Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

@Maxi69:

Si siguran?

Meni deluje da za 600 dinara koliko košta Žabalesku promocija na 30 dana dobijaš samo pravo da razgovaraš po tarifi od 3 dinara po minutu u tom periodu, a ne i 200 minuta ili 200 SMS-ova ili zbirno 200 minuta i SMS-ova. Minuti i SMS poruke se plaćaju mimo promocije, tj. ti 600 dinara plaćaš promenu cene minuta i SMS-a na 30 dana, ništa više.
I meni se tako cini...

Sent from my G3221 using Tapatalk

Ovde se bolje vidi:

Capture.PNG

Da,nemas nikakav kredit sa tom kupovinom,nego samo mogucnost da za 3 din po min pricas.A i 3GB neta.

Pa tih 600 dinara to samo daje mogućnost da aktiviraš promociju a 600 dinara bi trebalo da ti ostane na stanju i posle 30 dana se briše, pričao ili ne. Ako misliš da 600 dinara košta samo da se aktivira promocija i da ti onda treba još 600 da bi mogao da pričaš na primer 200 minuta to onda nema smisla ti bi bilo 1200 dinara. Logično mi je ono prvo što sam i mislio al videćemo potvrdiće već neko ko proba.

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Ajde da razjasnimo. Uplatimo 600 din kredita za tu promociju, aktiviramo je...da li se 600 din brise i imamo 0din ili nam ostaje tih 600 koje koristimo za navedene pogodnosti 3 din minut plus 3gb neta?

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Ajde da razjasnimo. Uplatimo 600 din kredita za tu promociju, aktiviramo je...da li se 600 din brise i imamo 0din ili nam ostaje tih 600 koje koristimo za navedene pogodnosti 3 din minut plus 3gb neta?

Ostaje tih 600 kinti.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evo pitao sam, ostaje.
caf5d88639da7ff18c8c962800137766.jpg

Ako se ne potrosi svih 600 da li se po isteku brise ceo kredit?

Posle 30 dana se sve briše i kredit i GB

E to 'brisanje' kredita me strašno asocira na krađu [emoji35] Nisam na pripejdu, ali stvarno šibićarski.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ma ovo je mnogo bolja promocija nego sto je bila...ovih 3 giga ce mnogima biti taman za mesec dana

Steta sto nemaju nesto samo sa pricom.

Kako nemaju, imaš za 500 dinara 200 minuta ka svima. Traje 30 dana.

Kako nemaju, imaš za 500 dinara 200 minuta ka svima. Traje 30 dana.

Mislio sam na nesto kao ovo povoljno...600 din za 200 min i 3gb neta mu dodje mnogo bolje :D Samo tih 200 min bi vredelo da je mozda 250din

Ovo mi je super promocija. 3gb neta, 200minuta ili miks sa porukama. Ako potraje biće super. U decembru završavam sa postpejdom. Ne znam da li može u isto vreme da se kombinuju 2 promocije, npr mi nestane tih 3gb neta negde na sredini meseca, da li mogu da doplatim i aktiviram promociju samo za net ili net za čet.

Bacila je svemir zeku

Bravo za VIP.
Pre 7 meseci sam prešao na VIP prepaid posle 13+godina postpeida. Ovo je baš ono što mi odgovara, 5eur za 200min i 3GB neta.
Taman sam se razmišljao šta da radim, jer mi dosadašnjih 500MB nije baš završavalo sav posao. Lepo je što nas nisu zaboravili. :)

Ljudi koji su slali mnogo SMS poruka su ovim izgubili prilicno. A verujte ima ih.

Bolje je slati poruke preko whatsapp-a i ostalih servisa. Vidi se kad poruka stigne, vidi se kad neko kuca, dal je pročitana a pre svega nema onog što se meni stalno dešava a to je da pređe u mms sa čćšž... I opet imam naviku da kucam običnu poruku. Moji matorci jako retko kucaju poruke I njima odgovara da imaju što više minuta. Kao nekad smartovi.

Bacila je svemir zeku

Uporedni pregled:

Odsad:
Dopuni kredit sa 600 dinara, aktiviraj Žabalesku prepaid i dobijaš:

3 dinara/minut ka svima
3 dinara/SMS ka svima
3 GB neta

600 dinara ti ostaje na raspolaganju za priču i SMS po promotivnim cenama.

Dosad:
Za samo 600 dinara aktiviraj opciju i dobijaš:

150 minuta ka svim mrežama
1500 Vip minuta
1500 SMS ka svima
500 MB

Ljudi koji su slali mnogo SMS poruka su ovim izgubili prilicno. A verujte ima ih.

Na Sigurici za 500 dinara mesečno mogu da pošalju 1000 poruka ako ne troše minute, tj. 500 poruka uz 100 minuta razgovora, daleko više nego na ovom Žabaleskuu ako ne žele da prelaze na Viber/WA.

Mogu na Telenoru uz dodatak 1000 SMS poruka da pošalju za 195 dinara mesečno :)

Bez ugovorne obaveze :)

Meni pise 0 dinara nakon uplacene promocije
0a7784a03c404bc56ded9ac67879d825.jpg

Sent from my HTC Desire 820 using Tapatalk

A kad pogledas detaljno stanje, tu odgovori sa 1?

Meni odgovara više 3gb bez 1500 poruka nego 500mb sa 1500 poruka. Da li mogu da se kombinuju 2 promocije npr džabalesku na mesec dana i net za čet?

Bacila je svemir zeku

Vrh Dno