Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Sto se tice mt:s-a i dodatka od 1000GB za 3500din, svaki put kada dopunite 500din produzava se vaznost 1000GB na 30 dana od dana dopune. Evo ja sad uplatih 500 din i vazi mi do 03.02.2023. Kredit ostaje za potrosnju, ne skida se, znaci mozete razgovarati, slati poruke, ili sta vec zelite raditi drugo sa tih 500din. Znaci svaki put kad uplatite dopunu od 500din, dodatak dobija novih 30 dana, kao npr meni sto sad vazi do 03.02.2023. Dodatak produzen, a kredit netaknut, tako bilo i prosli put.

Spektakl od ponude - 1000 GB neta na tvom telefonu!

Aktiviraj jedinstveni dodatak za 3.499 din i uzivaj 30 dana u velikoj kolicini neta. I ne brini ako ne potrosis sve jer nista ne propada. Uz redovnu dopunu kredita od 500 din, na svakih 30 dana, produzavas vazenje nepotrosenog saobracaja iz dodatka cak i do 11 meseci.

Pozovi *100# ili poseti aplikaciju Moj mts i u delu Internet aktiviraj dodatak Internet 1000GB. Ova sjajna ponuda vazi tokom decembra!

Dobro veče svima.
Pitanje za poznavaoce situacije.
U decembru sam dobio promociju (te poruke su verovatno svima masovno slali) da po ceni mesečnog plana 100 kupim mesečni plan 200, znači 400 din umesto 600, i to se obnavlja automatski.
E sad, pitanje je da li će se za 400 din opet obnoviti mesečni plan 200 ili će "smanjiti" na mesečni plan 100 i
ako i smanje na mp 100, da li se minuti i gigabajti prenose ili se nepotrošeno briše?

Thanks

Dobro veče svima.
Pitanje za poznavaoce situacije.
U decembru sam dobio promociju (te poruke su verovatno svima masovno slali) da po ceni mesečnog plana 100 kupim mesečni plan 200, znači 400 din umesto 600, i to se obnavlja automatski.
E sad, pitanje je da li će se za 400 din opet obnoviti mesečni plan 200 ili će "smanjiti" na mesečni plan 100 i
ako i smanje na mp 100, da li se minuti i gigabajti prenose ili se nepotrošeno briše?

Thanks
Пермутовао си, имао си понуду да по цени месечног плана 100 добијеш минуте и саобраћај из месечног плана 200.
Ти си купио план 100 по цени од 400дин тако да се тај план и обнавља ако имаш довољно кредита а добијаш регуларно 100мин/смс + 1ГБ и 5ГБ за друш. мреже.

Da li neko zna kako se trose gigabajti za aplikaceje u A1 mesecne planove?
Da li se trose paralerno ili tek kada se potrose gigabajti iz paketa

Aplikacije trose svoju kvotu, ostatak saobracaja ide iz glavne kvote. Paralelno se trosi.

Beše kad se "socijalne" aplikacije koriste na drugom uređaju koji je povezan na hotspot sa uređaja u kom je SIM kartica to NE troši tu kvotu za aplikacije već troši onu kvotu za generalni internet saobraćaj?

Sav saobracaj za FB, FB messenger, Viber. Whatsapp ulaze u zajednicku kvotu od 10GB. U ovo ulaze i Viber audio / video pozivi, kao i video hostovan na fb serverima (ne ulazi u to ako je neko okacio YT video). Nema nikakve razlike da li se fb surfuje na samom telefonu ili preko hotspota.
Sav saobracaj za instagram (ukljucujuci i video hostovan na instagramu) ulazi u 10GB za Instagram u moćnom planu, bez obzira da li se instagram koristi na telefonu u kom je kartica ili preko hotspota.

Koliko na mtsu loše rade ti paketi ovde rade odlično.
Nema da se troši kredit za net. Cak i kad istekne paket. Kad potrošiš obične MB. Viber radi ekstra brzo. Uvek se trose MB za aolikaciju prvo pa tek onda za sve. Ako ne potrošiš za aplikaciju. Uvek se trosi saobraćaj koji prvi ističe ne obratno. Mozes vise.paketa odjednom aktivirati. Na A1 pričam neograničeno. Samo mala mana je sto ti trosi kredit ako potrošiš minute za sve mreže. Ali to je i OK. Sto se neta tiče. Po meni jedini prepiaid dostojan korisnika. I kvalitet i brzina.
Malopre primao video preko vibera star telefon
7 godina (flagship i naravno nije iPhone) 16MB u sekundi download na prepaidu u pet popodne na Badnje veče....

Пермутовао си, имао си понуду да по цени месечног плана 100 добијеш минуте и саобраћај из месечног плана 200.
Ти си купио план 100 по цени од 400дин тако да се тај план и обнавља ако имаш довољно кредита а добијаш регуларно 100мин/смс + 1ГБ и 5ГБ за друш. мреже.
U pravu si, nigde se ne pominje mesečni plan 200 u toj poruci što sam dobio.

Sto se tice mt:s-a i dodatka od 1000GB za 3500din, svaki put kada dopunite 500din produzava se vaznost 1000GB na 30 dana od dana dopune. Evo ja sad uplatih 500 din i vazi mi do 03.02.2023. Kredit ostaje za potrosnju, ne skida se, znaci mozete razgovarati, slati poruke, ili sta vec zelite raditi drugo sa tih 500din. Znaci svaki put kad uplatite dopunu od 500din, dodatak dobija novih 30 dana, kao npr meni sto sad vazi do 03.02.2023. Dodatak produzen, a kredit netaknut, tako bilo i prosli put.
Najpre, hvala ti za ove informacije. Imam dva pitanja:

1.Ukoliko aktiviram pripejd dodatak 1000gb za 3499 dinara i posle nekog vremena aktiviram Mesečni plan 200 dobijam još 2gb koji se sabiraju. Šta se prvo troši? Gigabajti od onihh 1000 koje sam ranije aktivirao ili 2gb iz Mesečnog plana?

2. Može li se tih 1000gb iz pripejd dodatka deliti preko hotspota na telefonu?

umesto 10gb dodatka na prepaid su ponudili to ali vazi samo sad za novu godinu.1099 din 100gb.
Trenutno koristim ovaj Yettel-ov pripejd dodatak. Koristio sam ga u maju prošle godine i onda su ga ukinuli. Pojavio se ponovo početkom decembra. Neće ga biti tokom leta. Trenutno, svakog petka preko njihove aplikacije dobijam i dodatne gigabajte, tako da se mesečno može skupiti dodatnih 15gb.

Mislim da je MTS pripejd dodatak od 1000gb koji se uz dopunu mogu prenositi, bolje rešenje, pod uslovom da postoji dobra pokrivenost signalom.

Najpre, hvala ti za ove informacije. Imam dva pitanja:

1.Ukoliko aktiviram pripejd dodatak 1000gb za 3499 dinara i posle nekog vremena aktiviram Mesečni plan 200 dobijam još 2gb koji se sabiraju. Šta se prvo troši? Gigabajti od onihh 1000 koje sam ranije aktivirao ili 2gb iz Mesečnog plana?

2. Može li se tih 1000gb iz pripejd dodatka deliti preko hotspota na telefonu?
1. Прво се троше подаци из квоте 1000ГБ за регуларан саобраћај, паралелно се једино троши квота саобраћаја коју имаш за друштвене мреже ( у твом случају 10ГБ за план 200).

2. Може.

. . . Evo ja sad uplatih 500 din i vazi mi do 03.02.2023. Kredit ostaje za potrosnju, ne skida se, znaci mozete razgovarati, slati poruke, ili sta vec zelite raditi drugo sa tih 500din. Znaci svaki put kad uplatite dopunu od 500din, dodatak dobija novih 30 dana, kao npr meni sto sad vazi do 03.02.2023. Dodatak produzen, a kredit netaknut, tako bilo i prosli put.
Čitam kako piše. A evo i mjihovog zvaničnog odgovora.
Screenshot_20230109_075903_Gmail.jpg
I šta ćemo sad? :)

Internet 30 dana za 2 aplikacije ,za 55 din sa pdv ... Hah,nisam ja za ovo ,čekam da prodaje 3 meseca i onda prenosim broj negde drugde ...
Vip ima onu "moćnu" 600 din za one koji prebace broj kod njih prvih 6 meseci ..

Cini mi se da je Vip ipak produzio ovu promociju od 600 dinara o kojoj si se raspitivao. Evo sta sam skrinsotovao sa njihovog sajta iz odeljka o pripejdu.
No, ipak se ponovo raspitaj, trebalo bi da je to to.

Prilozi

• VIP prenos.jpg
    VIP prenos.jpg
    81 KB · Pregleda: 71
Imam aktiviran dodatak neograničeni internet (100gb) koji ističe 5. februara.
Juče sam im postavio pitanje: da li mesečni dodatak sa manje internets produžava važenje dodatka? Kažu da ne može. U aplikaciji bi se videle dve aktivirane promocije koje se ne bi sabirale.

Prilozi

• Screenshot_20230110_121024_Twitter.jpg
    Screenshot_20230110_121024_Twitter.jpg
    140.7 KB · Pregleda: 42
  • Screenshot_20230110_121438_Twitter.jpg
    Screenshot_20230110_121438_Twitter.jpg
    116.2 KB · Pregleda: 38
Nazad
Vrh Dno