Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Mislim da nema isplativije opcije od VIPZaSve, za vecinu potreba. Ima i opcija otprilike pola VZS za 300 dinara, kome ne treba pun praznicni VZS za 500, ali ne znam kako se zove opcija (nije VIPZaSve cini mi se).
VZS je najmanje cimanja, dopune na 7 dana, aktiviranja zasebnih dodataka i slicno. Ima mana sto ne seku net (nije neogranicen), pa ne bi trebalo da se ima kredit preko onog potrebnog za aktivaciju paketa, ali to je to..

Da li neko zna, imam 3g usb modem telenor i sad sam ubacio obicnu sim karticu sa brojem na kojoj imam dodatak za 50mb al na 3g modemu nece da vuce tih 50mb, karticu vidi, sms na nju stize normalno al nece da vuce od tih 50mb, dal mora da se uplati ovaj paket za net Produži Surf Internet dopune i da li ce taj paket uopste da radi na obicnoj sim kartici ili ipak mora da je data sim kartica ?

Moras da podesis verovatno modem drugacije za tu karticu od one Data kartice. Ne znam konkretno kako, jedino sam mTel karticu koristio za to, sigurno ima na Google-u.

Probaj u podesavanjima da promenis APN (ako je podesen "net", promeni u "internet").

Ima postpaid 3GB za 350din al uz ugovornu obavezu...

Za 1gb mesecno na prepaidu mora prilicno da se plati.
Postpaid je trenutno mnogo povoljniji (3gb za 600-700rsd)

Kod telenora vazi dupliranje, paket je 3gb za 690din na 12 meseci, al posto je dupliranje dobijes 6gb za 690din na 12 meseci uz ugovor, stim kad to potrosis onda imas ili 3 ili 6gb po 256/128 kbps

Naravno da je uz obavezu sve jos dosta jeftinije i to je odlicna opcija bez sale, ali nema smisla pominjati postpaid ovde dok pricamo o prepaidu. Bilo je poredjenje sa postpaidom bez ug.obaveze i to samo radi ilustracije.

Sta je trenutno najpovoljnija opcija za razgovor sa VIP mrezom?
Ja sam na Telenoru, ali moze bilo koja mreza, samo da je prepaid...

Logično VIP :)

Najbolja opcija za razgovor u Vip mrezi je Vip Super. 6000min, 6000sms ka svima i 60mb koji vaze 30dana i kostaju 200rsd.

Da li u MTS mreži postoji nešto kao ovaj Vip Super, da ima puno minuta u MTS i puno poruka prema svima?

Bilo je, ja sam koristio. Samo sto je bilo na nedeljnom nivou koliko se secam. Pogledaj u onim promocijama. Nije mi trenutno kartica pri ruci.

Ne :( Od kad su ukinuli dodatke za 0.5 dinara u mrezi, kada je KT bio najbolji izbor za razgovore unutar MTS mreze, nema niceg tako isplativog za razgovore unutar MTSa. Ima mogucnosti na MTS prepaidu, ali su ipak skupe na mesecnom nivou podosta. Preko 1000.
Zadnji put kad sam pogledao te Uzmi dodatke, na nedeljnom nivou neograniceno unutar MTSa samo (ne i fixni), bilo je nesto tipa 300 dinara ako se ne varam.
Ima jedino opcija Najdrazi Broj i Tri Omiljena Broja, za 250/450 mesecno, ali to nije unutar mreze.

Nevezano za to pitanje:
Sta je najjeftinija opcija za mesecni internet? Tipa 50MB je dovoljno, samo za Viber/Skype treba. Znam za opcije tipa 300 dinara i vise, to mogu pokriti bolje sa MixNetS-om, nego da li ima nesto prilicno jeftinije?

Poslednja izmena:
telenor,, 200 mb - 195 din , 30 dana ,, 250 min u mrezi - 250 sms , neogranicen internet za whatsapp ,, 7 dana za 90 din

tomi cerkica koristi i sasvim zadovoljna na mesecnom nivou za 555 din ,, najvise koristi whatsapp i viber

kad dobije poruku da istice promocija odmah aktivira pre ponoci jer sve sto nepotrosi mb , minute , sms prenosi u sledeci 7 dana

telenor,, 200 mb - 195 din , 30 dana ,, 250 min u mrezi - 250 sms , neogranicen internet za whatsapp ,, 7 dana za 90 din

tomi cerkica koristi i sasvim zadovoljna na mesecnom nivou za 555 din ,, najvise koristi whatsapp i viber

kad dobije poruku da istice promocija odmah aktivira pre ponoci jer sve sto nepotrosi mb , minute , sms prenosi u sledeci 7 dana
1. Ovo prvo je "Klik za 30 dana" opcija, a koja ti je ovo druga opcija? Ja je ne vidim...

I da li si siguran:
2. da mogu ove dve opcije da se kombinuju? Ja sam mislio da jedna ponistava drugu...
Sta sve moze da se kombinuje u Telenoru?
3. da se sabiraju ove dve opcije (klik i ova druga) ako se aktivira nova pre isteka stare?

Poslednja izmena:

E, pa za WA bas i nije potrebno, skoro uopste. Da dodatak vazi i za Skype i Viber, imao bi smisla.
Ovako, ici ce na obican prepaid internet kod MTSa, ili VIPa, videcu... 1RSD/MB, za 50 RSD imace 50MB mesecno, sasvim dovoljno...

ima i za 130 din 7 dana 750 min u mrezi - 750 sms - 50 m i neogranicen internet za whatsapp

whatsapp dobivas bilo koju opciju da kupis

ako aktiviras pre isteka svese sabira min , sms , mb

a klik 30 dan dovoljno i ostane jer koristi fb i viber a whatsapp za poruke i slike salju i kretki razgovor ,

Koje opcije imate u prepaid telenor dodacima na *111#

Meni se od juce promenilo na ovu mnogo goru, tacnije nikakvu, visestruko skuplju i retadiranu ponudi:
9e4adamu.jpg

y2usatu7.jpg
5y4u5y7y.jpg
e8ajusub.jpg
yhy5azu4.jpg

Znam da osim *111# menija, dodaci mogu da se aktiviraju i preko SMS-a na 1111.
Trazim onu ponudu "Dodaj sve" gde se dobijaju pozivi, poruke i net u mrezi. Probao sam neke kodove, ali bezuspesno. Jel zna neko koji je kod za ovaj dodatak?

P.S. Za stari dodatak prema svim mrezama je kod "SVE" i dobija se ovo:
jypapabu.jpg

Koje opcije imate u prepaid telenor dodacima na *111#

Meni se od juce promenilo na ovu mnogo goru, tacnije nikakvu, visestruko skuplju i retadiranu ponudi:
9e4adamu.jpg

y2usatu7.jpg
5y4u5y7y.jpg
e8ajusub.jpg
yhy5azu4.jpg

Znam da osim *111# menija, dodaci mogu da se aktiviraju i preko SMS-a na 1111.
Trazim onu ponudu "Dodaj sve" gde se dobijaju pozivi, poruke i net u mrezi. Probao sam neke kodove, ali bezuspesno. Jel zna neko koji je kod za ovaj dodatak?

P.S. Za stari dodatak prema svim mrezama je kod "SVE" i dobija se ovo:
jypapabu.jpg

Aktiviraj preko 111 Meni Android aplikacije: https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.telenor.mymenu . Nije ukinut dodatak koji želiš, već su pored postojećih dodati novi dodaci sa tzv. bodovima.

Oni koji nemaju Android telefon, dodatke mogu aktivirati preko portala Dobre stvari.

Prilozi

• Screenshot_2014-08-24-21-59-57.png
    Screenshot_2014-08-24-21-59-57.png
    105.2 KB · Pregleda: 133
Da li data 3g kartica moze da radi u obicnom telefonu ?

Da, samo sto nece mozda raditi pozivi, ako nisu ukljuceni na kartici.

Sta je trenutno najpovoljnije za razgovore u MTS mreži?

mTel CG prepaid kartica.
Bez sale... za 4-5EUR koliko izadje mesec do kraja godine, nema sanse da ima neceg sto moze da ponudi bitan broj minuta unutar MTS mreze. Prepaid bez 1200 mesecno (tj. 28 dana) nema. KT500 sa 50% popusta jedino, kao postpaid i razni Uzmi dodaci, ali su uz KT to mnooogo slabije varijante nego i sadasnji prepaid.

Ja imam neki promo na prepaid kartici, ali mislim da je to samo jednokratno (nesto tipa 2RSD/min izadje valjda ili 0.5, ne mogu da proverim trenutno) ili ce kratko trajati.

Ne vidim logiku MTS-a, ekonomski gledano, da trenutno nema nikakve vredne ponude za razgovore unutar mreze. Skoro sigurno je to pritisak druge dve mreze da ne nude tako nesto dobro :)

Cini mi se da stite mrezu ne ulazeci u tu pricu.
Postpaid paketi su im nabijeni porukama i gigabajtima i sve to na 50%, pitanje je kako bi izdrzalo :)

To plus, ali ja vise verujem u moju varijantu :D

Nazad
Vrh Dno