujes mi kao promoter
Ne znam koliko imaš godina... Ova vrsta prevare je bila aktuelna 90ih kod nas, a na zapadu mnogo ranije. Organizovali su skupove ljudi, neretko na zvučnim i poznatim mestima u to vreme gde su uz solidan scenario lakovernima izvlačili novac. Vrlo brzo šema ostane bez novca i organizator zaradi, ostali puknu. Posle nekog vremena organizator pravi novu šemu i kreće iz početka.Braćo moja samo me zanimalo iskustvo možda nekog člana jer niti sam nameravao u to da ulazim niti mi je delovalo da tu može nešto da bude. Samo sam hteo da skrenem pažnju na druge jer u suprotnom ne bih ovde postavljao ovo da sam verovao da može neka para da se zaradi.
A ovo da je prevara se iskreno ne slažem u potpunosti, jer oni sve rade po ps-u. Ne želim da pričam kao da se razumem ali po iskustvima koje sam u međuvremenu naišao dok sam još malo čačko ovu temu vidim da je sve regularno. Novac dobijaš redovno, u bilo kom trenutku ti vrate novac ako odustaneš. E sada na koji način oni do toga dolaze to je nešto drugo. Iskreno svaka čast kome god da je pala ova ideja napamet, čovek uzima pare kao što ovi kažu "ne radeći ništa".
I ranije, s kraja sedamdesetih i početkom osamdesetih je Ponci rovario po ex yu u vidu lančanih pisama. Sećam se toga kroz maglu jer su moji bili dobili takvo pismo.Ne znam koliko imaš godina... Ova vrsta prevare je bila aktuelna 90ih kod nas, a na zapadu mnogo ranije. Organizovali su skupove ljudi, neretko na zvučnim i poznatim mestima u to vreme gde su uz solidan scenario lakovernima izvlačili novac. Vrlo brzo šema ostane bez novca i organizator zaradi, ostali puknu. Posle nekog vremena organizator pravi novu šemu i kreće iz početka.
Pa bukvalno!Ne znam čemu rasprava ovde kad smo valjda bar mi digitalno pismeni. Ako je i promoter gore mesto nije mogao da odabere.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari