Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Ako već planiraš da trošiš 1200 mesečno, zašto ne postpaid sa 50% popusta? Go Data+ ili Total 5?

Ma imam problem u glavi sa ugovornom obavezom
Sto ne probas sa prepejd vise. Za 1000din mesecno 20Gb neta i kredit za pozive.
Kupi Telenor Pripejd Plus paket po ceni od 500 din (sa PDV-om), pozovi *111*1# i aktiviraj 10 puta više kredita tj. 5.000 RSD i 10 GB interneta, koji važe 15 dana u domaćem saobraćaju. Kredit se može iskoristiti za minute i SMS ka svim mrežama (bez specijalnih brojeva i mogućnosti kupovine dodataka).
Uz to, naredna tri meseca možeš da svakih 30 dana bez dodatne naknade koristiš po 10 GB za 2 aplikacije po izboru.

Sad sam ih zvao, ta ponuda važi samo za nove brojeve (i uskoro se ukida, pa ako je neko planirao neka požuri), a meni treba za prenesen.

Na Telenor pripejdu su individualne ponude za svaki broj u zavisnosti koliko se uplaćuje kredit.Recimo kod mene na jednom broju koji primarno koristim jedna od ponuda:
Neograniceni minuti u Telenor mrezi, 100 minuta ka svima, 1000 poruka i 1.5 GB koji vaze 7 dana u nacionalnom saobracaju za 220 dinara!Znači 880 dinara mesečno dok na drugom broju koji manje koristim ista ovakva ponuda je 100 dinara sedmično.Povremeno mi i na primarni broj ubacuju povoljnije dodatke do 100 dinara evo prošli mesec sam imao ali već danas su je povukli.Tako da Telenor može biti i povoljiji sa dodacima od Vipa i Globaltela ali vas može i "odrati".

zamolio bih za pomoć od kolega koje koriste Vip prepaid...
Nakon 3 meseca od poslednje dopune kredita oni uzimaju sav kredit na kartici(ako nije potrošen) ali ostaje aktivna kartica za primanje poziva.
A nakon 4 meseca od poslednje dopune prebacuju karticu u mirovanje tj da ne možeš da primis poziv?

Tako je.
I onda se drugog Vip broja pozoveš Kol centar i reaktiviraš kartricu za ptijem poziva,

i koliko vremenski nakon tog poziva vipu sa drugog broja mogu da primam poziv?

Do istreka važenja sim kartice (13 meseci od poslednje dopune).

Pozivanjem Kol centra 060 1234, opcija 3, dobija se (mada ponekad i neće) informacija do kada važi sim kartica.

Preuzmi Moj A1 aplikaciju i biraj poklon
dodatke tokom cele godine.
Važi za postojeće i nove korisnike:
5 GB na 2 dana
2 GB na 5 dana
10 GB na 1 dan
1 GB na 10 dana
ROMING 1 GB na 15 dana

Bolje da su dali 21 GB na godinu dana.

NEO 5,aktivirao sam jednokratni dodatak iz aplikacije od 20GB,svi ostali su mi se obrisali.Zvao vip,oni kažu ostali će mi biti dostupni kad ovaj istekne.Kako je kod vas?

Promocija važi od 7.4.2021. do 31.12.2021.

-za postpaid korisnike fizička lica (aktivirane do 31.12.2021.)
-za prepaid korisnike (aktivirane do 1.6.2021.)

Ne važi za korisnike internet tarifa.

Važi do kraja godine,ovaj datum do 1.6.je za nove brojeve znači ako kupite broj posle 1.juna poklon dodatke nećete imati.

Da li Telenor jos uvek daje 10gb za 2 aplikacije na pripejdu?

Znaci ne onako kad se uzme prepaid paket, nego bez icega kao sto su davali nekada svakog meseca kroz aplikaciju.

Nisam koristio neko vreme, pa nisam upucen.

Ok, hvala puno! Moracu da kupim ponovo Telenor karticu posto nisam uplacivao kredit godinu dana i vise.

Nakon 4 meseca neće biti ni dolaznih poziva:

Ako nakon isteka mesec dana od kada ti je onemogućen odlazni saobraćaj, odnosno 4 meseca nakon poslednje dopune, ne uplatiš kredit, kartica prelazi u status mirovanja.

Check mark
U tom periodu ne postoji mogućnost ni dolaznog ni odlaznog saobraćaja, kao ni poziva ka Korisničkom servisu.
Check mark
Ako želiš da reaktiviraš karticu iz statusa mirovanja, potrebno je samo da sa drugog broja pozoveš Korisnički servis ili posetiš A1 prodajno mesto.
Check mark
Nakon reaktivacije biće ti omogućen dolazni saobraćaj, a po dopuni kredita i sve ostale A1 usluge.

Nakon 4 meseca neće biti ni dolaznih poziva:

Ako nakon isteka mesec dana od kada ti je onemogućen odlazni saobraćaj, odnosno 4 meseca nakon poslednje dopune, ne uplatiš kredit, kartica prelazi u status mirovanja.

Check mark
U tom periodu ne postoji mogućnost ni dolaznog ni odlaznog saobraćaja, kao ni poziva ka Korisničkom servisu.
Check mark
Ako želiš da reaktiviraš karticu iz statusa mirovanja, potrebno je samo da sa drugog broja pozoveš Korisnički servis ili posetiš A1 prodajno mesto.
Check mark
Nakon reaktivacije biće ti omogućen dolazni saobraćaj, a po dopuni kredita i sve ostale A1 usluge.

Jel ovo samo meni ne deluje normalno? Kako smo došli do ovoga? Svi operateri sada imaju ovakva ograničenja.

Nemaju svi, samo A1/Vip (mts 12m, tln 13m). Status mirovanja, čemu to. Ovo je neprihvatljivo, verovatno ću preći na drugog.

Nazad
Vrh Dno