Unofficial
Poznat
- Učlanjen(a)
- 10.12.2024
- Poena
- 45
Posle koliko ti se pojavila opcija da aktiviras 2025 gb?Ja sam juce registrovao karticu i rekli su mi danas posle 12h i nema nista od promocije i dalje.Nadam se da će i MTS produžiti akciju 2025gb i min, pa da registrujem staru karticu tamo negde početkom aprila, taman kad mi istekne 90 dana od aktivacije 2025gb na prvom broju 😃
Meni nakon 48hPosle koliko ti se pojavila opcija da aktiviras 2025 gb?Ja sam juce registrovao karticu i rekli su mi danas posle 12h i nema nista od promocije i dalje.![]()
Ma znam to.Ne pojavljuje mi se ni u meniju ni u moj mts a ni na aplikaciji.Kako da nakon registracije, aktiviraš bonus dodatak?
Bonus možeš da aktiviraš u roku od 30 dana od dana registracije na neki od sledećih načina:
- Pozivanjem *100#,
- Putem mts aplikacije ili
- Moj mts portala
Da da.I meni su rekli sad na call centru da je rok 48h.Videcemo sutra.Meni nakon 48h
Izgleda da su juče baš produžili do 10.4. tu promociju, a ja baš obratio pažnju na onu reklamu što su puštali od početka promocije i tamo je crnim slovima dole pisalo da traje do 10.2. i napravim se pametan i sinoć za svaki slučaj registrujem drugi broj bez da sam prethodno proverio na više mesta poput npr. njihovog yt kanala na kom su pre 17 sati stavili ovu apdejtovanu reklamu gde sad istim tim crnim slovima dole piše da promocija traje do 10.4.Na mts sajtu...da li ovo znaci da se promocija 2025sve produzava do 10. aprila ? ili ipak bolje da registrujem broj da slucajno ne bude do 10. februara promocijakod njih se nikad ne zna..
Pogledajte prilog 479769
A sta to ima za 50%ako prenosite broj jos uvek je aktivna promocija 50% popust kod mts kod prenosa broja
brat prenosio broj danas iz A1 u MTS pa mu ponudise u poslovnici
Informacija nije ažurirana. Prema obaveštenju ministarstva za telekomunikacije, kartice koje se od sutra uključe u mrežu biće predmet obavezne registracije, a za sve koje su aktivirane do danas, produžen je rok do 10. aprila.Moze li neko da pojasni ovo obavestenje iz A1,
Da li ovo znaci da postojece neregistrovane kartice koje nisu reg.do 10.02 nece biti u funkciji?![]()
Registracija prepaid broja
Broj još nije registrovan na tvoje ime? Registruj svoj pripejd broj na A1 prodajnom mestu do 10.02.2025. i dobijaš bonus od 20 GB na 10 dana. Saznaj višea1-rs.translate.goog
Možda da proveriš tako što ćeš online pokušati sa registruješ te brojeve?Jel ima nacin da se proveri da li su neki pripaid brojevi registrovani ili ne a da ne mora da se ide po poslovnicama?
A ako sad kupim karticu pa je aktiviram početkom aprila da li se dobija bonus?Računa se kao stara, ja sam baš na jednoj takvoj aktivirao tih 2025 GB/min/SMS nakon što sam je registrovao.
Yettel: https://yettel.rs/yettel ili aplikacija - Zdravo, ImeJel ima nacin da se proveri da li su neki pripaid brojevi registrovani ili ne a da ne mora da se ide po poslovnicama?
NeA ako sad kupim karticu pa je aktiviram početkom aprila da li se dobija bonus?
Oni mogu da saznaju i bez registracije tako sto ce da vide adresu na kojoj se nalazi broj preko bazne stanice.@Kolega2357 Nisam pobornik registracije ali ne iz razloga privatnosti. Prosto privatnost u digitalnom svetu ne postoji. Ako neko zeli da se poigra neka zapreti nekom registrovanim ili neregistrovanim brojem da proveri da li moze pantalone da navuce pre nego mu na vrata stigne policija.
Privatnost ima bezbroj nivoa.
Bolje bi im bilo da su registrovali sve kucice lutalice, da svako ima svog vlasnika, pripejd registracija je u odnosu na ovaj problem smesna.Prepaid je izgubio smisao sa obaveznom registracijom. Ulazi se u privatnost korisnika. U Meksiku su narko karteli koji se obračunavaju sa automatskim oružjem ovo obesmislili tako što kupovali pod svojom ličnom kartom SIM kartice i otvoreno preteili suparničkim klanovima. Tako je to obesmišljeno u Meksiku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari