Najverovatnije kao i prosle godine.Decembar,Januar,Februar.Pozdrav,vidim da yettel ima prepaid mesecni paket neogranicen net(u stvari to je 100gb mesecno),do kad im obicno traje takva ponuda?
Koja je to ponuda, stavi link ako nije problem. Ja ne nađoh takav paket.Pozdrav,vidim da yettel ima prepaid mesecni paket neogranicen net(u stvari to je 100gb mesecno),do kad im obicno traje takva ponuda?
umesto 10gb dodatka na prepaid su ponudili to ali vazi samo sad za novu godinu.1099 din 100gb.Koja je to ponuda, stavi link ako nije problem. Ja ne nađoh takav paket.
Spektakl od ponude - 1000 GB neta na tvom telefonu!
Aktiviraj jedinstveni dodatak za 3.499 din i uzivaj 30 dana u velikoj kolicini neta. I ne brini ako ne potrosis sve jer nista ne propada. Uz redovnu dopunu kredita od 500 din, na svakih 30 dana, produzavas vazenje nepotrosenog saobracaja iz dodatka cak i do 11 meseci.
Pozovi *100# ili poseti aplikaciju Moj mts i u delu Internet aktiviraj dodatak Internet 1000GB. Ova sjajna ponuda vazi tokom decembra!
Пермутовао си, имао си понуду да по цени месечног плана 100 добијеш минуте и саобраћај из месечног плана 200.Dobro veče svima.
Pitanje za poznavaoce situacije.
U decembru sam dobio promociju (te poruke su verovatno svima masovno slali) da po ceni mesečnog plana 100 kupim mesečni plan 200, znači 400 din umesto 600, i to se obnavlja automatski.
E sad, pitanje je da li će se za 400 din opet obnoviti mesečni plan 200 ili će "smanjiti" na mesečni plan 100 i
ako i smanje na mp 100, da li se minuti i gigabajti prenose ili se nepotrošeno briše?
Thanks
Koja je to ponuda, stavi link ako nije problem. Ja ne nađoh takav paket.
U pravu si, nigde se ne pominje mesečni plan 200 u toj poruci što sam dobio.Пермутовао си, имао си понуду да по цени месечног плана 100 добијеш минуте и саобраћај из месечног плана 200.
Ти си купио план 100 по цени од 400дин тако да се тај план и обнавља ако имаш довољно кредита а добијаш регуларно 100мин/смс + 1ГБ и 5ГБ за друш. мреже.
Najpre, hvala ti za ove informacije. Imam dva pitanja:Sto se tice mt:s-a i dodatka od 1000GB za 3500din, svaki put kada dopunite 500din produzava se vaznost 1000GB na 30 dana od dana dopune. Evo ja sad uplatih 500 din i vazi mi do 03.02.2023. Kredit ostaje za potrosnju, ne skida se, znaci mozete razgovarati, slati poruke, ili sta vec zelite raditi drugo sa tih 500din. Znaci svaki put kad uplatite dopunu od 500din, dodatak dobija novih 30 dana, kao npr meni sto sad vazi do 03.02.2023. Dodatak produzen, a kredit netaknut, tako bilo i prosli put.
Trenutno koristim ovaj Yettel-ov pripejd dodatak. Koristio sam ga u maju prošle godine i onda su ga ukinuli. Pojavio se ponovo početkom decembra. Neće ga biti tokom leta. Trenutno, svakog petka preko njihove aplikacije dobijam i dodatne gigabajte, tako da se mesečno može skupiti dodatnih 15gb.umesto 10gb dodatka na prepaid su ponudili to ali vazi samo sad za novu godinu.1099 din 100gb.
1. Прво се троше подаци из квоте 1000ГБ за регуларан саобраћај, паралелно се једино троши квота саобраћаја коју имаш за друштвене мреже ( у твом случају 10ГБ за план 200).Najpre, hvala ti za ove informacije. Imam dva pitanja:
1.Ukoliko aktiviram pripejd dodatak 1000gb za 3499 dinara i posle nekog vremena aktiviram Mesečni plan 200 dobijam još 2gb koji se sabiraju. Šta se prvo troši? Gigabajti od onihh 1000 koje sam ranije aktivirao ili 2gb iz Mesečnog plana?
2. Može li se tih 1000gb iz pripejd dodatka deliti preko hotspota na telefonu?
Čitam kako piše. A evo i mjihovog zvaničnog odgovora.. . . Evo ja sad uplatih 500 din i vazi mi do 03.02.2023. Kredit ostaje za potrosnju, ne skida se, znaci mozete razgovarati, slati poruke, ili sta vec zelite raditi drugo sa tih 500din. Znaci svaki put kad uplatite dopunu od 500din, dodatak dobija novih 30 dana, kao npr meni sto sad vazi do 03.02.2023. Dodatak produzen, a kredit netaknut, tako bilo i prosli put.
Internet 30 dana za 2 aplikacije ,za 55 din sa pdv ... Hah,nisam ja za ovo ,čekam da prodaje 3 meseca i onda prenosim broj negde drugde ...
Vip ima onu "moćnu" 600 din za one koji prebace broj kod njih prvih 6 meseci ..
Kako bre ne ostaje na broju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari