Šta je novo?

Prestigio Multipad 8.0 DUO PRO (5580C)

@miljanars ti si prvi koji kaze da mu radi bolje , svi ostali se zale :/

Pa znam, i meni je malo cudno, ali zaista je tako. To su moji subjektivni utisci posle par dana koriscenja, videcemo ubuduce kako ce se ponasati.

A sad se postavlja pitanje zasto vama dvojici radi super a drugima ne, da li ste radili neke korake koje drugi nisu? Kolega miljanars je rekao da je odradio factory reset pre fleshovanja, @vipplah jesi li i ti uradio factory reset pre fleshovanja ?

meni je sve bilo u banani (kao što sam ranije navodio u postovima) dok nisam ručno flešao ovaj zadnji update firmwarea, tad mi se sve unormalilo i mogu reć da s ovim JB se nastavio trend normalnog rada - rekao bih ništa posebno poboljšanje, jednostavno radi bez greške

meni je sve bilo u banani (kao što sam ranije navodio u postovima) dok nisam ručno flešao ovaj zadnji update firmwarea, tad mi se sve unormalilo i mogu reć da s ovim JB se nastavio trend normalnog rada - rekao bih ništa posebno poboljšanje, jednostavno radi bez greške
Slazem se u potpunosti, nije neko spektakularno poboljsanje, ali sa ovim updateom mi se cini da je nekako sve doslo na svoje mesto, a sto je meni najbitnije baterija mi je izgurala nekih 40-45 minuta vise nego pre(6 sati i 25 minuta i jos 11% napunjenosti baterije). Generalno ja sam zadovoljan.:)

Screenshot_2013-04-05-17-18-01.png

Imate li problem sa nestankom wifi signala kada je tablet u stanju mirovanja. Čim mi je malo duže neaktivan wifi se diskonektuje , pa moram ugasiti pa upaliti wifi, da bi ga aktivirao.

Nisam našla tu opciju u podešavanju wifi-a... U naprednim podešavanjima nema te opcije

Ne znam ni kako radim update softvera.... Šta mi je potrebno? Nikada nisam baratala sa ovim tabletom, pa nisam ni malo upućena

Poslednja izmena:
Da, ali sa kojeg sajta??? Na prestigio.com sam gledala,ali ne nadjoh...

Ok. Sad sam našla. Hvala. Jedino još sa kojim programom radim update? Ili iz samog tableta?

Pazi, nisam baš duduk sa svim ovim,ali se prvi put susrećem sa Prestigio tabletom,a tako malo ima na netu o svemu ovome. Zato pitam na koji način se radi update ovog tableta? Preko kompa uz pomoć nekog programa ili iz samog tableta?

1. Skini sa prvog linka fajl
2. Raspakuj skinuti fajl, dobices dva foldera (Manual i SDCard)
3. Formatiraj SD karticu na racunaru u FAT32 fajl format
4. Prekopiraj sadrzaj foldera SDCard (ima 2 fajla i jedan zip folder)-factory_update_param.aml, uImage_recovery i update.zip na karticu
5. Ubaci karticu u tablet i upali tablet drzeci ISTOVREMENO Power i Volume- dugme, i to je sve.
Pre ovoga preporuka je da se odradi full factory reset.

Pozdrav svima, imam problem sa 4.1.1 verzijom, pošto većinu ''plaćenih'' i još ''legalnije'' steknutih aplikacija neće da pokrene, instalira i kad pokrenem po prvi put samo izleti poruka da se zatvorila aplikacija, da li može nešto da se sredi ili moram da čekam neku zakrpu za softver? takođe me interesuje da li ima neki custom rom za 5580c?

mali savjet: nemojte da vam ispadne na pod, meni je pao u kupaoni s visine cca 40 cm i puknuo mu ekran u gornjem desnom kutu.........

Pozdrav!
I ja več čekam na upgrade na JellyBean otkako sam PMP5580c početkom marta dobio kao zamjenu za pokvareni PMP5080c - čak je na embalaži pisalo: Preinstalled Android 4.1.
Naravno da je ovaj nešto sasvim drugo nego PMP5080c (prvi put u životu da sam nešto malo profitirao zbog kvara), ali svejedno me zanima novi OS.
Neobično mi se čini, da je na globalnoj Prestigiovoj strani pod News naveden za 26.3.2013 samo upgrade na 4.1.1 v1.1.9 za PMP5570c, dok se na slovenačkoj (Prestigio.si) sa istim datumom nalazi i link za download 4.1 v2.0.19 za PMP5580c. Zašto ga nisu stavili na glavnu stranicu i zašto to ne radi preko OTA update? Možda još nije dovoljno dobar za globalni "upgrade", što bi mogao biti razlog za probleme, koje ste ovde opisivali? Mislim, da ču još malo pričekati s upgradeom, bar dok ne čujem još kojeg vlasnika, da mu i JellyBean dobro radi.

Hehe, I ja sam ga dobila kao zamenu za neispravan 5080c...:D
Samo da i sa ovim ne bude isto ;)

Dobio sam ovaj tablet ali imam problem, kada se klasicno zakljuca na power taster nakon par minuta ne moze vise da se otkljuca vec mora hard reset Power+Volume Up da bi se ukljucio ali odpocetka, dakle kao da je bio ugasen/zaglavljen. Uredjaj je glanc nov, uradio sam mu Factory reset ali se opet isto desava, da li je ovo za reklamaciju? Na njemu je fabricki ICS 4.0.4, nisam radio update na 4.1.

Posto nije bilo odgovora da napisem sta sam probao, flesovao 4.1.1 i vracao 4.0.4 ali uvek je isto tako da uredjaj definitivno nije ispravan i ide na reklamaciju.

Imate li problem sa "buđenjem" tableta? Ne mogu da nađem šta je problem, a nisam ga rutovala, tako da sve ono što znam važi za rutovane :confused:

Kako se kod tebe manifestuje? Ne moze da se probudi nakon perioda neaktivnosti? Meni se to desavalo, opisao sam gore, sutra mi stize jos jedan a ovaj ide na reklamaciju. Pa cu probati, niko se do sad nije zalio na ovaj problem.

Kod mene sve normalno radi, nije kao što si opisao, ali troši bateriju dosta brzo (kada je u stanju mirovanja), a kod potrošnje prikazuje da je budan nonstop.

Kod mene sve normalno radi, nije kao što si opisao, ali troši bateriju dosta brzo (kada je u stanju mirovanja), a kod potrošnje prikazuje da je budan nonstop.

Skini app "better battery stats" i pod partial wakelocks nadji sta ti drzi tablet budnim, obrisi doticnu app i resio si problem.

Nazad
Vrh Dno