Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Ovih 120 GB na Telenoru je sada najbolji dodatak za net,s obzirom da se klik dodaci mogu sabirati i produžiti kupovinom novog a 120GB je teško potrošiti za mesec kupovinom najmanjeg dodatka od 200din/300 MB,dobijati novi mesec korišćenja fakticki za 280 din mesečno dobijate 10.3GB +20GB aplikacije,ovim je vip ledilo dodatak smešan a ubili su i globaltelov najjači net dodatak od 5GB.Telenor rules

120gb važe 30 dana i ne prenose se,informacija od telenora.

Prenosi isprobao,klik dodaci su se uvek prenosili moraš uplaćivati minimum 200 din mesečno plus 1000 za aktivaciju,malo vise novca ali na duže se isplati.jedino ako im ne bude odgovaralo pa ukinu za sada može.

. Omogućena je višestruka aktivacija net mesečnih dodataka za i pre isteka prethodno aktiviranog (nije potrebno deaktivirati postojeći). Internet saobraćaj se sabira, a period važenja se produžava za period važenja poslednje aktiviranog dodatka. ;upravo dobio i odgovor od Telenora.

Да,пише и на сајту

Istovremeno možeš da aktiviraš više mesečnih internet dodataka pri čemu se MB sabiraju, a rok važenja MB je onoliki koliki je najduži rok važenja bilo kojih MB iz ovog zbira. Mesečne dodatke možeš da aktiviraš neograničen broj puta tokom meseca.

Mesečni internet dodaci se ne produžavaju automatski, već je potrebno da nakon isteka roka važnosti tarifnog dodatka ponovo aktiviraš neki od tarifnih dodataka, ukoliko želiš da ga koristiš i u narednom mesecu.

Ja sam isključivo pitao za 120gb.Rečeno mi je jasno da oni mogu da se troše samo 30 dana,ako se uplati neki drugi internet dodatak on neće sačuvati tih 120 gb.Meni tako rečeno, a jedino me to i zanimalo.

Ne verujem!Koristim taj dodatak vec godinama,i bio je 10GB,pa su letos digli na 12GB.I sad je na 120!To je skoro dignuto izgleda,posto sam ga aktivirao pre manje od mesec dana bilo je 12GB.

Sent from my Galaxy S6 Edge

Ovo je samo dok traju praznici,vratiće ga posle opet na 12 GB

Sent from my TPC 804 3G using Tapatalk

Iz prethodnih komentara sam zakljucio da ova ponuda od 120GB nije stalna. Da li je to proverena informacija, posto sam planirao da predjem na Telenor prepaid bas zbog toga.

Naravno da bi se isplatilo dati 200 din i imati u proseku 10-tak gb mesecno,ali oni mogu da se koriste samo 30 dana,nema načina da se koriste posle toga (info od call centra).

Naravno da bi se isplatilo dati 200 din i imati u proseku 10-tak gb mesecno,ali oni mogu da se koriste samo 30 dana,nema načina da se koriste posle toga (info od call centra).
Tako je bilo i prošle godine, davali su 100 GB i nije mogao da im se produži rok aktivacijom nekog od klik dodataka kao što je uobičajeno. Za ovu promociju to ne važi. A bilo bi lepo da može.

Bio sam i ja na pola puta da aktiviram ovih 120 GB. Ovoliki saobraćaj koji se može prenositi i sabirati bilo je za mene nešto što ne daju ni postpaid korisnicima.
No, ipak sam sačekao sam zvaničan odgovor Telenora u kojem su me informisali da se ovaj dodatak ne sabira sa ostalim dodacima i da se ne prenosi u naredni mesec. Ne znam da li ih je još neko sa foruma kontaktirao ovim povodom i kakvu su mu informaciju dali, tek ja dobih ovakav odgovor.

Ako se dobro sećam, prošle godine, kada su takođe nudili onih 100 GB, bar su naglasili da se taj saobraćaj ne sabira sa ostalim internet (tadašnjim Klik) dodacima. Sada se ovih 100/120 GB nigde posebno ne spominju u onim pododeljcima, a dobijamo različite informacije.

Poslednja izmena:
Nije isti management, a ostavljen isti softver izgleda, neko je zaboravio da zatvori "dobrodusnost" na kraju godine ;)

Ovo je za uncle_eddie-a, e64 i slicne dusu dalo, dok se smisle provideri ko ce kada dati MIK i fixni, da imaju nesto da se nadje ;)

Svi su dobili isti odgovor, BTW.

Kod mene stoji 28.2.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

[emoji116]
47ec2fdb9ebd1a7b6b90377d6872b766.jpg

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Nema više dodatka od120 GB na telenor aplikaciji bar kod mene dok na kodu 111 jos ima ali 100 GB,na kodu i poseban dodatak od 10 GB po ceni od 995 din,dodali su i nove total dodatke.

Prebacio sam broj iz Telenora na VIP prepaid, može besplatno da se aktivira ledilo promocija, a dobio sam i 1 RSD kredita. :)

To je super, prebaciš broj free i dobiješ 3 meseca 12 GB interneta dzabalesku (toliko nije potrebno da se dopunjava broj i promocija je aktivna).

Kad je aktivirana neka promocija na prepaidu i važi do određenog datuma, da li to znači da je uključen i taj dan, tj. da važi do 24h tog dana?

Osim na Globaltelu gde promocija traje do sata i minuta aktivacije..mada je meni trajala pet dana duže zbog njihovog baga u mreži onda su uradili reset gde sat vremena nije bio moguć pristup meniju po povratku je tek obrisana promocija ne znam kakva je situacija sada da li su sredili ovo.

trazio sam ali nisam nasao, (ili nisam znao da nadjem) Telenor cene za prepaid..Na sajtu im samo pise najosnovnije cena minuta i sms. nigde ne vidim cenu otvaranja veze, vreme tarifiranja....

11.9 je uspostava (kao i minut), tarifiranje je 60/60 sada.

Nazad
Vrh Dno