To je izgleda krenulo od danas. Na stričevom broju izlazi poruka „Nije moguća registracija za lice sa naloga“, a na mom prenetom iz A1 je izgleda brisana registracija, ali sam ja navodno „započeo registraciju po starom pravilniku/zakonu“ pa samim tim na tom broju postoji uslov. Kompletni idioti!Ako ima neko ko je odradio registraciju za Yettel online preko aplikacije, molim da mi kaže da li se i dalje dobijaju onih 20gb neta što su spomenuli u poruci koju su mi poslali pre par dana. Pitam jer su u toj poruci samo naveli da ćeš dobiti 20gb ako posetiš prodavnicu i tamo se registruješ, nisu naveli da ćeš ih dobiti ako se registruješ online. I takođe me zanima koliko dugo traju tih 20gb.
Isto.To je izgleda krenulo od danas. Na stričevom broju izlazi poruka „Nije moguća registracija za lice sa naloga“, a na mom prenetom iz A1 je izgleda brisana registracija, ali sam ja navodno „započeo registraciju po starom pravilniku/zakonu“ pa samim tim na tom broju postoji uslov. Kompletni idioti!
Nisam znao za ovu mogucnost🤣 instant zavrsenosvasta 🤦♂️
dakle da idem ponovo u mts da podnesem zahtev kao neregistrovani korisnik?
Pogledajte prilog 456474
Sad videh tu informaciju u yettel aplikaciji. Lični dokument i kamerom da se slikam da bi se registrovao?🤦♂️ Ovo Kina 2025? Ko je predložio ovo đubre od zakona da jedan provajder ima moju fotku i plus dokument recimo pasoš (koji sme da traži carina i policija samo)? Da neće možda yettel da garantuje bezbednost podataka?🤣 Ovo je neverovatno.Prema Zakonu o elektronskim komunikacijama, u Srbiji će registracija pripejd korisnika biti obavezna od 10.02.2025. godine.
Svi postojeći neregistrovani pripejd korisnici takođe treba da se registruju do ovog datuma.
Ako broj ne bude registrovan do 10.02.2025. godine, usluga neće biti dostupna i sav preostali sadržaj se briše.
U narednih 90 dana od tog roka, moći ćeš samo da obavljaš pozive ka hitnim službama ili ka našem kontakt centru.
U tom periodu možeš da nas pozoveš i pokreneš registraciju broja kako bi pripejd usluga nastavila normalno da se koristi.
Od 10.05.2025. godine svi neregistrovani pripaid brojevi će biti deaktivirani.
Jesi, i ja sam isto tako pa tek onda aktivirao bonus za registraciju.Danas sam u poslovnici registrovao pripejd broj,posle pogledam u aplikaciji i vidim ovo,da li to znaci da sam dobio 100MB?
Ne. Telefonski imenik je u Mobtelu/Telenoru bila opcija za one koji daju pristanak, ali u principu je retko ko hteo da se upiše.I jos me interesuje da li yettel ima neki telefonski imenik u kome se sada vide registrovani brojevi?
Pa i kad sklapaš ugovor oni ti uzmu ličnu kartu i kopiraju je, odnosno odštampaju sa sve slikom i svim podacima.
To im je država nametnula obavezu, da svaki broj bude registrovan na nekoga.
Ja se ne slažem s tim i mislim da je to pogrešno ali tako funkcioniše i veliki broj država u Evropi. Npr. u Grčkoj kad sam kupova pripejd morao sam da dam pasoš koji su kopirali i zadržali u svojoj evidenciji
A1 hello stranger 2500 mesecno neogranicen net ispadne.Prvih 10dana te ispadne 1000din 500sim i 500 doplata koji ostaju imas 100gb posle dodas jos 1500 i aktiviras dodatak 30dana neograniceno.Napomena: dodatak se moze samo 1 po sim kartici aktivirati.Ako ti treba opet kupis novi sim i ponovis proceduru.To je najjeftinije da je neograniceno a da je prepaidSta bi bilo jeftino kod kuce za mesec dana bar nekih 50+Gb u novembru
Yettel turisticki paket 50gb vazi 30 dana cena 1399 dianra.Sta bi bilo jeftino kod kuce za mesec dana bar nekih 50+Gb u novembru.
pristupa netu
Ugovor je ugovor i lična karta je ok. Ovde govorimo o glupom pripejdu i recimo pasoš kao dokument koji bi strani državljani koristili. Pasoš može da traže samo određene ustanove kakav bre mobilni provajder. Kakvo bre kopiranje pasoša kod Grka za pripejd karticu 🤦♂️ znaš kad bih im dao pasoš hahaha ma važi. Gde završavaju ti podaci i šta će njima moj pasoš alo? Uzimao esim preko Airalo i nije mi trebao nikakv dokument mada vidim da i kod njih u zavisnosti od države negde treba negde ne. Neverovatno kako je neko dozvolio ovo. A da ne pričam koliko znam ljudi kojima je identitet pokraden.Pa i kad sklapaš ugovor oni ti uzmu ličnu kartu i kopiraju je, odnosno odštampaju sa sve slikom i svim podacima.
To im je država nametnula obavezu, da svaki broj bude registrovan na nekoga.
Ja se ne slažem s tim i mislim da je to pogrešno ali tako funkcioniše i veliki broj država u Evropi. Npr. u Grčkoj kad sam kupova pripejd morao sam da dam pasoš koji su kopirali i zadržali u svojoj evidenciji
Tako je kako je. Većina država EU traži lične podatke, odnosno obavezuje mobilne provajdere da traže l.k. ili pasoš da bi uopšte mogao koristiti telefon bilo postpejd ili pripejd. Ni meni se ne sviđa ali tako je.Ugovor je ugovor i lična karta je ok. Ovde govorimo o glupom pripejdu i recimo pasoš kao dokument koji bi strani državljani koristili. Pasoš može da traže samo određene ustanove kakav bre mobilni provajder. Kakvo bre kopiranje pasoša kod Grka za pripejd karticu 🤦♂️ znaš kad bih im dao pasoš hahaha ma važi. Gde završavaju ti podaci i šta će njima moj pasoš alo? Uzimao esim preko Airalo i nije mi trebao nikakv dokument mada vidim da i kod njih u zavisnosti od države negde treba negde ne. Neverovatno kako je neko dozvolio ovo. A da ne pričam koliko znam ljudi kojima je identitet pokraden.
Meni je stigao nakon 2 min dok sam još bio u poslovnici.Pozdrav svima, bio sam danas u Yettel poslovnici kako bi registrovao pripejd broj... stigao mi je SMS sa kodom ali mi je radnica rekla da u toku dana treba da stigne jos jedan SMS da je registracija zavrsena. Da li je vama koji ste isli licno sa lk taj dan stigao sms da je sve zavrseno ili u narednih par dana? Hvala
Ako si preneo broj izgleda da si dobio godinu dana besplatno Mega Plan. Pocela neka promocija, ko prenese broj godinu dana besplatan Mega plan.Da li daju ovo svima,besplatan Mega plan???
Dodatak Besplatan Mega plan je aktiviran.Mega plan je aktiviran i vazi do 14.11.2024. u 08:35. Po isteku, Mega plan se automatski obnavlja na 30 dana bez naplate do isteka promotivnog perioda. Da dupliras surf, aktiviraj Mega dodatak za 400 RSD slanjem poruke sa tekstom 10GB na 2021 ili pozivom koda *123#. Tvoj A1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari