Frendly dopuna ti ne produzuje kredit ni karticu a sa postpaid je 200dinara minimum .Minimum za slanje sa broja na broj je 50 rsd. To je ujedno i cifra kojom je moguće održavati broj "na aparatima" da ne kažem u životu. Na trafici je bar 100-200 kinti.
Nisam ni znao da nisam na Globaltel podforumu. Tamo je tako, ja svaki mesec kupujem pakete sebi a mami svaka 3 produzavam nastali pot nabroju frendli dopunom sa po 50 din. Ima već 150Frendly dopuna ti ne produzuje kredit ni karticu a sa postpaid je 200dinara minimum .
Ako ti je dovoljno 40GB mesečno, iskrena preporuka za Globaltel. mts zaobiđi, oni uopšte nemaju 4G na prepaidu.
Juče data saglasnost, jutros stigla ponuda za 50%.
Da li si probao da kontaktiras njihov Call Centre? Ranije je mogla da se reaktivira kartica u roku od 30 dana od prestanka njene vaznosti i to je kostalo 400 dinara. Najbolje ti je da ih kontaktiras telefonski, oni ce te uputiti sta i kako dalje.Istekla mi je prepaid 063 kartica (broj) pre desetak dana, da li ima sanse da je produzim ako uplatim kredit ili ne? Neka iskustva?
Citiram te u ovoj temi, pošto je pripejd priča.
Šta si dobio od opcija na broju koji si prebacio na telenor pripejd? Ima li nešto upotrebljivo, ili su sve one nebulozne promocije tipa 5000 minuta u mreži za 500 din? Ima li minuta van mreže? Ako te ne mrzi neki screenshot.
Globaltel mi je postao potpuno nepouzdan zbog Vip mreže, pa polako tražim alternativu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari