Stvar je u tome što u Zrachkovom, odnosno slučaju korišćenja password managera, nema baš nikakvih negativnih strana. Naprotiv, višestruko se povećava sigurnost, dok se ni najmanje ne smanjuje lakoća korišćenje, jer je njemu svejedno da li kopirao onaj password koji je napisao ili "abc", sama operacija je ista. Na telefonima je još lakše, autofill sam prepozna domen i ponudi password.Po meni i jedan i drugi idete iz krajnosti u krajnost - i on ako ne ništa drugo sem beležnice i ti ako stvarno koristiš neki password sličan napred napisanom, ali dobro sad...
Nisam siguran, ali mislim da je to uvedeno jos pre koju godinu, samo nije sprovedeno u praksi. Odlicno se secam da je BIA tj. Gasic bas insistirao na tomeSad će ovo samo da ubrza kupovinu sim kartica uz obaveznu ličnu kartu.
Danas je supruzi stigao isti sms ali sa domaćeg broja 061
Drugarica lagani kliknula na ovo. Koje su sve posledice?
Izgleda da su i migranti rešili da probaju da se malo ovajde...Šalje mi jedan naš kupac sličan screen shot kao gore, samo što je 061 broj.
Stigla mu poruka tog jutra kada je očekivao paket od nas. Mislio je da ima veze sa tim, pa je pozvao broj i citiram šta mi je napisao:"Javio mi se neki Taliban na engleskom. Ništa ga nisam razumeo i prekinuo sam vezu.
NikakveDrugarica lagani kliknula na ovo. Koje su sve posledice?
Ha. Gle ovo.@Martin Mystere
Ako misliš da je dužina šifre od 50 karaktera i korišćenje ASCII karaktera overkill, donekle si u pravu. Ali svejedno ti je šta je šifra kada je nikada nećeš kucati, već u najgorem slučaju kopirati. Što onda ne koristiti najjaču moguću... Generiše se jednim klikom i nikada ne pamti/kuca/piše.
@CountMike
Provalili su ti šifru na ovom forumu, kada su nas hakovali... Proveri na haveibeenpwned.com svoje email adrese gde su ti još saznali šifre... Ovo ostalo je kako tebi odgovara...
Takođe, password manager sam proverava domen na kojem popunjava polja, pa sam imun na phishing napade...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari