Tastatura? [emoji23]Jer zamisli, postoji u njemu još nešto, osim slušalice i mikrofona.
@jok Već sam prenosio pripejd na pripejd u januaru.
Ja mislim da je nelegalno. Kupio sam paprini vaučer na kojem piše da kredit važi 330 dana, dopunio sa njim kredit i kredit mi je važio do 02.2019. i odjednom mi važi do 06.2018.
Da li su me doveli u zabludu ako su mi prodali vaučer na kojem piše trajanje kredita koje ne traje toliko nego pet puta kraće?
Produžen im je rok do kraja 2026, objevljeno u službenom glasnikuZar nisu istekli ti papirni vaučeri?
Ako nešto nisu promenili za prenos broja nisu davali pripaid na pripaid da se prenese nego mora da se uzme neki postpaid paket pa da tako preneseš broj.
Ne košta ništa. Jedino je kod mene bio problem što sam ja registrovano broj u Telenoru i odmah prešao preko puta u Vip da podnesem zahtev za prenos. U Vipu su mi dali njihovu karticu da je ubacim u telefon kad prenos broja bude završen. Međutim, zahtev za prenos nije odobren od strane Telenora jer treba da prođe najmanje dan-dva od registracije pa tek onda da se podnese zahtev za prenos. S tim da me niko nije obavestio da zahtev nije prošao, pa sam ja posle nedelju dana uzaludnog čekanja na prenos rešio da ubacim karticu u telefon, i dobio sam klasičnu Vipovu promociju za nove pripejd korisnike (valjda beše 8 GB za 14 dana). Posle desetak dana sam otišao u Vip i tek su mi tamo rekli da je zahtev odbijen od strane Telenora, i tada sam podneo novi zahtev koji je 4-5 dana kasnije i realizovan. Tako da znaš, ako pripejd brojevi koje hoćeš da preneseš nisu registrovani, najpre ih registruj pa tek nakon par dana podnesi zahtev za prenos u drugu mrežu, to je neko moje iskustvo.Zato rekoh ako nešto nisu promenili pre godinu i kusur ja sam baš hteo u vip da prebacim neke brojeve na pripejd pošto sam na pripejd koji sam već imo kod njih dobio ponudu da pređem na postpejd po stvarno dobrim uslovima.Je li te šta takav prenos sad šta košto pošto bi ja sad obrnuto od tebe iz vipa u telenor da prenesem brojeve roditelja pa ako ih već ne bi ništa koštalo da prenesu broj na pripejd kod telenora mogli da iskorise ovo 6/18 popuste što telenor nudi njihovim pripejd korisnicima pošto vip neće nikakav dodatni popust da im da na siguricu i na klasik a i dovoljno su dugo čekali vip da im sami opet nešto ponude da ponovo potpišu UO.
Ne košta ništa. Jedino je kod mene bio problem što sam ja registrovano broj u Telenoru i odmah prešao preko puta u Vip da podnesem zahtev za prenos. U Vipu su mi dali njihovu karticu da je ubacim u telefon kad prenos broja bude završen. Međutim, zahtev za prenos nije odobren od strane Telenora jer treba da prođe najmanje dan-dva od registracije pa tek onda da se podnese zahtev za prenos. S tim da me niko nije obavestio da zahtev nije prošao, pa sam ja posle nedelju dana uzaludnog čekanja na prenos rešio da ubacim karticu u telefon, i dobio sam klasičnu Vipovu promociju za nove pripejd korisnike (valjda beše 8 GB za 14 dana). Posle desetak dana sam otišao u Vip i tek su mi tamo rekli da je zahtev odbijen od strane Telenora, i tada sam podneo novi zahtev koji je 4-5 dana kasnije i realizovan. Tako da znaš, ako pripejd brojevi koje hoćeš da preneseš nisu registrovani, najpre ih registruj pa tek nakon par dana podnesi zahtev za prenos u drugu mrežu, to je neko moje iskustvo.
@jok, dala je Svemir Zekabroj VIP promotera koji su Siguricu nudili za 400. Sto je bolje nego Prenesi Kredit ponuda za prepaid u Tln.
Uzjedno, mislim da neces odmah dobiti ponudu za prelazak na postpaid, vec tek za koji mesec.
Gde je Dzole da objasni korake Tln sada![]()
Moras ti, naravno....Registraciju mora lično da obavi onaj na koga hoću da se vodi broj ili to i ja mogu da obavim sa njihovim ličnim.
Brojevi koji su prebaceni na prepaid (ili postpaid) se kod VIPa isto vode kao novi ugovori, i vazi ono gore - 3 meseca mora biti u mrezi pre prelaska.Hvala na savetima jedan je još uvek pospjd ali mu je istekla UO a drugi je prebačen sa postpejda sigurice na pripejd jesu li ti brojevi registrovani pošto su bili pod UO ili to nema veze sa tim.
Pfff, a ja se ponadao barem neki jeftiniji paketProbo sam i to nudi samo 6 meseci po 400 ostatak po punoj ceni.
VIber pozivi rade na Telenoru (samo uz aktivan kredit) i izabranu aplikaciju.
Moze prevod, nisam nista razumeo, osim da rade viber pozivi kada se aktivira Viber dodatak?VIber pozivi rade bez kredita jos dugujem 92 din, aktivirana ona aplikacija 10gb sad besplatna posle 95din ,
^niks.
Moze prevod, nisam nista razumeo, osim da rade viber pozivi kada se aktivira Viber dodatak?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari