uncle_eddie
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.10.2007
- Poena
- 375
Stigao 10. april... Zna li neko koje su aktuelne promocije za registraciju prepaid brojeva?
Nepromenjene su (Yettel grebalica, Globaltel 20GB, mts 2025 min/sms/GB za aktivirane brojeve do 9.2. i A1 Mega plan na 90 dana do 21.4.)Stigao 10. april... Zna li neko koje su aktuelne promocije za registraciju prepaid brojeva?
Obično kada se kupuje online, Video ID je obavezna.Нови купљени бројеви када се региструју онлајн путем мора се обавити видео верификација или на други начин? Хвала
Ne ide video identifikacija, već fotografija pasoša ili prednje strane lične karte (eventualno još uz očitanu na papiru) i selfie fotografija (ravnodušna faca i pogled, isto kao za pasoš/ličnu kartu), unos osnovnih podataka i onda ide automatska potvrda registracije ako su fotografije uredne i mašinski čitljive.Нови купљени бројеви када се региструју онлајн путем мора се обавити видео верификација или на други начин?
Moći će, ali je obavezna registracija za sve brojeve koji su pokušali da uđu u mrežu od 10. februara. Rok je bio produžen samo za aktivne do 9.2.Sad verovatno više neće moći da se kupi broj bez lične karte.
Registrovana je. Više brojeva je u pitanju tj i drugi se žale.Ako je prepaid kartica registrovana, onda si pogođen problemima koje mts ima od jutros, pozivi užasno rade.
Ako nije registrovana, moraš da je registruješ.
Potvrđujem i ja, dobio sam danas takvu ponudu, prelazak sa mts prepaid na A1 Mega plan.Da, promenili su. Prvobitno je trebalo da bude besplatan mega plan na 3 meseca do utorka, ali su za prenos produžili na 6 meseci, navodeći da to je tako od 15.
2025GB/min/sms ili nešto drugo?Ja sam MTS-ovu registrovao i dobio bonus dobrodošlice.
Ne ne, redovan Sve Cool bonus (800 min/SMS + 10 GB)2025GB/min/sms ili nešto drugo?
Meni je prošla registracija preko Moj MTS portala samo uz verifikaciju kroz SMS OTP kod, ali ja već imam usluge kod njih (TV + net), pa kapiram da zato nisu tražili nikakvu dodatnu identifikaciju.Можете регистровати своје бројеве у пословницама оператера власника броја. Далекосежно, можда је то боље. На сваком је избор.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari