15 minuta posle 2 nocu se tenicki prenose broj kada prethodnog dana se dobije poruka.Podneo sam zahtev za prenos broja iz MTS u A1. Dobio sam poruku juče da će mi u toku 02.00 do 06.00 danas biti završen tehnički prenos. Još uvek mi nije aktivan broj, kakava su iskustva koliko to traje?
Trebalo bi da prolazi aktivacija moj mts aplikacije sa tim brojem ako prolazi poziv ka ks mozda prolazi i dolazni sms od mts sa kodom za aktivaciju pa da se registruje kartica kroz appUkoliko neko može pomoći. Večeras kupio na trafici pripeid sim 066. Stavio u telefon. Samo prikazuje da je kartica tu,ne mogu je aktivirati,nikoga pozvati,poslati poruku, ne radi kod *100#, ne mogu pozvati automat 777, jedino mogu pozvati 0800100100 ali tamo čekam pola sata. Zna li neko u čemu je štos ili su mi prodali ne važeću karticu.
Mora da se registruje da bi bili aktivirani pozivi i sms. Kod mene radi samo internet. Trebalo bi posle registracije da bude i onih petnaest dana bonusa dobrodošlice i 90 dana dodatnog bonusa.Ukoliko neko može pomoći. Večeras kupio na trafici pripeid sim 066. Stavio u telefon. Samo prikazuje da je kartica tu,ne mogu je aktivirati,nikoga pozvati,poslati poruku, ne radi kod *100#, ne mogu pozvati automat 777, jedino mogu pozvati 0800100100 ali tamo čekam pola sata. Zna li neko u čemu je štos ili su mi prodali ne važeću karticu.
Tako je i u Yettel-u. Jedino Globaltel i A1 imaju aktivne prepaid privremene brojeve.Kad se prenese broj u prepaid mts, dobija se isključena sim kartica. Nije upotrebljiva kao kad se prenosi na A1 gde radi i pre samog prenosa
hmm sta je sad istina? jel probao neko da registruje bonus nakon 10og?Pogledajte prilog 480506
S tim u vezi, bonus važi samo za neregistrovane brojeve aktivne do 9. februara.@Alanford777 kartice koje su ušle u mrežu počevši od 10. februara moraju da se registruju. Brojevima koji su aktivirani do 9. je produžen rok za registraciju do 10. aprila.
Imam broj koji stoji neotpakovan mesecima,znaci taj broj nije aktiviran?S tim u vezi, bonus važi samo za neregistrovane brojeve aktivne do 9. februara.
Isto i kod mene. Mada nije isključeno da opet daju neku promociju neposredno pred 10. aprilImam broj koji stoji neotpakovan mesecima,znaci taj broj nije aktiviran?
ti si karticu registrovao pre 10. februara ? sad je izgleda mrka kapa..Računa se kao stara, ja sam baš na jednoj takvoj aktivirao tih 2025 GB/min/SMS nakon što sam je registrovao.
Ista situacija, supruga ga je davno dobila uz postpaid ugovor neki, čak je i isti datum važenja čini mi seI ja sam našao neku staru, neotpakovanu mts prepaid karticu na kojoj je pisalo da važi do 31.12.2019., stavio je u telefon i dobio signal 🤷♂️ To su kartice koje je MTS svojevremeno delio uz Box ugovore
Ovaj o kojem ja pričam nije bio registrovan, pošto sam ga ja registrovao nakon što sam utvrdio da radi kartica i na njemu aktivirao promotivni dodatak sa 2025 svega na 90 dana. Ta kartica mi je sada u računaru i odlično radi.Ti brojevi su najverovatnije već registrovani na vaše ime ako ste ih dobili kao poklon, što bi objasnilo zašto nisu istekli. Navedeni rok trajanja kartica bio bi u slučaju da su ostali nepoklonjeni, odnosno neregistrovani.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari