milojkovstojko
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.08.2013
- Poena
- 170
Ko god da je prodavao nesto preko oglasa sigurno je imao kontakta sa tim "napastima". Necu da generalizujem i da kazem da su svi losi, ima ljudi koji tako posteno zaradjuju za zivot, ali na zalost ima i dosta nekulturnih, dosadnih i prostih. Posebno je poznata ona "Ali ja necu nista onda da zaradim". Ili kada u oglasu napisem "Bez zamena", a oni nude zamenu gde neki svojh krs tel. precene, a moj podcene.
Primetio sam da daju oglas gde tel. nude malo jeftinije, kada ih kontaktiram kazu mi da je prodat, ali imaju slican takav samo po drugoj visoj ceni. Znam sve je to trgovina. Volim da menjam telefone na par meseci.Da sam u mogucnosti da kupujem nove telefone rado bih zaobisao male oglase posto su mi se stvarno smucili.
Primetio sam da daju oglas gde tel. nude malo jeftinije, kada ih kontaktiram kazu mi da je prodat, ali imaju slican takav samo po drugoj visoj ceni. Znam sve je to trgovina. Volim da menjam telefone na par meseci.Da sam u mogucnosti da kupujem nove telefone rado bih zaobisao male oglase posto su mi se stvarno smucili.