To me baš čudi, jer odmah čim sam preneo broj na pripejdu, mts je uključio RCS. Mislim da mi je to i oduzelo jednu jedinicu dobrodošlice, odnosno poslala se sms poruka za konekciju.@Stock Preko cega si poslao poruku, preko mesendžera?
Ja im poslao u vezi rcs poruka, vele da nemaju mogućnost da aktiviraju/deaktiviraju rcs servis.
Kontakt forma na sajtu, a moze i u aplikaciji@Stock Preko cega si poslao poruku, preko mesendžera?
Ja im poslao u vezi rcs poruka, vele da nemaju mogućnost da aktiviraju/deaktiviraju rcs servis.
Važi isključivo za prenos iz druge mreže. Bonus za registraciju se posebno dodeljuje.Da li taj vas cuveni mega plan vazi samo kada se broj prenese iz tudje mreze u A1 ili recimo vazi i za one koji registruju prepaid ovih dana?
Iz aplikacije ide redirekcija ka linkuIma li A1 aplikaciju za registraciju ili samo online i poslovnica?
Možeš. Jedino ograničenje je da oni nemaju dovoljno MNP kartica na stanju, ali i to je rešivo tako da se prenos obavi na karticu za komercijalnu prodaju ili ukoliko je moguće, da broj bude prenet bez sim kartice i visi u vazduhu, a po gašenju signala kod starog operatora odeš u A1 i potražiš zamenske sim kartice (koje bi se radile kao reizdavanje u slučaju gubitka ili oštećenja).Da li mogu preneti dva prepaid broja na A1 i aktivirati Mega plan za dž. na isto ime? Imam dual sim telefon, pa bi mi to praktično dupliralo saobraćaj.
Iz mog iskustva A1 dosta optimalnije radi od MTS mreže. Pa iz tog razloga brze okida, sve se brže učitava. Sto na kraju dovodi do potrošnje. Mada nije isključeno da brže A1 skida odnosno da mts promasuje pakete. Najbitnije sa meracem u telefonu da ti se poklapa. Sve ostalo su nagađanjaDa li se još nekome čini da se internet iz ovog besplatnog Mega plana troši brže nego npr. od Globaltela? 🤨
P.S. Mesečno trošim do 4gb kod Globaltela, danas već 600 mb u A1.
Moze.Može li se u MTS-u prebaciti kredit s jednog na drugi broj?
Univerzalni protokol za razmenu poruka preko interneta (kao iMessage, samo standardizovan).Sta je "RCS" ?
Znaće se posle nove godine. No, ne želeći da rizikujem, podneo sam zahteve za prenos 3 broja. Iz mts-a su me već ubrzo zvali da ponude 50% za postpaid, ali ja sam odbio i po rečima devojke iz službe za brigu o korisnicima, prenos brojeva je zakazan već za sutra. Čekam još i ološe iz Yettel-a da otkačim pa bi to bilo to. Srećom, upao sam u zadnji voz, jer je taman i ostalo toliko mnp kartica koliko mi je bilo potrebno.Nema indicija da će se promocija za Mega plan 12 meseci za dž prilikom prenosa broja produžavati?![]()
Ovde je član preneo broj pre 60 dana nakon prelaska sa postpejda na pripejd. Moguće da si se prvi dan uključio u sistem pa se broj ne vidi u centralnoj bazi. Posle prelaska u mts mi je bilo sve nedostupno osim plana dobrodošlice pa su se sutradan pojavili i dodaci. Zvali su me na drugom broju sa 064/733. Probaj da pozoveš sutra, ako ne, pokušaj i na 734.Za njega nisu uspeli da podnesu zahtev, odbija im sistem. Kazu najverovatnije treba sa prodje 60 dana da bude na prepaidu pa da moze da se uradi prebacivanje broja u A1, i da dodjem opet za dan dva, da probaju opet.
Da li je to tako, ako jeste, da ne idem opet da pokusavam za taj broj, jer nije proslo 60 dana...?
Sve zavisi šta su dobili kao automatski odgovor iz centralne baze. Ako im javlja da je broj kraće od 60 dana u mreži kod operatora davaoca, jedino da podneseš prigovor, ali pitanje je sad da li će se brzo rešiti zbog poskupljenja, jer mnogi dopisi idu kao reklamacije.Hm, ne kontam.
Dobio sam i ja dobrodoslicu, koristio je uredno, zvao sam normalno sve mreze, a i regularno dobijao tudje pozive.
Nego mi u A1 kazu, da taj prebacen broj (sa mts postpaid) ,,mora da bude minimum 60 dana u bazi kao prepaid broj u mts-u, da bi mogao da se prebaci u A1.
Ima li istine u tome?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari