Zvezdaš, proveri u listingu koliko odstupa dužina razgovora u odnosu na onu koju je zabeležio telefon.
Samo sam pitao da li je inače takva praksa da kad razgovaraš tačno 1:00 to tarifiraju kao 2 minuta. Ja tu ne vidim nikakvu logiku.
Ako je pravilo da se odmah po uspostavljanju veze skine minut a razgovor traje tri minuta onda je u redu da se skine sva 4 minuta, ali koliko znam da se uspostava veze ne naplaćuje u VIP-u.
Nema potrebe da proveravam listing, neću da se raspravljam sa operaterima zbog jednog minuta. Ako je razgovor trajao tačno 3 minuta, onda toliko i treba da se tarifira jer se uspostava veze ne naplaćuje.
Ili se uspostava veze ne naplaćuje samo korisnicima koji ne koriste promo?!
Ja sam potpuno nov VIP korisnik i ne znam kako oni ovo obračunavaju, zato i pitam ljude da mi objasne.
To je ona promocija 6x 1000din kad se aktivira Sim.
Razlog zasto ne radim sada je sto ne radi portal, BTW![]()
Proradio portal,
ove 2 sim kartice sa bonusom više nema, a nema ni treće sa 10000+ pravog kredita, samo neka četvrta za koju ni ne znam gde je.
I poverovao si u tako nesto?![]()
Tebi je ovo lopovluk?
Meni Telenor nije hteo da prihvati telefon na popravku sa fiskalnim i garancijom, jer nije na moje ime! (a krsili su zakon!)
TO je kradja... ovo je greska u sistemu.
Kako ti se u Tnoru ne javi? Jer ne gledas. A u MTSu svako gleda, jer misli da ga kradu pa se primeti svaka. Prosta psihologija.
A kako možeš da znaš da li ljudi gledaju ili ne gledaju potrošnju?
Kad je Telenor pralazio na novi sistem obračuna u Maju mesecu pa nije radilo stanje nekoliko dana, skoro da je pobuna ovde izbila... Toliko o tome da se ne prati stanje.
Ne tvrdim, nego se salim sa kamenomA kako možeš da znaš da li ljudi gledaju ili ne gledaju potrošnju?
A ovaj forum je bas prestava tipicnog korisnikaKad je Telenor pralazio na novi sistem obračuna u Maju mesecu pa nije radilo stanje nekoliko dana, skoro da je pobuna ovde izbila... Toliko o tome da se ne prati stanje.
Upravo dobio sms odgovor od raspalog mts za onu reklamaciju i naravno da su je uvazili jer su mi ukrali kredit. Kad dodjem kuci okacicu taj sms na forum i posle nek samo neko kaze da nisu lopovi...i nisu,oni su lopovcine.
Sve to stoji naravno,ali njima cesto taj sistem "zabrlja" tako da postoje samo dve moguce opcije ili im je oprema toliko krs da zaglupi cesto i svaki put na stetu naravno nas. Kako se nikad ne desi da im zaglupi,ali u nasu korist,da doda sistem sam kredit,minute i sl.?Али то нико није урадио намерно, нити је неко програмирао систем да (понекад) украде!Нема везе који оператер је у питању, то нико не ради, сем нешто баш у милион случајева; односно у 99% случајева кад се испостви да је грешка до оператера, то не значи да је тамо неко сео за комп па „хајде да украдем од овог 500 динара, биће „заувар" за фирму или мене".
Него је нешто забрљало у систему; а како и не би данас кад стално врше неке измене услова, пакета, промоција, итд.
Pa bilo je i toga. Jednom kada je nesto radjeno na sistemu saobracaj nije obracunat u tom periodu.Sve to stoji naravno,ali njima cesto taj sistem "zabrlja" tako da postoje samo dve moguce opcije ili im je oprema toliko krs da zaglupi cesto i svaki put na stetu naravno nas. Kako se nikad ne desi da im zaglupi,ali u nasu korist,da doda sistem sam kredit,minute i sl.?![]()
Ma sve advokat do advokata i sudije bi ih tuzili Strazburu, samo cekaju tebe kao svedokaA druga je da kradu ciljano sto ne iskljucujem u potpunosti kao nemoguce,drzavna firma,a kakva drzava,takva i firma tj.lopovska![]()
Kako ti se u Tnoru ne javi? Jer ne gledas. A u MTSu svako gleda, jer misli da ga kradu pa se primeti svaka. Prosta psihologija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari