izgleda daju na brojeve koji se ne dopunjuju.I meni na jednom prenetom iz mts koji je u mirovanju dodeljena promocijaZnači sistem u A1 je prepoznao sve pripejd korisnike kao prenete brojeve..sad će ovo da ispravljaju...
Pa ne znam ja redovno obnavljam mesecne planove,znači uplaćujem i dobio samizgleda daju na brojeve koji se ne dopunjuju.I meni na jednom prenetom iz mts koji je u mirovanju dodeljena promocija
Ja mislim da im je ovo neka greška u sistemu. Ali eto kliknuo sam i potvrdio je. Pratiću šta se dalje dešava pa prenosim ovde. Medjutim ipak piše da traje do naznačenog datuma.Mene zanima da li postoji ročnost od kad do kad ovo traje i ako je višekratan dodatak, koliko puta postoji pravo da se iskoristi. Imam Dođi i probaj biz tarifu pa ne bih da aktiviram ako je zamišljeno da se reaktivira eventualno još jednom. Posle poskupljenja planova, samo sam telefonirao iz kredita, relativno skoro imao Dobar plan i to je sve.
Kako sarena laza godinu dana besplatnog Mega plana?То су дали свима. Кобајаги нека промоција али је шарена лажа.
Ту имаш да бираш пакет од 500 или 800 динара. Баш повољно, за њих.
Pise godinu dana uz prenet broj , za stare korisnike sto su pokazali clanovi ovde, pise visekratni dodatak. To visekratni moze biti 3,6,9 i 12 meseci.Godinu dana bez pripejd prihoda,ali ima i toga da će neko kupiti dodatak za Mega plan,nekome nece biti dovoljno iz plana pa ce kupiti novi plus morate na tri meseca uplatiti kredit kako bi vam broj ostao aktivan.
Да, сад видим, увели су и бесплатни додатак. До јуче-прекјуче га није било. Била су само она два са наплатом.Kako sarena laza godinu dana besplatnog Mega plana?
Mora 200din na 3 meseca da se ubaci svakako da bi dodatak mogao da se koristiAko se sada reaktivira broj koji je pre par godina bio na postpejdu da bude pripejd, da li važi Mega plan 12 meseci besplatno?
I kako se to A1 isplati da daje pripejdu pozive, poruke i gigabajte besplatno bez dopunjavanja?
Pise da uz prenos broja u A1 ide 12 meseci beplatno Mega plan, za korisnike koji su u A1 neko da kaze koliko vazi taj visekratni dodatak. Da ne bude cim se zavrsi promocija nema vise tog dodatka.Mora 200din na 3 meseca da se ubaci svakako da bi dodatak mogao da se koristi
to ti vazi za onaj popust 500/700din do nove godine dok za ovo ne pise nigdeЈа нисам пренео број у А1, промотивни Мега план се на апликацији појавио пре месец, месец ипо дана, без обавештења, траје до првог јануара наредне године. Тај план је био једино што је било, без икакве понуде. Нешто касније су се појавили додаци као у склопу тог плана, од 500 и 800 динара. Ова бесплатна промоција је новост. Активирао сам је данас, пише да ће аутоматски да се активира по истеку. До Нове године вероватно, ако не продуже.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari