Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Stara kartica koristim je par godina,redovno aktiviram mesecne dodatke....možda njihova greška..ne žalim se..hvala im,pa i ako bude samo mesec dana.

IMG_5060.jpeg

Imam jedan prepaid broj u A1 koji se ne koristi, samo povremeno uplatim kredit da ga održavam…
Ovo se pojavilo u aplikaciji 🤷🏻‍♂️

Pojavilo se i kod sina i ćerke na broju, a već imaju aktiviran Mega plan.

• Like
Reagovanja: uji
Isto i kod mene, imam mega plan . Aktivirao sam i ovu akciju. Na kraju pise da je akcija do 14. novembra.
To je to.
Ipak je višekratna akcija.

Prilozi

• Screenshot_20241015-135105_Moj A1.jpg
    Screenshot_20241015-135105_Moj A1.jpg
    116 KB · Pregleda: 134
  • Like
Znači sistem u A1 je prepoznao sve pripejd korisnike kao prenete brojeve..sad će ovo da ispravljaju...

Znači sistem u A1 je prepoznao sve pripejd korisnike kao prenete brojeve..sad će ovo da ispravljaju...
izgleda daju na brojeve koji se ne dopunjuju.I meni na jednom prenetom iz mts koji je u mirovanju dodeljena promocija

mozda evo i meni ja isto aktivirao ali je moj broj iz mts-a prenet u vip jos ranije :p aktivirao sam iz a1 app ....

Sad kad prebacim klince iz Globatela nema da mislim 12 meseci za dopune, samo će teško da im padne kada budu morali da malo zategnu lastiš sa minutima. 😃

Mene zanima da li postoji ročnost od kad do kad ovo traje i ako je višekratan dodatak, koliko puta postoji pravo da se iskoristi. Imam Dođi i probaj biz tarifu pa ne bih da aktiviram ako je zamišljeno da se reaktivira eventualno još jednom. Posle poskupljenja planova, samo sam telefonirao iz kredita, relativno skoro imao Dobar plan i to je sve.

Mene zanima da li postoji ročnost od kad do kad ovo traje i ako je višekratan dodatak, koliko puta postoji pravo da se iskoristi. Imam Dođi i probaj biz tarifu pa ne bih da aktiviram ako je zamišljeno da se reaktivira eventualno još jednom. Posle poskupljenja planova, samo sam telefonirao iz kredita, relativno skoro imao Dobar plan i to je sve.
Ja mislim da im je ovo neka greška u sistemu. Ali eto kliknuo sam i potvrdio je. Pratiću šta se dalje dešava pa prenosim ovde. Medjutim ipak piše da traje do naznačenog datuma.:unsure:

Prilozi

• Screenshot_20241015-135105_Moj A1(1).jpg
    Screenshot_20241015-135105_Moj A1(1).jpg
    122.4 KB · Pregleda: 126
  • Like
Izgleda da smo ubačeni u tu promociju za godinu dana besplatnog Mega plana. Broj jeste prenet još ranije. Verovatno su sračunali da je bolje svima da puste, nego da ljudi prenose broj pa se vraćaju. U svakom slučaju, imam skrinšotovano! 😎

Bice da je tako. I kod mene isto - registrovan prepaid broj, nije nikada prenet, do sada uvek bio u njihovoj mrezi.

Godinu dana bez pripejd prihoda,ali ima i toga da će neko kupiti dodatak za Mega plan,nekome nece biti dovoljno iz plana pa ce kupiti novi plus morate na tri meseca uplatiti kredit kako bi vam broj ostao aktivan.

То су дали свима. Кобајаги нека промоција али је шарена лажа.
Ту имаш да бираш пакет од 500 или 800 динара. Баш повољно, за њих.

То су дали свима. Кобајаги нека промоција али је шарена лажа.
Ту имаш да бираш пакет од 500 или 800 динара. Баш повољно, за њих.
Kako sarena laza godinu dana besplatnog Mega plana?

Godinu dana bez pripejd prihoda,ali ima i toga da će neko kupiti dodatak za Mega plan,nekome nece biti dovoljno iz plana pa ce kupiti novi plus morate na tri meseca uplatiti kredit kako bi vam broj ostao aktivan.
Pise godinu dana uz prenet broj , za stare korisnike sto su pokazali clanovi ovde, pise visekratni dodatak. To visekratni moze biti 3,6,9 i 12 meseci.
Nisu oni glupi, dovedu masu korisnika i onda pocnu da im nude povoljno postpejed tarife, neko ce uzeti neki dodatak.
A ne pise dokle traje akcija obicno pise. Mozda je prekinu posle 14 dana a mozda posle 5 dana.

Prilozi

• Screenshot_20241015_150311_Opera.jpg
    Screenshot_20241015_150311_Opera.jpg
    55.2 KB · Pregleda: 108
Ako se sada reaktivira broj koji je pre par godina bio na postpejdu da bude pripejd, da li važi Mega plan 12 meseci besplatno?
I kako se to A1 isplati da daje pripejdu pozive, poruke i gigabajte besplatno bez dopunjavanja?

Ako se sada reaktivira broj koji je pre par godina bio na postpejdu da bude pripejd, da li važi Mega plan 12 meseci besplatno?
I kako se to A1 isplati da daje pripejdu pozive, poruke i gigabajte besplatno bez dopunjavanja?
Mora 200din na 3 meseca da se ubaci svakako da bi dodatak mogao da se koristi

Ја иначе уплаћујем по пар стотина динара на 2-3 месеца, али не активирам пакете, користим га као обичан припејд.

Ја нисам пренео број у А1, промотивни Мега план се на апликацији појавио пре месец, месец ипо дана, без обавештења, траје до првог јануара наредне године. Тај план је био једино што је било, без икакве понуде. Нешто касније су се појавили додаци као у склопу тог плана, од 500 и 800 динара. Ова бесплатна промоција је новост. Активирао сам је данас, пише да ће аутоматски да се активира по истеку. До Нове године вероватно, ако не продуже.

Prilozi

• Screenshot_20241015-153441.png
    Screenshot_20241015-153441.png
    30.3 KB · Pregleda: 73
Ја нисам пренео број у А1, промотивни Мега план се на апликацији појавио пре месец, месец ипо дана, без обавештења, траје до првог јануара наредне године. Тај план је био једино што је било, без икакве понуде. Нешто касније су се појавили додаци као у склопу тог плана, од 500 и 800 динара. Ова бесплатна промоција је новост. Активирао сам је данас, пише да ће аутоматски да се активира по истеку. До Нове године вероватно, ако не продуже.
to ti vazi za onaj popust 500/700din do nove godine dok za ovo ne pise nigde

• Like
Koristio sam redovno Top plan, sutra ističe 30 dana korišćenja Top plana.
Sada sam aktivirao ovu promociju za Mega plan.
I sada su mi aktivna oba plana.

Da li neko zna, da li da deaktiviram sada Top plan, pošto se on sam aktivira po isteku 30 dana ako ima dovoljno na računu, ili se neće aktirivati pošto je aktivan Mega plan?

Kada mi jave da automatska obnova zbog nedovoljno kredita nije moguća, preostali sadržaj mi se ne briše i važi do kraja dana. Za svaki slučaj, deaktiviraj Top plan.

Nazad
Vrh Dno