Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Poslednja izmena:
Za Online0 moze i 3 meseca UO (kod VIPa ne moze ispod 3, valjda ni za koji postpaid).
Vaze dodaci i za njega.

Online 0 tarifa vise ne postoji,mada i mene bunilo,ali sam je nasao preko pretrazivaca jel na sajtu je nema.U svakom slucaju ne postoji,juce probao da aktiviram u jednoj poslovnici,danas u drugoj i nema.Jesu oni zvali i proveravali i ne postoji vise,posteno nema je i na sajtu.

Da ne zna možda neko koju će promociju VIP uvesti od 31. maja za nove prepaid korisnike?

Online 0 tarifa vise ne postoji,mada i mene bunilo,ali sam je nasao preko pretrazivaca jel na sajtu je nema.U svakom slucaju ne postoji,juce probao da aktiviram u jednoj poslovnici,danas u drugoj i nema.Jesu oni zvali i proveravali i ne postoji vise,posteno nema je i na sajtu.

Evo upravo došao iz poslovnice, VIP Online 0 "nema više u ponudi"...

***, bila je kada sam pominjao, proverio sam :(
Steta, izgleda da su ljudi za to koristili :) Najjeftinije ti je sada KT 500 kao postpaid ;)

249c5134bc335066b5e29e52682bafdd.jpg

Od sutra nova Telenor pripejd promocija.

Pise da novi korisnici dobijaju to i vazi 7 dana,a za stare da mogu da aktiviraju taj dodatak.Ali obrni okreni sajt naglavacke,cene nema pa nema.

Послато са Lenovo P1a42 уз помоћ Тапатока

Pise da novi korisnici dobijaju to i vazi 7 dana,a za stare da mogu da aktiviraju taj dodatak.Ali obrni okreni sajt naglavacke,cene nema pa nema.

Послато са Lenovo P1a42 уз помоћ Тапатока
Nema na sajtu, i neće ni biti cenovnika promocija za stare korisnike, jer su oni segmentirani, pa se tako i promocije i cene istih razlikuju od broja do broja, u zavisnosti od toga u kom se segmentu nalaze, što opet zavisi od potrošnje koju su imali u nekom određenom vremenskom periodu.

Poslato sa HUAWEI MT7-L09

Telenor

Kod njih dva meseca ne radi pola stvari kada menjaju sistem.... cak ni MTS ne nije toliko odugovlacio.

Ovo je bilo najavljeno prošle sedmice, pisali smo vec.
Na postpaidu stanje radi preko ussd koda.
Dodaci nisu radili prva 3-4 dana u mesecu.

MTS ce tek da menja sistem.

Poslednja izmena:
MTS je menjao sistem 2x u zadnje 2 godine. Nije na isti, ali nije ni ovoliko zezanja bilo :)

Evo kad si se vec namestio na zicer ;), sta misliš koliko tacno dana nije radilo stanje na Telenoru (ussd) u odnosu na kako je to funkcionisalo na proslom sistemu?

Dzaba radilo ne radilo.Pustena ogromna reklama za nove korisnike,niti pise koliko kosta.Na sajtu pise bilo koja dopuna (5 dinara ili 5000 din) i to je to.Ni koliko kosta kartica,jel to samo jednom dobijes 100 min i 500 mb,ili mozes vise puta,ili moras sledeci put da platis a koliko kosta tada.......I dete od godinu dana bi bolje razumeo......

350din

Evo kad si se vec namestio na zicer ;), sta misliš koliko tacno dana nije radilo stanje na Telenoru (ussd) u odnosu na kako je to funkcionisalo na proslom sistemu?
Ko je rekao da je za stanje samo? Ko je rekao da je to bitno uopste koliko je ranije bilo brzo?:)
Nije im radila provera, ne radi i dalje real-time app, nisu radili dodaci nekoliko dana, ne radi net (sami su priznali da znaju za to i da rade na tome!) koji dan nekima, ne rade opet sada dodaci za vikend...

I usput su povecali cene starih Play+ paketa :d A uskoro ce i postojeci poskupeti, tj. biti zamenjeni novim sa gorim sadrzajem i uopsteno vecim cenama za net (barem za nize pakete)

Poslednja izmena:
Jeste, opleo sam po telenoru juče, ali opravdano i odradio test, iznad komentar da crkne komšiji krava jer im ne radi provera, bezveze. Kod mene u stranu MTS i dalje neupotrebljiv, iako telenoru ne radi provera stanja, zbog koje niko neće crći. Provera stanja će proraditi, ali MTS signal u Žarkovu neće popraviti. I moram da kažem da telenor nema svoju temu za probleme, otvorena je za Ns, trebala bi da se otvori globalna tema, naleteo sam na probleme i u Bg sinoć, ili temu za Ns preimenovati u globalnu.

Poslednja izmena:
Ko je rekao da je za stanje samo? Ko je rekao da je to bitno uopste koliko je ranije bilo brzo?:)
Nije im radila provera, ne radi i dalje real-time app, nisu radili dodaci nekoliko dana, ne radi net (sami su priznali da znaju za to i da rade na tome!) koji dan nekima, ne rade opet sada dodaci za vikend...

I usput su povecali cene starih Play+ paketa :d A uskoro ce i postojeci poskupeti, tj. biti zamenjeni novim sa gorim sadrzajem i uopsteno vecim cenama za net (barem za nize pakete)
Da si naveo konkretne podatke koje si mogao da procitas na forumu pa ajde da ti se progleda, nego pricas pausalno i to o nečemu sto uopste ne koristis.
Covek bi pomislio da si validan korisnik koliko si u Telenor temi.

Na prepaid Telenor kartici koja se redje koristi Letnji dodatak kosta 7 dana 250din (100min sve, 500mb, 500min u mrezi)

Od 1.8. u Telenoru se menja tarifiranje poziva na prepaidu na svim paketima, na 90+60

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

U Hrvatsku normalno radi pripejd 4g a nasi provajderi ucenjuju da mora samo postpejd.

Nazad
Vrh Dno