Koliko vidim ide na 720 sati.Ako misliš na mts, jedna dopuna ide na 30 dana, nema veze sa kalendarskim mesecima.
Koliko vidim ide na 720 sati.Ako misliš na mts, jedna dopuna ide na 30 dana, nema veze sa kalendarskim mesecima.
Da , na to mislim. Pa zar nije bilo lakše da to bude određeni datum u mesecu, nego ovakoAko misliš na mts, jedna dopuna ide na 30 dana, nema veze sa kalendarskim mesecima.
Jeste, ali ovako lakse mozes da se zeznes da omasis da ne uplatis i da ti propadnu GB (citaj izmedju redova, eh da si bio na postpaidu to se ne bi desilo)Da , na to mislim. Pa zar nije bilo lakše da to bude određeni datum u mesecu, nego ovako
E baš si to našao 🤣Ako si dopunio 31. januara, kog februara bi onda trebalo da dopuniš?
Hvala, pogledaću i nju.@antony
Razmisli i o Globaltel kartici ako u selu funkcionise A1 mreza.
Kartica i bonus 5GB + 50min/SMS ( 7 dana ) je 300 dinara.
Za tako nesto radi SMS samo yetel, u yetel dovoljno 200din za godinu dana ,poruke prima i ako nema kreditaTrebalo bi da kupim par kartica za mob, generalno bi mi sluzila za registracije na nekim sajtovima gde treba potvrda, ne bi mi bilo bitno apsolutno nista osim njihove cene, koje kartice su najjeftinije za kupovinu? Koja mreza? Verujem da razlika nije veca, ali je moguce da ce mi trebati nekoliko desetina pa ce se nabrati definitivno![]()
Rade dolazni i kad je kredit istekao probano.Rok važenja dopune je 2 meseca, ako ne dopuniš onda si nedostupan dok ponovo ne obnoviš kredit. Taj broj nema poente da se svaka 2 meseca dopunjuje kreditom da bi bio "živ" tj. dostupan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari