Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Чекамо да нас ти обавестиш.
Ако немаш довољно на рачуну неће се сам активирати, ако имаш вероватно хоће. Претече ме @uji.
За @gicko , ево скриншотова из апликације.

Prilozi

• Screenshot_20241015-171855.png
    Screenshot_20241015-171855.png
    26.3 KB · Pregleda: 90
  • Screenshot_20241015-171742.png
    Screenshot_20241015-171742.png
    153.3 KB · Pregleda: 95
  • Screenshot_20241015-171718.png
    Screenshot_20241015-171718.png
    382.4 KB · Pregleda: 92
  • Screenshot_20241015-171659.png
    Screenshot_20241015-171659.png
    96.8 KB · Pregleda: 94
Mene zanima da li postoji ročnost od kad do kad ovo traje i ako je višekratan dodatak, koliko puta postoji pravo da se iskoristi. Imam Dođi i probaj biz tarifu pa ne bih da aktiviram ako je zamišljeno da se reaktivira eventualno još jednom. Posle poskupljenja planova, samo sam telefonirao iz kredita, relativno skoro imao Dobar plan i to je sve. Isplati se kupiti novu karticu, biti u toj mreži (Globaltel, mts, Jetel) 2 meseca i preneti broj u a1. Do 31.12. Rečeno mi je preko virtuelnog asistenta. Uslov je da se broj dopunjava na svaka 3 meseca sa 300 dinara kredita.
Isplati se kupiti novu pripejd karticu, u mom slučaju. Biti u mreži (Globaltel, mts ili Jetel) 2 meseca i preneti broj u a1. Akcija traje do 31.12. Rečeno mi je preko virtuelnog asistenta. Uslov je da se broj dopunjuje sa 200 dinara na svaka 3 meseca. P.S. Kada kreće 1. dan boravka u inicijalnoj mreži? Od aktiviranja kartice ili registrovanja iste?

Ako traje akcija do 31.12 to je top. Ima dosta vremena da se istumbaju kartice ko ih ima. A moze da posluzi kao jak adut ko pregovara sa Mts i Yettel za ostanak. Ja presao u Globatel pre 45 dana imam tamo 280gb. Ali se svakako ovo isplati godinu dana si miran sa cimanjem sta je bolje gde.

Ја сам и на Глобалтелу и на А1. Онај први ми је највише због интернета а и за роминг кад затреба.

Izgleda da sam zakasnio na žurku 🤣, imam taj mega plan besplatno u aplikaciji ali neuspešno aktiviranje 🙂

• Funny
Reagovanja: uji
Izgleda da sam zakasnio na žurku 🤣, imam taj mega plan besplatno u aplikaciji ali neuspešno aktiviranje 🙂
+1 - probao i ja namerno da vidim šta će da se desi, ali ista priča. 🤣

Meni na 4 broja pisalo sinoć neuspešno aktiviranje međutim kada se uđe ponovo u aplikaciju stoji da je dodatak aktiviran.

Ostaje nam da za mesec dana vidimo da li će se produžiti bez naplate.

Govorim o nama koji nismo preneli broj,vidim da već neki imaju problem da aktiviraju besplatno,očigledno su se zeznuli pa sad pokusavaju da isprave.

Je l vam radi moj a1 aplikacija?
Ne radi mi ni preko browsera

Сад ће да ми избришу оно што су ми дали јуче.

Preneo sam broj u A1 jos 2020., i nemam mogucnost da aktiviram besplatno Mega plan... je li ne potpadam pod ovu promociju?

Verovatno ko je uhvatio voz i ušao da aktivira je uleteo u promociju. Nešto kasnije je moja aktivacija postala uspešna i sada na svom broju imam besplatan Mega plan, nadam se narednih godinu dana (u suprotnom, ne mrzi me da pređem u mts pa se odatle vratim, jer kod njih je važenje kredita 3 meseca, a potrebno je da se bude 2 pre prenosa).

Promocija koja se zove prenesi broj sad da bi dobio to i to a ti pitas ja sam preneo broj pre 4 godine jel vazi i za mene :)

Verovatno ko je uhvatio voz i ušao da aktivira je uleteo u promociju. Nešto kasnije je moja aktivacija postala uspešna i sada na svom broju imam besplatan Mega plan, nadam se narednih godinu dana (u suprotnom, ne mrzi me da pređem u mts pa se odatle vratim, jer kod njih je važenje kredita 3 meseca, a potrebno je da se bude 2 pre prenosa).
Mislis da ce dozvoliti da sad masa predje u Mts i tamo krajem decembra se vrate i uzmu promociju 12 meseci?
Nesto sumnjam , oni mogu prekinuti akciju 15 decembra prosto.
Samo sto zvanicno nigde ne pise do kad traje na sajtu.

• Like
Reagovanja: uji
Mislis da ce dozvoliti da sad masa predje u Mts i tamo krajem decembra se vrate i uzmu promociju 12 meseci?
Nesto sumnjam , oni mogu prekinuti akciju 15 decembra prosto.
Samo sto zvanicno nigde ne pise do kad traje na sajtu.
Neko je pitao preko virtuelnog asistenta i dobio odgovor da važi do 31. decembra. Citiraću post:

Isplati se kupiti novu pripejd karticu, u mom slučaju. Biti u mreži (Globaltel, mts ili Jetel) 2 meseca i preneti broj u a1. Akcija traje do 31.12. Rečeno mi je preko virtuelnog asistenta. Uslov je da se broj dopunjuje sa 200 dinara na svaka 3 meseca. P.S. Kada kreće 1. dan boravka u inicijalnoj mreži? Od aktiviranja kartice ili registrovanja iste?
Od datuma kada je broj prenet u mrežu. Ovde postoji caka sa A1 što kada su ovi benefiti u pitanju računaju datum podneska (prošli put je bio 50% popust na mesečne planove).

Menjas sto si nesto nezadovoljan ili zato sto bug nije tebe zahvatio?
Samo sam radoznao :D
Pa razmisljao sam vec neko vreme posto sam ustanovio da mts nudi sve isto kao i A1 na pripejdu (npr. nema naplate uspostave veze), plus kod njih svaka dopuna daje 2-4GB interneta na 7 dana. A kad sam video ovo za A1 danas, to mi daje dodatan podstrek

E ovaj bonus na mtsu traje samo prva 3 meseca.
Da i meni su prosle aktivacije kasnije iako je pisalo da je neuspešno. Ali mislim da je fora isto da nemas mega plan... Posto na jednom prenesenom broju nije bilo koji koristi mega plan inače... Inace svi brojevi koje imam su preneseni u nekom trenutku.

Da pitam i ja nesto posto se u ovo ne razumem,majka koristila nov pripejd yetelov broj(karticu) jedno 3-4 meseca,trenutno je ta kartica bez kredita jedno mesec-dva (ne znam tacno) broj nije registrovan.
Da li bi mogao taj broj da se prenese u A1 i da se dobije taj Mega plan?
Ako treba i da upati dopunu u yetelu pa onda da prebaci broj?

@alex1974 probaj da ga registruješ preko aplikacije pošto ne daju prenos kada je broj neregistrovan. Druga situacija koja sprečava jeste važenje kredita, odnosno broj u pasivnom stanju isto ne može da se prenese (sistem operatora primaoca broja izbaci automatsku odbijenicu). Kredit posle možeš da prebaciš na drugi Yettel prepaid broj.

Uplati dopunu (minimum je sad 300 dinara u yettelu). Prebaci kredit onom DBT porukom na 9860 potraži kako na drugi prepaid u yettelu. Registruj broj kroz Yettel aplikaciju.
Onda odeš u A1 kažeš hoću sa ovim brojem kod vas na prepaid.

Nije mi problem da uplatim kredit pa onda da prenesem broj ako moze to tako?
Isto me interesuje posto vidim da ce broj da ostane isti nakon prenosa u A1(napr:063....) da li onda opet mogu da uplacujem dopunu preko yetel banke posto obi imaju opciju"uplati kredit" ali to vazi samo za njihove brojeve nije moglo da se uplati za 064?

Da li onda mogu da uplacujem dopunu preko yetel banke posto obi imaju opciju"uplati kredit" ali to vazi samo za njihove brojeve nije moglo da se uplati za 064?
Broj mora da bude u Yettel mreži. Može i na prenetom broju da prođe dopuna, ali naravno da ne funkcioniše kada broj iz Yettel numeracije pređe u drugu mrežu (062, 063, 069).

Znaci kada prebacim broj onda ne moze tako da se dopuni,da li moze da se uplati online dopuna za A1?

Vrh Dno