Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Ovo meni nije palo na pamet.Imam pripejd karticu,odem na postpejd internet 2-3 dana,potrosis net i vratis se na pripejd.Ali kad bi to toliko cesto poceo covek da radi,rekli bi u jednom momentu ajde oladi malo :)

Послато са Lenovo P1a42 уз помоћ Тапатока

Citam agen.me post pa rek'o to vazi da mora do kraja obracunskog perioda.

Ne. Isprobano sada bas, uzimao sam 4 razlicite tarife istog meseca. Usput, inace bi me smorio odlazak u poslovnice.

I sto nijednom nije bilo bukvalno niko ispred mene u redu :)

Uzumao si 4 tazlicite tarife na postpejd,pozivim cc.Sa pripejda na postpejd mora u poslovnicu ili isto pozivom na cc?

Послато са Lenovo P1a42 уз помоћ Тапатока

Hvala svima na odgovorima. Javljam na šta sam se odlučio.

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Sveze informacije za Vip prepaid:

Moguce je aktivirati dodatke:

1) Pojacaj minute za sve mreze(20, 40, 50, 60) za otprilike 5din/min, rok vazenja 7 dana
2) Pojacaj internet ima dva zanimljiva dodatka: 1gb za 200din i 4gb za 300din, rok vazenja 7 dana

Na ovo sam naleteo slucajno, evo mozda nekom bude korisno.

Ja VIP prepaid kartice ne nalazim vise po prodavnicama.... sve su skoro samo one ALO kartice prepaid. U jednoj je bilo zaostalih Telenor prepaid 2 komada jedino.

Da li prodavnice ne zele da prodaju prepaid, prodideri ne zele da ide preko prodavnica vise, ili je slucajnost ne znam, ali podosta sam prosao (hteo da nadjem neke VIP prepaid brojeve u kraju slicne mom, ne mogu se birati, jer 0612 su rezervisani izgleda za obicne prepaid brojeve koji su u slobodnoj prodaji, uslovno vec "aktivirani").

I cisto da podsetim - VIP reciklira brojeve! Moj VIP broj, koji sam otakazao nakon onog poskupljenja je aktivan, i neko ga koristi :D I to je bio dodeljen vec mesec dana i manje nakon sto sam ga otkacio.
Imajte na umu takve stvari, cisto da sto pre menjate kontakt telefone u bankama, ako nista drugo!

Malo pre na Vip prepaid kartici dobio poruku sledeceg sadrzaja
Uzivaj u komunikaciji! Danas dobijas 200 RSD koje mozes da iskoristis za surf, poruke ili razgovore ka svim mrezama u srbiji do 27 aprila. Bonus kredit vazi u nacionalnom saobracaju ne vazi za roaming, kupovinu opcija ili dodatka
i zaista proverim na racunu je dodat racun u iznosu od 200 dinara

Interesuje me ako se na Telenor prepaid karticu aktivira Klik dodatak (internet), a onda i neki dodatak koji pored minuta sadrži i megabajte, koji se megabajti prvo troše; iz klik dodatka ili dodatka koji sadrži minute i megabajte?

Edit:
Dobio sam informaciju iz korisničkog da se megabajti sabiraju. Za dodatke koji traju 7 dana; ako se ponovo uplati šestog dana, kompletan neistrošeni saobraćaj iz prethodnog dodatka se dodaje na novi.

Poslednja izmena:
Koliko je sad trajanje VIP prepaid kartice nakon dopune? Ne mislim na vaznost kredita, vec na period koji je kartica aktivna (moze da prima pozive&poruke)?

Na sajtu pise 13 meseci, dok mi je operater rekao da je to 3+1 mesec (3 kredit + 1m jos prijem)? Ko je po ovom pitanju najbolji, trebam da odrzavam jedan broj vise u pasivnom modu?

Telenor 330 + 30 dana, MTS valjda 4 meseca. Za Vip proveri opet da bi bio siguran.

Zavisi i.kad je uzet broj.

Imam njihovu karticu,lepo ti je rekao.Uplaceni kredit vazi 90 dana i brise se,jos 30 dana prijem poziva.A tacno je i da je vaznost kartice 13 meseci,ali vaznost kartice i kredita su dve razlicite stvari.
Najbolje uzmi telenor karticu,dok i oni nesto ne promene.

Pretpostavljam da vec ima broj i da hoce da ga prenosi? U tom slucaju vazi aktuelna ponuda.(prethodni post)

Telenor 330 + 30 dana, MTS valjda 4 meseca. Za Vip proveri opet da bi bio siguran.

MTS

Rok važenja pripejd SIM kartice je 12 meseci od datuma aktivacije kartice, odnosno od poslednje dopune pripejd kredita. Nakon ovog perioda vaša kartica više neće biti aktivna. Ponovnu aktivaciju kartice možete da izvršite u roku od 30 dana u nekoj od naših poslovnica po ceni od 300,00 dinara. Express dopuna i Friendly dopuna ne produžavaju rok važenja prepaid SIM kartice.

:)

To je to onda, secam se da su nesto menjali. Skratili su vazenje kredita, a trajanje kartice nisu dirali.

MTS je menjao valjda na 2+2, mada vidim da je moja kartica 3+1 (jedina koja je skoro uzeta, ostale su ostale 12 meseci, ali su ranije uzete)

Jel moze neko napisati ko ima telenor pripejd koliko su dodatci za minute ka svima, posto na njihovom sajtu to nisam nasao.Video sam za net i za sms dodatke ali nema za min ka svima, to me bas zanima. Hvala

Prelistaj unazad, skoro smo pominjali koje su početne ponude na novim karticama.

Imam VIP prepaid karticu, nisam je dopunio ko zna od kada a za nju mi je vezan Viber broj. :)
Jel ima neka baš jeftina pretplata u koju bi mogao da prabacim ovu karticu? Nije bitan provajder, sada mogu da pređem bilo gde, bitno mi je samo da mi ostane broj.
Mogu li da primam pozive ako se odlučim za neke jeftine pakete za internet?

Jel moze neko napisati ko ima telenor pripejd koliko su dodatci za minute ka svima, posto na njihovom sajtu to nisam nasao.Video sam za net i za sms dodatke ali nema za min ka svima, to me bas zanima. Hvala
[quote name="desp" post=4612733]Hvala. Napiši, baš me interesuje, a nekako nisam siguran da ću dobiti mnogo korisnu informaciju u prodavnici :)[/QUOTE]
Za 165 dinara 45 min ka svima, 1500 sms, 125 MB, i 1500 minuta u mreži nakon potrošenih 45 minuta. Promocija traje 7 dana.
Klik S 97 dinara - 200 MB
Klik M 147 dinara - 500 MB
Klik L 197 dinara - 1 GB
KLIK dodaci traju 30 dana
Novi korisnici dobijaju i besplatan Facebook do 01.06.2017.

Evo da ne tražiš. Inače ovo su cene u promotivnom periodu, kad istekne 31 dan od aktivacije, potom sve to X2

Poslato sa HUAWEI MT7-L09

Poslednja izmena:
Imam VIP prepaid karticu, nisam je dopunio ko zna od kada a za nju mi je vezan Viber broj. :)
Jel ima neka baš jeftina pretplata u koju bi mogao da prabacim ovu karticu? Nije bitan provajder, sada mogu da pređem bilo gde, bitno mi je samo da mi ostane broj.

Najbolje ti je vip net,imas 3 gb za 290 din na dve godine,mozes primati pozive.A imas dodatke za razgovore 40 min 139 din,ako ti treba.A posto ti broj vec u vip mozda ti ponude i nesto bolje,jeftinije od toga nema trenutno nigde.

Hvala @Omtw na odgovoru.
Jutros kupim novu telenorovu pripejd karticu da isprobam vaznost kredita i dopunim je preko telenor banke starter racuna sa 200 din. Mislio sam da ce kredit vaziti 330 dana kad ono samo 60 dana. Jel treba da dopunim u trafici za taj duzi period ili da trazim njihove papirne vaucere?

VIP Online 0 tarifa, i otkazes onaj dodatak od 500MB - 0DIn pretplate, sve placas po utrosku :)

500MB je iz višekratnog tarifnog dodatka Mini Džoker koji se automatski aktivira i besplatan je tokom prva 3 obračunska perioda. Nakon isteka 3 obračunska perioda, korišćenje tarifnog dodatka naplaćuje se mesečno 269 dinara, sve dok se ne izvrši deaktivacija dodatka, po zahtevu korisnika. Maksimalne brzine prenosa podataka zavise od uređaja koji se koristi za pristup internetu, odabrane tarife i dostupnosti Vip mreže.

3 meseca po 0 dianra,posle placas 269 dinara 500mb,to je skupo.Pogodno da probas njihovu mrezu,posle bolje 3gb za 299 nego 500mb za 269.

Otkazes ga, pre treceg meseca, i ne placas nista!

Nazad
Vrh Dno