Nema na čemu! Premium servisi su prevashodno različite fishing mamipare, ali u to bismo mogli da uvrstimo i raznorazne pretplate ili kredite za igrice, odnosno ono što je na primer dostupno na A1 Zabava pa do tokena za Slagalicu ili KP sms dopune čija provizija je paprena.Sta su premium servisi?
mislis da predjem prvo u G pa onda u A1?svi odlazni pozivi onemoguceni. zasto bi to imalo veze sa prenosom?
zasto ne vide zahtev u Y?
Ne koristim yettel aplikaciju.
Hoces da kazes da odbijaju bez razloga i glupiraju se?
Istekao kredit, broj je u pasivnom stanju. Automatski odgovor sistema: odbijen prenos.svi odlazni pozivi onemoguceni. zasto bi to imalo veze sa prenosom?
A što jednostavno ne pitas A1 zašto nije moglo? I sledeći put taj deo reši i podnesi ponovo.svi odlazni pozivi onemoguceni. zasto bi to imalo veze sa prenosom?
zasto ne vide zahtev u Y?
Ne koristim yettel aplikaciju.
Hoces da kazes da odbijaju bez razloga i glupiraju se?
mislis da predjem prvo u G pa onda u A1?
deluje kao da se svi bas trude da otezaju i ####### proces
U Yetel 12 meseca moze da primas poruke i pozive bez dopune, ostali neznamKoliko traje kredit u A1 i MTS bez da mora da se dopuni da broj broj normlano funkcionisao? U Jetelu je 2 meseca.
zato sam i okacio kad sam video da ponuda nema na sajtu zapalo mi za oko.Ja sam ovaj paket video jos pre mesec dana u jednoj prodavnici mobilnih telefona. Privuklo mi je paznju da ima neta za EU.
Na Yettelovom sajtu nista nisam nasao o ovom paketu, pa mi se u jednom trenutku ucinilo da sam prevideo.
Sada vidim da taj Transit paket zaista postoji.
znam zato sam ovo i okacio kad sam video.@gicko Nema uopste na njihovoj stranici ni slovo o ovom paketu. Izdali su novi cenovnik za prepaid i postpaid usluge pre nedelju dana, ali nisu nasli za shodno da Transit paket uvrste u prepaid cenovnik. Morali bi biti malo azurni, a verujem da ni operateri iz Call Centre-a nemaju pojma o kom paketu je rec.
Danak neiskustvu. Iste su cene na rate kada je ugovor na godinu ili dve, ali godinu dana je minimum, no ti si potpisao na dve. Penale bi ti obračunali na kontu 30% popusta od cene tarife od oktobra do sad i razlike između povlašćene i maloprodajne cene. Problem je što osim ukidanja redovne postpaid ponude je onemogućena kupovina po maloprodajnim cenama bez UO pa samim tim su informacije o njima ujedno postale nedostupne.Produžim ugovor i uz ugovor preko Mobi banke uzmem najobičniju Nokiu sa tastaturom za mamu 6000 za tel. Sledećeg meseca to platim u celosti i završim sa Mobi bankom i ostane mi tarifni paket. Pre mesec dana rešim da uzmem premium telefon preko njih i Mobi banke. Medjutim radnica u poslovnici mi proverom kaže da ne mogu da uzmem sa mog broja tel. ili da isplatim ceo ugovor? Nudi mi da uzmem još jedan postpaid pa da tako uzmem tel. Ja bih svakako uz veće učešće u startu taj telefon isplatio u par meseci i ne bih čekao 2 godine. Totalna glupost
Nego? Samo dinari na računu?
Dobro dosli!
Dok ste u Bosni i Hercegovini, ukoliko ne koristite mtel paket, vaze sledece cene saobracaja:
odlazni poziv (ka mrezama u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji i Albaniji) 11,90 din/min;
uspostava veze i dolazni pozivi se ne naplacuju;
SMS 5,90 din;
Internet (100KB) 6 din.
Savet: da biste imali neograniceni internet, aktivirajte m:tel tarifni dodatak m:tel Plus 10 pozivom na *797*61# ili m:tel Plus 30 pozivom na *797*62#
Kontakt centar dostupan je na broju +38164789 i poziv se naplacuje po ceni odlaznog poziva u romingu.
Važe dinari sa osnovnog kredita, i obrati pažnju da se 1MB naplaćuje po ceni od 60 dinara. Jedino MTEL 10 i MTEL 30 dodaci imaju smisla.Za najpovoljniji roming u Bosni i Hercegovini izaberi mtel mrezu! Besplatno pozovi mts vodic na *100*60# i kupi mtel roming paket - dobijas besplatne razgovore sa mobilnim i fiksnim mts brojevima, SMS poruke ka mts brojevima i Internet za 0 din iz mreze mtel u BiH! Cena za 10 dana je 1199 din, a za 30 dana 1799 din. Kupovina paketa je moguca i slanjem SMS poruke sa tekstom mtel10d ili mtel30d na broj 7780, a mtel roming paket vazi i za mtel mrezu u Crnoj Gori.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari