Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

За МТС је потребан налог.

^iskljucivo platnim karticama, mislim da sva tri operatera podrzavaju sve tri vece platne kartice (MC, Visa, Amex), posto je Intesa procesor, ne znam da li moze Dina-om ako si na to mislio.

Ako neko u Intesi ima Dina karticu, neka proveri da li i dalje moze da je registruje za dopunu MTS brojeva (verovatno i VIP, i placanje MTS/VIP postpaid racuna). Manje vremena treba cekati u redu u Intesi za to, nego sto treba za dopunu online :D
Za Telenor sigurno ne moze placanje postpaid racuna na ovaj nacin.

Ne zamerite ako sam dosadan, zanima me citav proces placanja dopune online.. Nisam nikad to radio te uopste ne znam kako se na taj nacin izvrsava uplata/dopuna.. Ako moze neko ukratko da mi objasni ceo proces za Vip i MTS?

Poslednja izmena:
Hvala alfa, nisu to bas najbolje odradili ali sta je tu je :)

Slazem se, prilicno je glupo sto nema nesto prostije kroz app.. cak i Telenor koliko je vremena na app dao, opet te prebaci na websajt kao VIP/MTS :D

Probaj ovo u Intesi da li i dalje moze... kad se jednom registrujes, za 10 sekundi se dopuni broj kroz 2 SMSa :)

za telenor preko aplikacije od telenor banke isto moze dopuna ali samo za njihovu mrezu to sam video pa da obavestim cisto.

Je li se plaća šta na pripeid broju ako hoću pored postojeće sim da mi daju mikro sim koji podržava 4g net

Za telenor se ne plaća, za ostale ne znam

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Ne placa se. Ali kod MTSa i dalje nema 4G na obicnom prepaidu.
BTW, KomBank mBank moze da dopuni sve tri mreze.

Telenor prepaid

Svaki dan ogrebi vaučer u aplikaciji i tokom 10 nedelja dobijaš 10 poklona koji važe do kraja dana aktivacije.
Svi pripejd korisnici, koji koriste internet na svom mobilnom telefonu (Android i IOS OS) mogu učestvovati u promociji jednom dnevno
Promocija je dostupna svim pripejd korisnicima na mobilnim telefonima (Android i iOS) tokom 10 nedelja, u periodu od 04. juna do 10. avgusta 2018. godine. Vaučer možeš da ogrebeš jednom dnevno.
Korisnik koji ogrebe svaki dan vaučer na Moj Telenor aplikaciji tokom navedenih 10 nedelja, dobija 10 poklona
Promocija traje u periodu od 04.06.2018-10.08.2018. godine, ukupno 10 nedelja, svakim danom od 08-23:59h

U pitanju su sledeći pokloni:
1 GB i neograničeni* minuti u Telenor mreži
2GB i 200 minuta u Telenor mreži
3GB i 300 minuta u Telenor mreži
4GB i 400 minuta u Telenor mreži
10GB i 10 hiljada minuta u Telenor mreži
6GB
7GB
8GB
9GB
10GB
*960 minuta u Telenor mreži

al su ga sročili, verovatno je u tih 70 dana moguće dobiti 10 poklona a ne 70 poklona, koja je onda poenta "grebati" svaki dan? ili treba grebati 7 dana pa da dobiješ jedan poklon ...

Ja pre neki dan slucajno vidim to,i ogrebem i dobijem 6 GB.Naravno ko za inat ceo taj dan sam bio kuci,nisam morao nigde da idem pa mi je propalo.Bar da moze da se aktivira kad tebi treba,a ne ovako.

Ma ovo je za klince, koji svaki dan vise u piglu app-u...
Poznata marketing fora. Na taj nacin nesto skupo ljudima vremenom (vrlo brzo) postane prihvatljivo, samo da ne gube vreme ;)

Meni ovo nista nije jasno, mogu da dobijem poklon najvise 10 puta u 10 nedelja? I svaki poklon vazi do kraja dana u kome je aktiviran?

izgleda da je tako, 10 random dana u tih 70 dana ali moraš svaki dan da grebeš :) inače ćeš dobiti manji broj poklona
bar sam ja tako shvatio

Jel naplaćuje mts zamenu 3G prepaid kartice sa 4G?

Мени толико и не смета недостатак 4Г мреже,колико трошење кредита(не додатка)за интернет,за разлику од остала два оператора.

Ima li Telenor neke isplative dodatke za minute i net? Ili je VIP povoljniji?

Za net su jako slicni, negde jedan negde drugi je bolji, zavisi koliko hoces mesecno da trosis, i na koliko ti treba net (1/7/30 dana).
https://www.vipmobile.rs/privatni/ponuda/prepaid/prepaid_dodaci
Ovo dobija svako na VIPu, kod Telenora ima i nezvanicnih ponuda, koje zavise od kartice.

Za minute na mojoj Tln kartici trenutno imam samo dve opcije za minute ka svima: 310din za combo 100 minute i 1GB ili 280din za combo 50min + ne znam sta bese.. bas su je ojadili nesto. Nema uopste opcija za minute na 30 dana.

Ako kombinujes i minute i net, mislim da je VIP ocigledan izbor sa Dzabalesku opcijom, bilo na 7 bilo na 30 dana:
https://www.vipmobile.rs/privatni/ponuda/prepaid
300din (100 min ILI SMS (kao Smartovi) + 3GB) 7 dana
600din (200 min/SMS (isto kao Smartovi) + 3GB) 30 dana

Na Telenoru prepaid, moze li se prebaciti "telenor pripejd paket" na "internet start"?

moze u poslovnici, dobijas drugi SIM, nije kao samo promena tarife

Sent from Galaxy S8

A ostaje mi isti broj? Koliko sam primetio, sa tom Internet Start moze da se razgovara, salju poruke, net kosta 1din/MB, a kredit traje 330 dana

Poslednja izmena:
Dok većina ne prebaci, pa i tamo skinu na 60-90 dana

Telenor i MTS nemaju nista slicno ovom VIP 1GB data u roamingu uz paket?

Nazad
Vrh Dno