pinocio
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.01.2009
- Poena
- 485
Trenutno ne znam gde sam ja, a ne dokumentaMožeš i sad, funkcioniše i van radnog vremena (radio sam sa stricem, pala se nedelja, proces je automatski).
Trenutno ne znam gde sam ja, a ne dokumentaMožeš i sad, funkcioniše i van radnog vremena (radio sam sa stricem, pala se nedelja, proces je automatski).
Noćas prenet broj... Moraš biti sa novim brojem 6O dana u mreži, ili kupi neki polovni broj koji je bio u upotrebi.Za sve.
Da ispadnem padobranac,koliko ono Nudi A1 Mega plan,tj do kada? Uzeo sam MTS karticu. Jel mogu zatraziti prenos ili moram biti u MTS-u 2 meseca?
Mora da budes 2 meseca od aktivacijeZa sve.
Da ispadnem padobranac,koliko ono Nudi A1 Mega plan,tj do kada? Uzeo sam MTS karticu. Jel mogu zatraziti prenos ili moram biti u MTS-u 2 meseca?
Može. Testirao sam konkretno A1-Yettel, radi VoLTE i Samsung sa Yettel brojem prikazuje HD Voice. Osetna je razlika između 3G i 4G kvaliteta zvuka.Aktivirao Volte na A1. Pojavila se oznaka na telefonu. Da li to znači da su razgovori bolji na relaciji samo A1-A1 brojevima sa uključenom opcijom na oba, ili može A1-MTS npr.?
A naprimer sa A1 sa uključenim Volte, pozivam MTS koji nema Volte, hoće li biti razlika u kvalitetu razgovora?Može. Testirao sam konkretno A1-Yettel, radi VoLTE i Samsung sa Yettel brojem prikazuje HD Voice. Osetna je razlika između 3G i 4G kvaliteta zvuka.
Hoće, zato što će sagovornik iz mts-a biti prebačen na 3G ili 2G pa će se eventualno koristiti HD voice iz 3.5G ili 2.5G, odnosno klasičan GSM audio protokol, u zavisnosti od toga kako mts uspostavi vezu.A na primer sa A1 sa uključenim Volte, pozivam MTS koji nema Volte, hoće li biti razlika u kvalitetu razgovora?
Instagram koristi facebook cdn, a možda je neki web content povukao podatke sa ByteDance cdn.Nemam ni tik tok ni instagram samo koristim net za fejs i za benchmark forum.
Ako sam dobro razumeo u tih 500 su i minuti u A1.@Pera-kojot A1 Mega Plan sadrži:
- 500 minuta ili SMS ka svim mrežama (ukupno 500)
- neograničene minute ka A1 (imaju prioritet u odnosu na 500 nacionalnih)
- 10GB generalno za internet
- 10GB za Viber, Whatsapp, Facebook, Messenger (ukupna kvota za ove 4 aplikacije)
- 5 GB za Instagram
- 5 GB za TikTok
Mega Plan ne sadrži neograničene SMS poruke ka A1.
Plan traje 720 sati (30 dana).
Plan ne traje mesec dana.
Ne 500 za saobracaj I neograniceni u A1 mrezi od ovih 500 min se ne trosi ako me na primer okrenes na moj broj koji imam u A1Ako sam dobro razumeo u tih 500 su i minuti u A1.
I da li to znači da plan traje 720 sati od trenutka aktiviranja a ne od 1. u mesecu?
Odradio registraciju prepaid broja, glava me zabolela od svega. Voema lose (u odnosu na druge aplikacije koje sam koristio) je odradjen taj deo. Prvo sto rotia ono sto slikas, pa sto sve moras kontra da pomeras, pa sto gledas jedno, a kad uslikas dobijes sasvim drugi kadar. Kod drugi aplikacija je postojao template u koji ubacis dokument skljocnes i to je to, template za glavu, nacentriras se u granicama tog okvira skljocnes i to je to. A ovde ludilo, 300 slika sam napravio dok sam ubo. I onda dodjes u fazu da moras ili rucno upisati broj ili skenirati kod sa kartona /omota broja/ i sve bi to bilo super da polje za unos broja ne nestane za stotinku sa ekrana u odmah udje u mod slikanja omota, a ne nudi korak nazad, i onda jednom izadjem na X i sve od nule, drugi put izadjem na korak nazad na uredjaju i on opet na pocetak. Onda sam 5x igrao brzinske prste da uhvatim to polje za ukucavanje broja i na kraju kako ukucajte broj onog ko vam pomogao i tu udjem da vidim pravila i nema nazad vec opet na pocetakMožeš i sad, funkcioniše i van radnog vremena (radio sam sa stricem, pala se nedelja, proces je automatski).
Narodski rečeno zoveš A1 broj i skida od neograničenih minuta, sve ostale pozive od 500 dodeljenih minuta (fiksni, Jetel, MTS i Globaltel).Ako sam dobro razumeo u tih 500 su i minuti u A1.
I da li to znači da plan traje 720 sati od trenutka aktiviranja a ne od 1. u mesecu?
Proradio i ovde, Hvala na Informaciji.^ Krenulo od danas. Kako aktivirati - da budem iskren, ne znam. Moguće je da će sami aktivirati svima, ali za to treba vremena. Ako neko ima aplikaciju, nek proba kroz nju, možda tako može.
Nadam se da će uskoro objaviti nešto zvanično.
Pozdrav
Kome je upućena poruka?Tvoj broj jos nije prenet, a ti si ubacio karticu sa brojem koju si dobio u A1 poslovnici, je li tako?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari