Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Pa opciju kao sto imas u telefonu,only 4g. Znas kako se to radi?

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Pa opciju kao sto imas u telefonu,only 4g. Znas kako se to radi?

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Mislim da me nisi shvatio. Na telefonu nemam opciju 4g only nego samo
auto 4g/3g/2g
auto 3g/2g
2g
Kad stavim auto 4g/3g/2g Internet radi a kod signala znak za 4g.

E sad u modemu imam opcije
Auto
Only 4g
Only 3g

Kad je na only 3g radi net. Ali ja hoću da mi i u modemu radi 4g net kao na telefonu. Onda promenim na only 4g i nema neta. Potom probam sa auto opcijom i ima neta samo kad je na 3g u ovoj situaciji kao što sam slikao u prvom postu.

Sad je jasno, nema 4g ili je onemogucen sem za Vip

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pogledaj specifikaciju modema i zovi Vip pa pitaj jel oni nesto budze modeme. Nema trece. Telenor ti ne moze pomoci jer modem nije njihov.

pogledaj u specifikaciji modema koje LTE /4G bendove/frekvencije podrzava.

Sent from my moto g(7) power using Tapatalk

Pogledaj specifikaciju modema i zovi Vip pa pitaj jel oni nesto budze modeme. Nema trece. Telenor ti ne moze pomoci jer modem nije njihov.

pogledaj u specifikaciji modema koje LTE /4G bendove/frekvencije podrzava.

Sent from my moto g(7) power using Tapatalk
Evo iscitao sam uputstvo, trebalo bi da je ovo to što ste rekli?
Jel ovo znači da nije do modema problem?
d725aac31503319c7bcd4c580d74f9f1.jpg

Ne , ima obe potrebne frekvencije

Što znači da je Vip blokirao 4g net sa Telenor karticom? Sutra idem onda do Vip poslovnice samo ne znam šta da radim u slučaju da mi kažu da nije do njih jer sa njihovom karticom lepo radi?

Što znači da je Vip blokirao 4g net sa Telenor karticom? Sutra idem onda do Vip poslovnice samo ne znam šta da radim u slučaju da mi kažu da nije do njih jer sa njihovom karticom lepo radi?
koji mifi je to e5573c radi telenor4g provereno.Cak i alcatel hh41 radi telenor 4g drugar dobio od prijatelja hh41 pa smo probali.

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

koji mifi je to e5573c radi telenor4g provereno.Cak i alcatel hh41 radi telenor 4g drugar dobio od prijatelja hh41 pa smo probali.

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Baš taj e5573c, uzeo sam ga u vipu pre 14 meseci za vikend net

A da probas mozda da resetujes na fabricka podešavanja taj mifi, ako je to moguće, pa onda da probas telenor karticu?

A da probas mozda da resetujes na fabricka podešavanja taj mifi, ako je to moguće, pa onda da probas telenor karticu?

Probao sam više puta, radio i fizički reset, ima jedno malo dugme koje ga resetuje a takođe sam uradio reset i iz aplikacije. Sve te neke standarde fore sam probao već

Probaj i neku 4G mts (proverenu) sim karticu, pa ako ni sa njom nemaš LTE, reklamiraj modem, traži ispravan uređaj,

Globaltel izbacio danas ponudu za +100GB ukoliko se radi prenos broja sa druge mreze i ono sto je ne potroseno moze da se prenosi na sledeci mesec.
Mislim da trenutno imaju najbolju opciju od svih operatera, Ukoliko Telenor ne produzi akciju 100Gb za 999din.
E sad jedino ostaje kvalitet, koji je uvek bio dosta los zbog Vip mreze, a sad ako svi navale bojim se da ce biti bas preoptereceno.

Poslednja izmena:
Probaj i neku 4G mts (proverenu) sim karticu, pa ako ni sa njom nemaš LTE, reklamiraj modem, traži ispravan uređaj,
Trenutno nemam mts karticu. U vipu mi kažu da mogu da reklamiram modem ali da neće prihvatiti reklamaciju jer radi na njihovoj mreži. Oni to smatraju kao ispravan uređaj. :(
Globaltel izbacio danas ponudu za +100GB ukoliko se radi prenos broja sa druge mreze i ono sto je ne potroseno moze da se prenosi na sledeci mesec.
Mislim da trenutno imaju najbolju opciju od svih operatera, Ukoliko Telenor ne produzi akciju 100Gb za 999din.
E sad jedino ostaje kvalitet, koji je uvek bio dosta los zbog Vip mreze, a sad ako svi navale bojim se da ce biti bas preoptereceno.
Ovo u prevodu znači da kakav je vip signal na nekoj lokaciji da će isti biti i za globaltel?

Trenutno nemam mts karticu. U vipu mi kažu da mogu da reklamiram modem ali da neće prihvatiti reklamaciju jer radi na njihovoj mreži. Oni to smatraju kao ispravan uređaj. :(Ovo u prevodu znači da kakav je vip signal na nekoj lokaciji da će isti biti i za globaltel?

Ako nije i gori, ja nikad nemam dobar signal
WhatsApp Image 2020-12-31 at 00.16.00.jpeg

U vezi VIP 21 gb za 21 din.
Na sajtu pise da promocija traje do 31.1.2021.
Da li to znaci da mora da se aktivira do tada ili mora da se iskoristi do tada?

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

U vezi VIP 21 gb za 21 din.
Na sajtu pise da promocija traje do 31.1.2021.
Da li to znaci da mora da se aktivira do tada ili mora da se iskoristi do tada?

Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Верујем да се активира до тада, јер је логична и њихова напомена да тих 21ГБ важе до краја трајања месечног плана, те ако неко обнови месечни план пре 31.01. а уплати и 21ГБ верујем да ће од дана уплате трајати 30 дана и тих 21ГБ.

Jel probao neko ovih 21gb da aktivira 2x u 2 različita mesečna plana? Stoji mi samo obaveštenje da ne mogu da aktiviram novih 21gb dok ne aktiviram novi plan. Ako aktiviram novi plan znači može opet da se aktivira 21gb pre 31.1...

Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока

Jel probao neko ovih 21gb da aktivira 2x u 2 različita mesečna plana? Stoji mi samo obaveštenje da ne mogu da aktiviram novih 21gb dok ne aktiviram novi plan. Ako aktiviram novi plan znači može opet da se aktivira 21gb pre 31.1...

Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока
Ја сам већ два пута активирао, додатак је први пут важио до истека претходног месечног плана - 26.12. а тада сам уплатио нови месечни план (исти су и први и други план) и активирао додатак 21ГБ, а и минуте за 99 динара, те се ти додаци не потиру.
У једном кратком тренутку сам добијао исту поруку али након пола минута сам поново покушао да активирам додатак 21ГБ и онда је прошло без проблема.

Spremili smo posebnu ponudu samo za tebe - 10 GB interneta i 300 minuta ka svim mrezama za 500 dinara mesecno, uz ugovornu obavezu na 24 meseca! Poseti najblizu Vip prodavnicu do 31. januara i saznaj sve detalje. Tvoj Vip

Jel dobio neko ovu ponudu? Kakvo je stanje sa sms-om i minutima ka vip-u? Ne znam jel se isplati. Koristim mesecne planove

Ово нисам добио а спремам се да их окренем да видим шта би понудили пре преласка на Глобалтел...

Ja dobio tu poruku 10gb i 300 min za 500 dinara . Kazu u poslovnici to je to , nema ista drugo u paketu vise . Cini mi se da nije losa ponuda. Kupio pripejd karticu da proverim signal na moju adresu uplatio 300+200 dinara . Nisu znali da mi kazu ni kako se paket zove....

U cc kazu to je to. Mogu se uzeti svi dodaci pa i sms dodatak kuckator....

Послато са SM-A750FN помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Još ako može neka poruka da se doda za 100din.

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno