Pa znaš kako, pošto se bavim muzikom non stop nešto menjamo i uzimamo novije, pa kako narod nema mnogo novca onda idu zamene za nešto jeftinije i doplata pa ganjaj da prodaš to iz trampe.... i mogu da ti kažem kakvih sve nekulturnih svinja ima i nisu za u kuću i lično preuzimanje.... a i logično svaka lopina može pod izgovorom da pogleda da ti vidi ceo raspored u kući....Jedan mali offtopic, ali u Engleskoj na eBayu maltene svaka privatna prodaja izricito kaze "No pickup!". Znaci, samo slanje...
Ta boljka je prisutna otkako je KP-a.
Najlakse je prevariti preko interneta a kako stoje stvari sa nasim sudstvom, time ce se mozda baviti 2054-te.
Cak i da imas sve podatke te osobe ne bi se to tek tako resilo.
Ti kazes stigao ti krs procesor, on kaze nije.
U tu pricu ulazi kurirska sluzba.
Ti kazes stigao ti krs procesor, prodavac kaze nije, kurirska sluzba kaze da nista nije petljala sa tim.
Kako ces da dokazes da je tebi stiglo to sto ti je stiglo?
Da, to je bitnija stvar ovdeKaži da si ozbiljan da si dao 80e za ekran za S5 a telefon ne vredi više od 100-110?
eh.. meni traze 45e za zamenu ekrana za S3... a sam tel ne vredi ni 80e.. .. trziste. sad imam 2 potpuno ispravna S3 teelfona sa slomljenim staklom. nesto se ne isplati servis i zamena stakla.
Da, to je bitnija stvar ovde
Da sam hteo novi, ima za 50e primerak, koji bi radio, ali ovo je bio S5 Duos, sa podacima..
Ja bi i kopije rado uzeo da sam znao, ali ovo je prevara cista.
A sta ako neko, iz dosade ili drugog motiva, lazno optuzi prodavca/posiljaoca.
I onda kurirska sluzba blokira isplatu novca.
Onda posiljaoc mora da dokazuje da nije prevario kupca, a kako ce to uraditi.
Moze biti malverzacija i u drugom smeru.
HaloOglasi u bili tata-mata za nekretnine, a prosto su nestali jedne godine kao igrac na tom trzistu uopste. Nije da su se smanjivali lagano, nego prosto za koji mesec, samo vidim HO Nekretnine nemaju nista.Koliko god da olaksaju i pojednostave registracije i pristupacnost na oba servisa, nikad KP nece propasti
Odavno je izrastao u velikog igraca i mnogo ljudi kupuje/prodaje tamo, a moc navike je cudo.
Zato sto svi razmisljaju "gde cu da gubim vreme".Kolega sa jednog drugog foruma je kupio DAC. Nije bio taj , još ni nov. Vraćen mu je novac posle nedelju dana, a ovde bi se vukli po sudovima do 101 i nazad. Ako bi do taga i došlo.
Ne moze zbog carine da ti istekne rok! Trebao si traziti produzenje, ili otvoriti dispute sto nije jos stigao, ako prodavac ne zeli da produzi rok.Ja sam isto tako prosao samo sto je meni zavalio kinez sa alliexpress-a
Na slici org a kad je stigao ono kopija a zbog azurnosti nase carine istekao mi rok za zalbu na alli-u.
Igor, 0642226433. Reklamira original ekran za Samsung telefone (izmedju ostalog).
Dolazi mi telefon, ono nije ni SAMOLED, kamoli original. Crna boja se vidi plavo
Da mi je rekao da nije original i naplatio ga tako, ne bi mi smetalo, jer mi je samo bilo bitno da bude funkcionalan, ali ga naplacuje i tvrdi da je original.
https://www.kupujemprodajem.com/LCD...S5-G900-58702695-oglas.htm?filter_id=81721962
Pise "ORIGINAL LCD panel Samsung Galaxy S5 G900", a ne original LCD za S5, nemoj da popujesDa me ne razumes pogresno (kao inace) ali u oglasu pise LCD a me amoled![]()
Tako sto sam vec uzimao "original LCD" za Samsung SAMOLED telefone, i gle cuda ovo je prvi koji nije SAMOLED Samsung original ekran.Covek ima samo 14 ocena (ok, sve su pozitivne) a i pise da je LCD panel, ne znam kako ocekivati original.
A da ne pricam sto svaki drugi neradnik u SRB uz kladionicu/mining sada razvija i ''biznis'' preprodaje krseva sa AE pod oznakom ''original''![]()
Tako sto sam vec uzimao "original LCD" za Samsung SAMOLED telefone, i gle cuda ovo je prvi koji nije SAMOLED Samsung original ekran.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari