Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Sdeki je potpuno u pravu, cesto se postavljaju ista pitanja, ne samo u ovoj temi...

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Da, svi se slažemo za ponavljanje i šta je drugo prethodnih nekoliko postova, nego ponavljanje očiglednog?!
Krenite od sebe, biće dovoljno za početak.

Kako da proverim rok trajanja VIP sim kartice? Ne zanima me kredita ni funkcionisanje već samo održavanje u životu broja. Koliko sam shvatio, rok trajanja je 13 meseci od zadnje dopune ali kako da proverim taj krajnji datum?

Automat ne govori datum do kad vazi telefonski broj.

Broj vaše VIP prepaid kartice je 06......... možete samo da primate pozive
bićete preusmereni na glavni meni
ukoliko želite da razgovarate sa agentom vip korisničkog servisa pritisnite 0...
i to je to.
Ima li neka sms opcija?
Kratke kodove sam probao, nema ni tamo.

Isti problem imam i ja, pre 10-ak dana sam prebacio broj sa postpaid-a na prepaid.
Uplatio kredit, aktivirao promociju ali ne mogu nikako da proverim rok trajanja kartice.

Послато са Redmi 8 уз помоћ Тапатока

*123# pa odabereš opciju br. 1
Ili pošalješ sms sa upitnikom (?) na broj 1200, pa onda ponovo broj 1

Poslednja izmena:
To sam prvo probao...

Послато са Redmi 8 уз помоћ Тапатока

Jok, očigledno ne važi kad istekne neko vreme.
Pomogao mi ipak. Našao sam stari sms gde piše kada sam zadnji put obnovio kredit.
7bc5697f0a152d518e7ba6554341a870.jpg
93e28b495844be7df93c542913645bff.jpg

Pozovi ks i pitaj jednostavnije da se ne mučiš, oni čak mogu rektivirati i isključenu sim karticu kad pozoveš

Au, nisam ovo znao za automat. Kada je kartica aktivna, izgovori rok vazenja bez problema. Imam jednu Vip prepaid karticu i kaze mi vaznost, posto jos uvek imam kredita na broju.

Uplatio sam 200 din i produžio karticu. I dalje se ne vidi su kada je "živa" već samo trajanje kredita (jul). Ok, sad sam zapisao u kalendar da ne zaboravim.
Sad probah i automat. On kaže rok trajanja. Znači radi samo dok ima kredita na kartici.

Poslednja izmena:
Drugar uzeo neki Cips i radi kod za 10GB na Telenoru. Moji uzeli neki ali su istekli kodovi krajem marta, el zna neko na kojim su validni ili mora da trazimo na kesici?

Neka proba drugar te istekle kodove, moguće je da kod njega rade. Najverovatnije je da od broja (telefona) zavisi.

Poslednja izmena:
Pitanje u vezi Telenor prepaid-a: Da li ako aktiviram dodatak sa internetom minutima i porukama koji važi 7 dana i nakon toga aktiviram telenor klik-najmanji koji važi 30 dana,da li će mi se internet sabrati i produžiti na 30 dana?

Hoće,samo ako nije dodatak Pripejd trojka ali za njega je naglašeno da se ne sabira,svi ostali se sabiraju,sedmični sa mesečnim i obrnuto.

Neka proba drugar te istekle kodove, moguće je da kod njega rade. Najverovatnije je da od broja (telefona) zavisi.

Ne radi, njemu sam i dao kod jer je bio na vikendici za vikend zbog psa. Kaze mi njegova supruga da pokupovali sve te sa kodovima za april, nema ih nigde, samo jednu kesicu nasli, ostale sve iz marta koje istekle.

Desetak neiskorišćenih (martovskih) kodova sam dao komšijama i oni su ih koristili u aprilu. Prethodno sam probao dva pripejd broja i oba puta naravno dobijao informaciju da je promocija završena.

Poslednja izmena:
Pa na koji nacin njima radi, postpejd brojevi?

Jedno prijatno iznenađenje od mt:s. Omogućen 4G prepaid korisnicima, i to bez zamene kartice ukoliko imate noviju.
8b34fdaf4fe04745bdb8f78866054075.jpg

aa80ff882549a3e2cba83ebbb327fef5.jpg

Poslednja izmena:
Ovo je ogroman napredak za mts. Samo oni jos naplacuju 1MB 50 dinara (ako nemate aktivan dodatak).

Poglavice, ali ako uzmeš novu karticu za 300 dinara, sada dobiješ 10 GB 4g interneta (važi 7 dana). To, ni približno ne nude ostala dva operatera.

Jedno prijatno iznenađenje od mt:s. Omogućen 4G prepaid korisnicima, i to bez zamene kartice ukoliko imate noviju.
8b34fdaf4fe04745bdb8f78866054075.jpg

aa80ff882549a3e2cba83ebbb327fef5.jpg

Ово је историјски тренутак, за који нико није био сигуран да ће се десити :D
Сад ће им брзине мало или мало више опасти.

I mocicemo bolje da izmapiramo mts 4G mrezu. Mada svako u svom "sokaku" obzirom na stanje.

Kažu na twitteru da idalje nemaju 4G na pripejdu.... Ja nisam nikakvu poruku dobio na mojoj pripejd kartici da mi je omogućen 4G, e sad ne znam da li da odem i da kupim novu prepaid karticu ili ne?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Samo pripejd brojevi sa novijim (4G) karticama su dobili sms poruku i automatski im je aktivirana 4G usluga.
Starije pripejd (npr. 4 godine) kartice nisu.

Poslednja izmena:
Vrh Dno