Šta je novo?

Prestigio MultiPhone PAP4500 DUO

@tatoo
Gledao sam na nekim Hrvatskim sajtovima, ima iste specifikacije kao i crni. Imas li neki link, ja sam isao na zvanican sajt prestigio-a, nisam video da ima uopste beli model, a kamoli da ima razlicite specifikacije od crnog modela? Daj neki link, ja nisam nasao ni jednu radnju koja ima beli model?

4500 white.jpg

Evo slike ja sam na facebook-u dobio informaciju da ima jaci procesor odnosno 1.2 i da treba da se pojavi u prodaji ove nedelje.
Na njihovoj facebook stranici imaju isto slike od belog 4500 i 5000
Verovatno ce biti u ponedeljak/utorak u radnjama.

Да ли је тај "бели", у ствари, хардверски исти као и "црни", осим што долази фабрички оверклокован на 1,2GHz и са 4.1 оперативним системом?

Bas tako koliko sam ja cuo, videcemo od nedelje kad se pojavi u prodaji.Mojoj zeni se mnogo svidja moj crni, tako da zamisljam o kupovini belog za nju kad se bude imalo parica :)

Ekran je po meni bas kvalitetan jedini problem je dnevna svetlost, pogotovo suncano vreme jako se slabo vidi! Ne surfujem toliko dugo uglavnom je upaljen net ovako da li widi ili data prenos, to bas cedi bateriju! Po meni gledajuci sve moguce okolnosti za ove pare dual sim nema! Bice kod mene jos neko vreme dok se ne otarasim jednog broja :) mnogo je 3 fona ipak, ovako sa 2 sam normalan :)

Isti problem imam sa 3 telefona,ovaj prestigio je za sad resio probleme :)

Korisno i kvalitetno spojeno :)

Resio sam problem povezivanja uz pomoc ADB drivera. Kontaktirao sam gospodu iz ovlascenog servisa, fin neki svet. Rekli su da bi update trebao da se pojavi u naredne dve do tri nedelje. Inace nova isporuka ovih telefona stize sa JB-om i fabricki overclock procesorom na 1,2 GHz.

Odakle informacije o procesoru 1,2ghz, i novim operativnim sistemom, ja tako nešto nisam nigde pročitao, čak ni na njihovom zvaničnom sajtu.

Piše i u specifikaciji ne zvaničnom sajtu:
CPU ARM Cortex A9
CPU Internal Clock Rate 1.20 GHz
CPU Core Quantity 2

Evo linka na zvanični sajt prestigio, za ovaj model telefona
http://www.prestigio.com/products/Smartphones/MultiPhone/MultiPhone_4500_DUO
Ovde NEMA takvih informacija.
Ne postoji na netu model sa procesorom 1.2 i JB os, ne u srbiji nego ga nema nigde.
Ovaj model je izašao pre možda mesec dana i da su hteli novi os već bi ga i stavili, ali ko zna možda se i pojavi update. A ne vidim razlog zašto bi neko klokovao procesor na telefonu, da je to pametno već bi i uradili, a novi procesor neće stavljati to je sigurno.

Sve je moguce videce se ;) mada sa ovim procesorom bez kloka radi glatko, sve u svemu mogu mozda malo da iznenade!

Imam ovaj beli i prezadovoljna sam njime,samo da pojasnim da beli za razliku od crnog ima android 4.1.1 jelly bean a procesor radi na 1 ghz ali pise da moze do 1,2 ghz. sve supr radi,ni jednom mi nije blokirao,brz,slike su super samo treba podesiti, eh sad jedino sto nikako ne mogu da podesim to je TELENOROV MMS,GPRS moze i radi super ali mms nikako pa ako neko zna nek odgovori. hvala

nece ni za mts ni za telenor da radi mms,imamo dva bela 4500 u jednom je primarna kartica mts a u drugom telenorova ali nece ni na jednom da radi mms samo gprs,ne znam sta je u pitanju,ako nekom radi,molim vas prepisite mi podesavanja iz telefona

Nisam probao, ovo ova podesavanja koja sam okacio sam danas video na njihovoj facebook stranici.Probaj da okrenes njihov servis i da pitas

da i ja sam to videla danas na njihovom facebook profilu i odmah probali ali ne rade :(, hvala ti u svakom slucaju

Probaj da promenis karticama mesto slot jedan treba da je za 3G ili vec....

nije ni to u pitanju,kartica koja se nalazi u prvom slotu je namenjena za internet gprs,3g,mms a u drugi slot samo sluzi za razgovor i sms,nista videcemo vec nesto

evo konacno radi mms,dobra su podesavanja za telenor sa one slike iznad,samo sto je trebalo sva postojeca podesavanja da izbrisem pa uskljucim i ukljucim tel. podesim i opet iskljucim i ukljucim telefon i radi :)

Da li vam se greje telefon u predelu oko kamere pri normalnom radu (listanje menija, pregled galerije, znači ništa zahtevno)?
Meni se definitivno greje, ne nešto preterano ali se oseća razlika u temperaturi u odnosu na donji deo telefona. Jel ovo normalno kod ovog modela?

Nisam primetio da mi se telefon greje nesto nenormalno, kada uzmem da igram neku igru da malo se zagreje ali kod normalnog koriscenja ne.

Podešavanja - Aplikacije - Sve - Pretraga - Onemogući

Tako je bar kod mene na Alcatelu. Verujem da je i na Prestigio isto.

Power + Volume Down

Na vecini ICS telefona je tako.

Vrh Dno