chronograph
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 05.10.2017
- Poena
- 95
Ako već planiraš da trošiš 1200 mesečno, zašto ne postpaid sa 50% popusta? Go Data+ ili Total 5?
Sto ne probas sa prepejd vise. Za 1000din mesecno 20Gb neta i kredit za pozive.Ma imam problem u glavi sa ugovornom obavezom
Koliko ja znam sve moze.Od ovog moze samo jedno ili moze sve tokom godine?
Važi samo do 1.6.2021. za prepaid korisnike.Preuzmi Moj A1 aplikaciju i biraj poklon
dodatke tokom cele godine.
Važi za postojeće i nove korisnike:
5 GB na 2 dana
2 GB na 5 dana
10 GB na 1 dan
1 GB na 10 dana
ROMING 1 GB na 15 dana
Da ali naknada je 50 dinDa li Telenor jos uvek daje 10gb za 2 aplikacije na pripejdu?
Znaci ne onako kad se uzme prepaid paket, nego bez icega kao sto su davali nekada svakog meseca kroz aplikaciju.
Nisam koristio neko vreme, pa nisam upucen.
Nove kartice imaju skupe promocije. bolje neku plolovnu staru karticu traziOk, hvala puno! Moracu da kupim ponovo Telenor karticu posto nisam uplacivao kredit godinu dana i vise.
Jel ovo samo meni ne deluje normalno? Kako smo došli do ovoga? Svi operateri sada imaju ovakva ograničenja.Nakon 4 meseca neće biti ni dolaznih poziva:
Ako nakon isteka mesec dana od kada ti je onemogućen odlazni saobraćaj, odnosno 4 meseca nakon poslednje dopune, ne uplatiš kredit, kartica prelazi u status mirovanja.
U tom periodu ne postoji mogućnost ni dolaznog ni odlaznog saobraćaja, kao ni poziva ka Korisničkom servisu.![]()
Ako želiš da reaktiviraš karticu iz statusa mirovanja, potrebno je samo da sa drugog broja pozoveš Korisnički servis ili posetiš A1 prodajno mesto.![]()
Nakon reaktivacije biće ti omogućen dolazni saobraćaj, a po dopuni kredita i sve ostale A1 usluge.![]()
![]()
FAQ Single View
Ukoliko ne uplatiÅ¡ dopunu 13 meseci u odnosu na datum kada je tvoja prepaid SIM telefonska/internet kartica aktivirana, tvoj prepaid broj Äe biti trajno ...a1.rs
Hteo sam da probam da li jos uvek radi onaj fazon sa Psiphon pro koji je radio ranije, ali ne radi nazalost.Nove kartice imaju skupe promocije. bolje neku plolovnu staru karticu trazi
Ako ti je dovoljno 40GB mesečno, iskrena preporuka za Globaltel. mts zaobiđi, oni uopšte nemaju 4G na prepaidu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari