I još da imaju VoLTE i G__GOdgovoricu
Nemaju info tako da cena ostaje.
Sto se tice prenosa ide samo preko poziva operateru tako da je potpuno easy inicijalizacija procesa.
Jos samo da globaltel radi normalno i voila![]()
Jok. Tek je mts počeo da uvodi za prepaid.A nemaju VoLTE?![]()
I meni se cini da je to bio presedan da u nedelju obradjuju zahtev. Jutros sam proverio, broj je prebacen i dodeljen je Mega plan.To može da se uzme kao izolovan slučaj, da je Globaltel u nedelju proverio ispunjenost tehničkih uslova i odobrio prenos u A1, ali generalno, sam postupak prenosa ne verujem da se obavlja u subotu na nedelju kod ijednog operatora.
Bilo je nekih navoda da registracija u Globaltelu resetuje korisnički staž, ali to ne bi trebalo da bude tako, već da se računa efektivno vreme provedeno u mreži otkad je prvi put kartica uključena. Za ostale operatore registracija zasigurno ne utiče na to. Štaviše, osiguran je proces prenosa, jer Yettel odbija da pusti neregistrovane brojeve.ako sam dobro razumeo, moram biti registrovan minimum 2 meseca u nekoj mrezi da bi preneo u a1?
Ipak ne resetuje. Ja sam Tako preneo jedan broj brzo posle registracije.Bilo je nekih navoda da registracija u Globaltelu resetuje korisnički staž, ali to ne bi trebalo da bude tako, već da se računa efektivno vreme provedeno u mreži otkad je prvi put kartica uključena. Za ostale operatore registracija zasigurno ne utiče na to. Štaviše, osiguran je proces prenosa, jer Yettel odbija da pusti neregistrovane brojeve.
Potvrudjujem,U A1 moze da se prenese neregistrovan Globaltel broj !!!
Potreban je samo ICCID i PUK.
Moze da se prenese i tek smisljen broj ( preko opcije Smisli broj ) ako je
prethodni broj na nosecoj SIM kartici bio aktivan bar 60 dana.
( tj. novi broj se ne tretira kao tek aktiviran broj )
Za jedan takav smo podneli zahtev u petak 20.12 , poruke da je prenos odobren
i da ce prenos biti 23.12 izmedju 2 i 6h ujutru su stigle u nedelju 22.12 oko 13h
Pogledajte prilog 473001
Za sad su mi matični mts pripejd brojevi povukli VoLTE, ali prenetom nikako da tangiram uključenje. Telekom generalno mora da reši problem sa 2fa porukama, jer neke ne rade ni na mts-u.mts je svojim prepaid korisnicima (a i Globaltel su prepaid korisnici) tek pre neki dan počeo da aktivira VoLTE. Za sada VoLTE nemam ni na jednom Globaltel broju.
Tehnički prenos broja je uvek negde između 2:00 i 6:00 ujutru. Kada se probudiš sutra ujutru i vidiš Emergency calls only, tada ubaciš A1 karticu.Zatražio sam prenos broja iz yettela u A1 pripejd, rekoše mi iz yettela da će danas broj biti prebačen u A1.Danas mi se non stop signal yettela gubi, pa se povrati.Kakva je procedura kad promenite mrezu. Trebalo bi skroz da ostane broj bez signala? I onda da ubacim A1 karticu?
Na Yettel kartici dobijaš ove sms poruke:Zatražio sam prenos broja iz yettela u A1 pripejd, rekoše mi iz yettela da će danas broj biti prebačen u A1.Danas mi se non stop signal yettela gubi, pa se povrati.Kakva je procedura kad promenite mrezu. Trebalo bi skroz da ostane broj bez signala? I onda da ubacim A1 karticu?
Verovatno jer je usluga iz vremena kada nije niko računao na prenos broja te ni nema implementacije. Te ne podržava, odnosno nema te brojeve.Da li mi neko može objasniti, zašto Yettel ( ov ) pripejd sistem ,,Nazovi me" ne funkcioniše kada se ukuca broj telefona koji je prenet u Yettel mrežu ( npr. 061, 066,... ) ?
To je zaostavština Mobtela koju je Telenor u početku preuzeo i dve decenije se nije ništa menjalo sa tom uslugom. U praksi je, barem kod mene, ta ljubazna molba često bila predmet podsmeha ili neshvaćena pa su mnogi te poruke ignorisali. Na kraju sam je koristio kao klinac u dogovoru sa roditeljima da me pozovu ako potrošim dopunu.Da li mi neko može objasniti, zašto Yettel ( ov ) pripejd sistem ,,Nazovi me" ne funkcioniše kada se ukuca broj telefona koji je prenet u Yettel mrežu ( npr. 061, 066,... ) ?
A1 po meni je najbolje implementirao tu uslugu. Automatski dok govori ti automat da nemas kredita. Nakon toga se cimne broj koji si nazvao. I pre ce te tako neko nazvati nego molbom... A i radi za sve mreže. A ne samo unutar mrežeTo je zaostavština Mobtela koju je Telenor u početku preuzeo i dve decenije se nije ništa menjalo sa tom uslugom. U praksi je, barem kod mene, ta ljubazna molba često bila predmet podsmeha ili neshvaćena pa su mnogi te poruke ignorisali. Na kraju sam je koristio kao klinac u dogovoru sa roditeljima da me pozovu ako potrošim dopunu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari