Auuu, pa ovo ispada igra gluvih telefona, vishe se lupeta nego na pochetku threada
@niple:
1. Ako je teze programirati za PC i Xbox, a lakshe za PS2, to znachi da Xbox moze da se upgradeuje?
2. NFS:U2 ima sve efekte koje imaju 6800 ili x800, znachi izgleda bolje nego kod mene na TI4200, ali postoji druga strana priche...NFSU2 se zavrshava za jedan dan i interesantan je kao dnevnik II (a recimo ja sam zaludjenik za japanske automobile i modovanje)

3. GT4 ochigledno nisi video ni na slikama, a verovatno ni sam PS2
@Milosh77: Chronicles of riddick chak nije ni najavljen za PS2, za Xbox je izashao, a uskoro izlazi za PC
@svi ostali PCjashi
Vec sam jednom rekao, ali moracu da ponovim....Sve shto nije RTS i FPS, na PS2 je bolje, i to ne zbog same igre, nego zbog misha i tastature..To je sada prevazidjeno, ali nije u shirokoj upotrebi, pa necu o tome prichati. Druga je pricha ta, shto su PC igrachi navikli na ta dva zanra i misle da im nishta drugo ne treba, ali posle silnih godina igranja jednih te istih igara koji su napravljeni od 2 ista enginea, sve je bolje od toga...Svako ko je video 50-100 igara za PS2, ne moze da pricha ovako kako pricha pola ljudi u threadu, pa makar do juche igrao samo fps i rts (jer drugo nishta nije ni mogao

).
A najbitnija pricha je sledeca...Sve najbolje igre ikada za konzole, dolaze iz Japana...Najbolja konzola na svetu (najbolja podrshka) je PS2, najbolje igre za PS2 je pravio sam SCE (Sony Computer Entertainment). Znachi, isto ono shto radi Microsoft sa Windows-om, samo shto se ovde umesto monopola, predstavlja kvalitet. Na PCju ne postoji trzishte igara...Sve je biznis i prezentacija novog enginea, da bi je drugi kupili i napravili X igara koje izgledaju kao expansion pack za prvu igru, koja je inache loshe proshla (D3 recimo), shto opet povlachi kupovinu novog hardvera. Sa druge strane, PS2 je svojom kvalitetnom softverskom podrshkom unishio recimo Segu, a ostale se bukvalno koprcaju. To nije moguce uraditi monopolom, kao na PCju, jer nova konzola kada izadje, svi su opet na nuli, pa opet ispliva onaj koji ima najbolju podrshku i u startu najbolji proizvod. Koliko japanskih firmi izbaci neshto za PC i Xbox ?
I na kraju, grafika nije ni u top3 aspekata igre koji su bitni za konachni kvalitet, ali poshto je samo to igrama na PCju ostalo, mora se naci neshto o chemu ce se prichati...