Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Pokušao ali još uvek ništa. Kada pozovem broj kaže mi da privremeno nije dozvoljen.

Pozovi A1 call centar. Rešiće ti problem.

Bio je neki problem do njih. Nakon kontaktiranja call centra i prijave problema vrlo brzo su rešili.

Da li neko zna precizno koliko traje kredit u A1, tj. da li Moj A1 aplikacija prikazuje precizno trajanje kredita?

Danas rano ujutro je isteklo 90 dana, pa bi danas trebalo da ističe i kredit. Međutim u aplikaciji mi piše da važi do sutra u 23:59, što bi već bio 91. dan Na četu su mi rekli da ne mogu da vide u sistemu i vreme, samo datum, ali nisu baš bili sigurni da li kredit važi i sutra. Ima li neko iskustva?

Podneo sam zahtev za prenos broja iz MTS u A1. Dobio sam poruku juče da će mi u toku 02.00 do 06.00 danas biti završen tehnički prenos. Još uvek mi nije aktivan broj, kakava su iskustva koliko to traje?
15 minuta posle 2 nocu se tenicki prenose broj kada prethodnog dana se dobije poruka.

Ukoliko neko može pomoći. Večeras kupio na trafici pripeid sim 066. Stavio u telefon. Samo prikazuje da je kartica tu,ne mogu je aktivirati,nikoga pozvati,poslati poruku, ne radi kod *100#, ne mogu pozvati automat 777, jedino mogu pozvati 0800100100 ali tamo čekam pola sata. Zna li neko u čemu je štos ili su mi prodali ne važeću karticu.

@Alanford777 kartice koje su ušle u mrežu počevši od 10. februara moraju da se registruju. Brojevima koji su aktivirani do 9. je produžen rok za registraciju do 10. aprila.

Ukoliko neko može pomoći. Večeras kupio na trafici pripeid sim 066. Stavio u telefon. Samo prikazuje da je kartica tu,ne mogu je aktivirati,nikoga pozvati,poslati poruku, ne radi kod *100#, ne mogu pozvati automat 777, jedino mogu pozvati 0800100100 ali tamo čekam pola sata. Zna li neko u čemu je štos ili su mi prodali ne važeću karticu.
Trebalo bi da prolazi aktivacija moj mts aplikacije sa tim brojem ako prolazi poziv ka ks mozda prolazi i dolazni sms od mts sa kodom za aktivaciju pa da se registruje kartica kroz app
Pozdrav

Mora da se registruje da bi bili aktivirani pozivi i sms. Kod mene radi samo internet. Trebalo bi posle registracije da bude i onih petnaest dana bonusa dobrodošlice i 90 dana dodatnog bonusa.

Hteo sam danas da aktiviram VoLTE na Yettel prepaid kartici - otisao u poslovnicu, devojka koja tamo radi kaze da ona nista ne moze da aktivira, da je to sve samo do mene tj. telefona (Redmi Note 8 Pro). Karticu sam probao da stavim i u noviji Redmi Note 12 Pro 5G, ni na njemu nema VoLTE. Probao da zovem 9000, nema opcije za razgovor sa agentom. Da li jos nesto mogu da probam ili da ostavim ovako?

Kad se prenese broj u prepaid mts, dobija se isključena sim kartica. Nije upotrebljiva kao kad se prenosi na A1 gde radi i pre samog prenosa
Tako je i u Yettel-u. Jedino Globaltel i A1 imaju aktivne prepaid privremene brojeve.

Za Volte na yettel pripejdu sam im poslao poruku na fejsu i trazio da mi ukljuce Volte sto su kasnije i uradili.

hmm sta je sad istina? jel probao neko da registruje bonus nakon 10og?Screenshot_2025-02-13-15-31-25-619_com.google.android.gm-edit.jpg

Radi li nekome *100# kod na MTS prepaid? Hteo bih da proverim stanje onih 2025gb, pozovem kod, vrti u nedogled i izbaci grešku. Preko aplikacije ne mogu da vidim preostali saobraćaj, ne postoji opcija.

Tako je, pre 10. februara sam je registrovao, a kartica je pre toga stajala duže vreme, mislio sam da nema šanse da će biti aktivna :)

I ja sam našao neku staru, neotpakovanu mts prepaid karticu na kojoj je pisalo da važi do 31.12.2019., stavio je u telefon i dobio signal 🤷‍♂️ To su kartice koje je MTS svojevremeno delio uz Box ugovore

Ti brojevi su najverovatnije već registrovani na vaše ime ako ste ih dobili kao poklon, što bi objasnilo zašto nisu istekli. Navedeni rok trajanja kartica bio bi u slučaju da su ostali nepoklonjeni, odnosno neregistrovani.

I ja sam našao neku staru, neotpakovanu mts prepaid karticu na kojoj je pisalo da važi do 31.12.2019., stavio je u telefon i dobio signal 🤷‍♂️ To su kartice koje je MTS svojevremeno delio uz Box ugovore
Ista situacija, supruga ga je davno dobila uz postpaid ugovor neki, čak je i isti datum važenja čini mi se :) Ubacio je u telefon bez nekih velikih očekivanja, ali evo je fercera kao zmaj :)
Ti brojevi su najverovatnije već registrovani na vaše ime ako ste ih dobili kao poklon, što bi objasnilo zašto nisu istekli. Navedeni rok trajanja kartica bio bi u slučaju da su ostali nepoklonjeni, odnosno neregistrovani.
Ovaj o kojem ja pričam nije bio registrovan, pošto sam ga ja registrovao nakon što sam utvrdio da radi kartica i na njemu aktivirao promotivni dodatak sa 2025 svega na 90 dana. Ta kartica mi je sada u računaru i odlično radi.

Imam 2 neke starije kartice , obe sam ubacio u telefon i obe nemaju signal :D u podesavanjima ne mogu ni da vidim koji je broj..sta mislite ako je broj nekad bio aktivan i sada vise nije da li spada u grupu za dobitak promocije kod registracije?

Nazad
Vrh Dno