Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Ili ne znaju pravo stanje ovde ili jednostavno računaju na ljudsku gramzivost koja eksponencijalno raste sa rastom potencijalne finansijske dobiti.
Kod mene su (a verujem i kod ostalih) latinično i ćirilično "a" isti. Srećom, browser-i mogu da zaštite korisnike konvertovanjem Unicode nazive domena u Punnycode. Punycode koristi miks ASCII slova, brojeva i crtica da bi prikazao Unicode karaktere. Nastao je da bi se omogućila kompatibilnost Unicode naziva sa dotadašnjim ASCII imenima domena.
Zar im nije bolje da stave tipa 3k-4k, deluje mi da bi se upecao veci broj ljudi. Mada, opet, imaju oni nekakvu statistiku, ko zna.
Kako ste to placali?Ovo sa slovom umesto broja i slicno je dosta nezgodno. Pre par godina dogovorili smo kupovinu masine (sestocifreni iznos eura), firma od koje smo kupili masini je poslala instrukcije za placanje putem maila. E sad, ispostavilo se da mail ima 0 umesto O, nase racunovodstvo nije primetilo i uplati na pogresan racun. Tek posle par dana skapirali sta se desili. Sreca uspeli sve da vratimo.
To nekako i može da se primeti ali razlika između identičnih čiriličnih i latiničnih slova već može da stvara probleme.Ovo sa slovom umesto broja i slicno je dosta nezgodno. Pre par godina dogovorili smo kupovinu masine (sestocifreni iznos eura), firma od koje smo kupili masini je poslala instrukcije za placanje putem maila. E sad, ispostavilo se da mail ima 0 umesto O, nase racunovodstvo nije primetilo i uplati na pogresan racun. Tek posle par dana skapirali sta se desili. Sreca uspeli sve da vratimo.
Ne znam kako je placano. Jesmo, medjutim ranije je javljeno da je promenjen broj racuna. Neko je sve lepo isplanirao.Kako ste to placali?
Zar niste imali kontrolne brojeve u broju racuna koji bi sprecili ovakvu gresku?
Kako tačno možeš da nagrabusiš?A kada password manager bude hakovan onda si baš nagrabusio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari