Koji je to program prijavio?
Dodjoh do ovog linka na fb, ali ne znam da li je pravi ili fake? Sajt deluje dobro uradjen, samo mi je malo sumnjivo sto preko googla i zvanicnog sajta ne mogu da dodjem do iste ponude.
NOD32, tj. Eset Internet Security ili kako se sad već zoveKoji je to program prijavio?
To sto je IT forum, ne znaci da je svaki clan IT pismen.Najbolja stvar je što se na IT forumu pita da li je link pravi ili fake. Napisah ja u nekoj drugoj temi za kupovinu uopšte samo da je dž.
Upravo tako, zato sam i kliknuo na link. Tek kada sam stigao do dela za popunjavanje podataka, videh web adresu i da u istoj nema ni Marshall ni WinWin. Zato sam i otisao na zvanicni sajt i WinWina i Marshalla da vidim o cemu se zapravo radi.@prince85 to Win Win i Marshal-ov bluetooth zvučnik za male pare? pazi, ne WinWin, što stvarno postoji, nego Win Win, koji je lažnjak. kako god, prijavi to na fejsu
Valjda će od februara bar ovi domaći da se manu kada krene obavezna registracija prilikom kupovine prepaid-a.Dobio juce poruku od +381637027184
Ovo bi mogao da bude spoofed broj ovo je T-mobile CG koliko mi deluje a tamo treba da se registruje broj da bi bila sim kartica aktivnaNapredujemo sa ovim sistemom... Zamisli čega su se sve sjetili...
Pa jedino ostaju whatsapp i viber, nećeš moći da kupiš karticu bez lične.
Broj je iz CG, a link kada sam kliknuo traži da e unese broj u formatu 09x.Ovo bi mogao da bude spoofed broj ovo je T-mobile CG koliko mi deluje a tamo treba da se registruje broj da bi bila sim kartica aktivna
Meni iza toga pada još nešto na pamet, kao teorija zavere.
Pun je internet prevara. Znači ko bi ga znao šta se dešava kada se priključi punjač na telefon, pre neki dan gledao kako preko specijalnog "usb" kabla mogu lagano da hakuju telefon i preuzmu sve podatke.
psihing akcija za tmobile hr korisnike je ovo očiglednoBroj je iz CG, a link kada sam kliknuo traži da e unese broj u formatu 09x.
To su HRV brojevi.
Inače sajt veoma sličan Telekom Hrvatska i Telekom Crna Gora.
Baš zanimljiva ideja.
Ja bih kontaktirao KP pa ako bude štogod rešeno sa njihove strane super, ako ne ne vredi se dalje cimati.Isplati li se cimati se na naki način ili da batalim priču i sačuvam živce?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari