Proveri listing kroz moj mts i videćeš tačno šta je.Ne mogu nigde da nadjem ovu informaciju.. Treba da primam povremeno pozive iz Amerike i/ili UK na mts prepaid broj.
Probali poziv kažu ne mogu da me dobiju. Setim se da imam 0 din kredita pa uplatim 200 i onda su uspeli da me dobiju. Proverim stanje posle toga vidim skinuli mi 108 din za taj minut test poziv sto se uklapa u cenu poziva kada bih ja zvao USA iz cenovnika sa mts sajta.
Pitanje je zašto mi skida kredit kad oni mene zovu, a ne ja njih? Očekivao sam da taj poziv ide njima na trošak.
I da li bi isto tako bilo na postpaidu ako bih primao pozive, uvećavao bi mi se račun za svaki primljeni poziv u zavisnosti koliko traje?
Ima bolje njihov paket za zaposlene je najbolji.Од како сам прешао на А1 Мега план, из А1 су звали бар 10 пута, као нуде ми нешто боље. Па где има боље 😄
Ne vidim opciju da dodam prepaid broj u moj mts aplikaciju? Ulogovan sam vec sa svojim postpaid brojemProveri listing kroz moj mts i videćeš tačno šta je.
Prodaju seDa li se i dalje prepaid kartice kupuju na kiosku?
Svakako se broj neće uključiti u mrežu dok ne bude registrovan. Bliže objašnjeno, tek nakon registracije kartica postaje aktivirana. Produženi rok za registraciju do 10. aprila se odnosi na brojeve koji su slobodno ušli u domet do 9. februara.Je l' postoji neki rok za registraciju od momenta aktivacija ili se mora odmah da se registruje broj pre upotrebe?
Da i daDa li globaltel brojevi mogu da se kupe i registruju u mts poslovnici?
Ako u pripravnosti za zvanje brojeva hitnih službi broj može da primi sms, onda preko Globaltelovog sajta i ranije je moglo preko call centra pa šalju papirologiju na potpis.Koji nacin registracije se nudi za globaltel brojeve kupljene posle 9. februara?
Nije zabranjeno. Samo je bitno pre snimanja upozoriti sagovornika da se poziv snima, što ide po automatizmu kada uključiš snimanje.pa zato su u zakonu ubacili i da je zabranjeno snimanje poziva da bi bilo legalno maltretiranje naroda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari