Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Ti brojevi su najverovatnije već registrovani na vaše ime ako ste ih dobili kao poklon, što bi objasnilo zašto nisu istekli. Navedeni rok trajanja kartica bio bi u slučaju da su ostali nepoklonjeni, odnosno neregistrovani.

Ако је одређено време прошло ( не знам тачно колико ) и припејд картица добијена на поклон током обнове постпејд уговора није активирана, дефинитивно прелази из регистрованог стања на име корисника у нерегистровано. Ја сам регистровао недавно 2 такве картице у МТС-у које су биле некад давно на моје име…

hmm sta je sad istina? jel probao neko da registruje bonus nakon 10og?Pogledajte prilog 480506

Nadam se da to nije istina, jer meni je baš juče na još uvek neregistrovani broj stigla ova poruka

Screenshot_20250214-083846_Messages.jpg

Ukoliko bi se ispostavilo da se bonus od 2025gb neta, minuta i smsa više ne dobija za registraciju, to bi onda bila klasična obmana od strane njih.
Ja se nadam da je u ovom slučaju u samo u pitanju neobaveštenost ili iznošenje netačnih informacija od strane radnice.

Jer i sami su, kad je produžen rok, na svom jutjub kanalu stavili novi video sa onom istom reklamom za taj bonus i u njemu su jasno naznačili da promocija važi do 10.4.2025. (u starom videu je pisalo da traje do 10.2.2025.) i čuje se jasno u videu "iskoristi priliku do desetog aprila".

Novi video (klik na tekst za link): Pripejd registracija bonus 2025 GB 0-8 screenshots.png

Stari video (klik na tekst za link):
Pripejd registracija - 2025 0-8 screenshot.png

Da li jos neko ima problem prilikom aktivacije bonusa od 2025gb nakon registracije broja? Ako ne gresim nigde nije eksplicitno navedeno da ovo ne vazi za nove brojeve.

bespotrebno zatrpavate ratel mejlovima, ne odgovore ni na ono sta treba..
Bitno je samo da kod njih postoji trag, a važe se jedino podnesci validirani ličnom kartom preko čitača kada su odgovori operatora na prigovore ili zahteve za raskid protivpravni, odnosno ne budu dostavljeni u zakonski propisanom roku. Rešenja šalju poštom na papiru.

Je li i dalje aktivna akcija od 2025 GB za registraciju broja u MTS?
Juče sam kupio broj na trafici, registrovao ali još nema tog bonusa.

@milosh30 potrebno je da sačekaš 24h od trenutka prihvaćene registracije. Radnici plasiraju priču da ne važi za novokupljene brojeve, ali to je klasična obmana i imaš osnova za prigovor.

@uncle_eddie Mega plan na 90 dana (uz napomenu da se pod obavezno produži kredit kako ne bi došlo do ukidanja promocije po isteku roka važenja dopune).

@milosh30 potrebno je da sačekaš 24h od trenutka prihvaćene registracije. Radnici plasiraju priču da ne važi za novokupljene brojeve, ali to je klasična obmana i imaš osnova za prigovor.
Evo prošlo ali zasad ništa. Možda treba negde ručno aktivirati na app ali ne pronalazim. Ili su možda stvarno ukinuli za nove brojeve :D

Jel to ne moze da se ponovo aktivira broj koji je deaktiviran zbog dugogodisnjeg nekoriscena?

Screenshot_1.png

Evo prošlo ali zasad ništa. Možda treba negde ručno aktivirati na app ali ne pronalazim. Ili su možda stvarno ukinuli za nove brojeve :D
Moguće je aktivirati na 3 načina

1. Preko *100# pojaviće se opcija pod brojem 2 "Bonus dodatak"

Screenshot_20250220-101022_Phone.jpg

2. Preko "Moj mts" aplikacije kad se uloguješ sa tim brojem i odeš u dodatke

Screenshot_20250220-101159_Moj mts.jpg

3. Preko "Moj mts" portala, isto kad se uloguješ sa tim brojem i odeš u dodatke

Screenshot Capture - 2025-02-20 - 10-14-55.png

Ukoliko se i dalje dobija za novokupljene kartice, trebalo bi da ti se već pojavilo ukoliko je registracija zaista prošla.
Meni se na drugom broju koji sam registrovao tipa oko 7 uveče u poslovnici, opcija za aktivaciju bonusa pojavila za manje od 24h odmah sutradan i to pre 12 časova popodne koje su navodili kao vreme kad se taj bonus dodeljuje.

Inače kada sam prvu karticu registrovao (onlajn) početkom januara, čekao sam 5-6 dana, kontaktirao podršku i na kraju su mi rekli da broj nije evidentiran kao registrovan, a meni stigle potvrde i smsom i emailom 2 puta da je registracija prošla. Na kraju kad sam morao otići u poslovnicu i tamo registrovati. To je bilo gotovo u roku od par minuta i odmah sutradan mi se pojavila opcija za aktivaciju dodatka.

Ima li još neko problem na MTS prepaid-u da kad zove *100# kod da vrti u nedogled i izbaci "Connection problem or invalid MMI code" i kako se ovo rešava? 🤔

Ima li još neko problem na MTS prepaid-u da kad zove *100# kod da vrti u nedogled i izbaci "Connection problem or invalid MMI code" i kako se ovo rešava? 🤔
Ja sam takvih problema imao kad sam hteo da uključim/isključim preusmerenja poziva. Ne sećam se šta je tačno bilo, ali mi je poznato da je bio neki stariji samsung telefon, tipa S7, S8, S9, i nikako nije htelo da proradi.
Ako se dobro sećam, to se sve dešavalo u periodu kad su puštali 4G za pripejd. Znam da sam podnosio silne reklamacije i nisu nikada ništa rešili, ali ono čega se sećam jeste da su kodovi proradili u nekom huawei telefonu, tipa P30, i u retro nokia telefonu, tipa 1110.

Da li jos uvek vazi preko mts kada se registruje novokupljeni broj, znaci nikad aktiviran da se dobiju oni bonus GB, treba mi da bi premostio neki net zbog promene provajdera

Nazad
Vrh Dno