Idi na portal, kada proradi pa pogledaj. Ako su vratili kredit, bice na listingu (kada se vraca za pozive call centru, vidi se -10.17 RSD).
I lepo pogledaj ceo listing gde je prvobitno otisaoZa net pise 0 RSD, ako se ne skida sa kredita.
I sta ce tebi MTS kartica, shvatio si koliko te TNore dere?![]()
I Telenor je povoljan u RS romingu, jesi li gledao cene skoro?Brate jel me lozis za ovo pitanje ili sta,a 1000 puta sam rekao zasto?
Imam dual sim i cesto idem u Rep.Srp. samo iz tog razloga imam MTS u sim 2,jer je MTS povoljan tamo u romingu (naravno ako me ne pokrade)![]()
![]()
Nizasta drugo je ne koristim ovde u Srb.,samo i iskljucivo ako me caste promocijom (ranije je bilo da mi daju free neku promociju jer svake prestupne uplacujem kredit,pa valjda da me motivisu,ne znam jel i sad tako)Inace da ne idem u Srpsku MTS me ne bi video 1000%
Provericu listing posle vikenda kad proradii mene zanima na cemu su mi ukrali
![]()
I Telenor je povoljan u RS romingu, jesi li gledao cene skoro?
Na pripejd računu imao sam 4 minuta ka svim mrežama, međutim veza se prekinula posle tačno tri minuta razgovora. Da li se inače ovako tarifira ili su mi oduzeli jedan minut?
Takođe sam obavio jedan poziv koji je trajao tačno jedan minut a posle provere stanja pisalo je da mi je skinuto 2 minuta?
Koristim VIP mrežu i molim nekog da mi ovo objasni.
Ako si obavio poziv koji je tacno 1:00 to mislim da racunaju odmah kao 2 tj. do 0:59 sec ti je minuttako svi rade cini mi se
Kad pokaže 1:01 znači da si već celu sekundu u drugom minutu.
Aktivirao sam bonus 6 meseci po 1000 din bonus kod MTSa, 3 meseca je šljakalo i sad najednom, nema bonusa.
Da nije Telenor prepaid i 90/60 zaokruzivanje? Nema smisla da te otkaci cim pocne 4.minut vec pre njega inace.
Ako si imao kredit za 4 minuta jesi uracunao uspostavu veze?
Ne mogu toliko da ispratim na casu, previse predmeta
Mozda i VIP, ali VIP je trebao na 60/60 da se vrati sada, znaci taman 4 minuta puna.. jel' ti skinuo kredit za 4. minut ili ne? Ako nije mozda zahteva da ima preko 12 dinara za razgovor![]()
Sad sam našao na MTS sajtu da posle 3 meseca, mora da se uplati 200 din kredita, ili bonus prestaje.Исто исе то десило и мом братанцу.
И његовој малој другарици.
Шта рећи, сада се малтене за сваку иоле сложенију услугу мора писати приговор.
Sad sam našao na MTS sajtu da posle 3 meseca, mora da se uplati 200 din kredita, ili bonus prestaje.
Ništa, baciću ove 2 sim kartice 3 meseca pre roka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari